Frøkjær scorede i tidligere holdkammerats støvler

Mads Frøkjær Jensen. Det er nok det navn, der bliver snakket mest om i OB-kredse i disse dage, og det er med god grund.

I sidste weekend startede han inde for første gang i Superligaen, da OB spillede på udebane mod FC Midtjylland, og den unge offensivspiller gjorde en rigtig god figur i sejren på 1-0.

Efter den flotte præstation i Herning havnede den unge Frøkjær for alvor i mediernes søgelys, og træner Jakob Michelsen var også så godt tilfreds med ham, at han gav ham genvalg til gårsdagens kamp mod Horsens hjemme på Odense Stadion.

Her fortsatte Frøkjær med at imponere, da han tegnede sig for kampens første scoring i sejren på 3-0, og han lavede også en assist med en hælaflevering (mere eller mindre tilfældigt) til Sander Svendsens 2-0 mål.

Som om det ikke var nok, blev han også kåret til kampens Man of The Match, og den unge spiller sørgede i hvert fald selv for at holde sit navn varmt.

Fulgte med i USA

Det var dog ikke kun i den hjemlige andedam i Odense, og i Danmark for den sags skyld, der blev fulgt med i, hvordan Frøkjær gjorde det i hans første kamp fra start på Odense Stadion.

I USA sad nemlig Frøkjærs tidligere holdkammerat, Mathias Jørgensen, og fulgte med i kampen, og da Frøkjær havde bragt OB foran med 1-0, var han hurtig til at sende dette Tweet afsted.

Mathias Jørgensen forlod OB til fordel for New York Red Bulls tidligere på året, og han har det til fælles med Frøkjær, at de begge to kommer til Sjælland, men blev hentet til akademiet i OB, hvor de kæmpede sig hele vejen op til førsteholdet.

Mål i Jørgensens støvler

Kort tid efter hans første Tweet fulgte Jørgensen op med endnu en melding ovre fra USA.

Som det dybt seriøse medie vi er, skulle vi selvfølgelig ud i en større omgang borende journalistik for at finde ud af, om det virkelig var rigtigt, at der står ‘Jørgensen’ på Frøkjærs støvler.

Derfor fik vi selvfølgelig fat i Frøkjær efter kampen for lige at høre, hvad meningen er med, at der står ‘Jørgensen’ på hans støvler, og han fortalte os, som det mest naturlige i verden, at det er Mathias Jørgensens aflagte støvler, han spiller i.

Frøkjær har ikke nogen støvleaftale med nogen, og som han selv sagde, ‘Jeg gider ikke bruge så mange penge på det, så jeg håber, han kommer med nogen igen til vinter’.

Det kan godt være, at Frøkjær har været den store stjerne i OB den sidste uges tid, men det er bestemt ikke noget, der har steget ham til hovedet.

Herfra skal der selvfølgelig lyde et stort opråb til alverdens store støvleproducenter om at skynde sig at lave en aftale med Mads Frøkjær, så han i fremtiden kan få hans eget navn på støvlerne.

 

 

 

 

14 Replies to “Frøkjær scorede i tidligere holdkammerats støvler”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *