Blog: Giv Jesper Hansen noget kredit!

Hvis man laver en liste over, hvilke sportsdirektører, der er de mest udskældte i Superligaen, så ville Jesper Hansen helt sikkert være blandt de absolut øverste.

Blandt OB-fans har der været stor kritik af både køb og salg, siden han blev hentet til klubben, og i diverse medier, særligt Ekstra Bladet, har han også fået kritik for at være en dårlig købmand.

Jeg indrømmer gerne, at jeg også synes, der har været smuttere, og alle beslutningerne i Jesper Hansens tid har ikke været lige gode, men der skal også være en mening med galskaben omkring, hvad han skal have skylden for.

Nogle gange så er det lige meget hvad, der sker i og omkring OB, så er det hele bare Jesper Hansens skyld. Det seneste skud på den stamme er det nyligt præsenterede underskud i OS&E. Jeg har set flere på sociale medier og forum, der mener, det simpelthen også er Jesper Hansens skyld.

Posten som sportsdirektør er generelt øretævernes holdeplads, og Jesper Hansen har stået på mål for meget i den tid, han har været i OB. Noget af det har måske været berettiget, mens noget af det måske har været uberettiget. Jeg synes dog kun, man kan have respekt for, at han gang efter gang har stillet op til diverse fan-arrangementer, selvom han har vidst, at han ville blive genstand for kritik, og af og til også personangreb. Han har stået i midten af det hele, og taget det i stiv arm hver eneste gang, og det er fandme beundringsværdigt.

Man skal huske på, at da Jesper Hansen blev ansat i OB, var det overordnede mål, at der skulle spares penge. Det har han gjort, og så vidt jeg ved, er selve fodbolddelen, når man ser bort fra de andre dele i OS&E, faktisk blevet en sund forretning.

Der er også blevet peget en del fingre mod Jesper Hansen over, at Rasmus Falk smuttede gratis fra OB, og det ser ud til, at det samme sker med Sten Grytebust efter denne sæson.

Hvorfor solgte man ikke Rasmus Falk? Eller hvorfor var man ikke i stand til at forlænge med ham? Et salg kræver, at der er tre parter, der er interesseret i det. Måske var der ikke nogle tilbud, der matchede det, som OB mente, han var værd. Måske var der tilbud, som OB mente, var gode nok, men som ikke var interresant for spilleren. Måske var der reelt bare ikke nogle klubber, der var interesseret i at købe ham. Han endte som bekendt med at skrive kontrakt og skifte gratis til FCK, hvor han angiveligt tjener i omegnen af 4,5 mio. kroner om året, hvilket nok er årsagen til, at OB ikke lykkedes at forlænge med ham. Det skal man lige huske på, når man råber op om, at Jesper Hansen har ‘foræret ham væk’.

Den samme situation er ved at gentage sig nu med Sten Grytebust. Hans kontrakt udløber efter sæsonen, og alt tyder på, at han er fortid i OB til den tid. Her mener nogle også, at Jesper Hansen forærer ham væk gratis, men lad os lige tage de scenarier, der har været fremme.

Det kom frem, at Brøndby havde budt på Grytebust nærmest 5 minutter i transfervinduets lukning januar 2018. Det bud var ifølge rygterne på omkring 10 mio. kroner. Mange mener, at OB skulle have solgt Grytebust på det tidspunkt, og personligt synes jeg da også, det er en fin pris for den norske målmand. Jeg kan dog godt forstå, at Jesper Hansen vendte tommelfingeren nedad.

Dem der siger, han skulle have solgt ham til Brøndby, havde de klappet i deres hænder dengang, hvis han havde gjort det? Jeg tvivler. Et salg til Brøndby er automatisk ikke populært hos fansene, og når det samtidig sker et par minutter i vinduets lukning, og man så ville stå med Thomas Mikkelsen og en, på det tidspunkt, uprøvet Oliver Christensen, så var Jesper Hansen bestemt heller ikke blevet populær på det.

Kunne man så have solgt Grytebust i sommers eller her i januar? Ja, det kunne man da sikkert. Men med et helt og et halvt år tilbage af kontrakten, er det selvfølgelig ikke de store penge, der kommer på bordet. Igen er der tre parter, der skal være interesseret i en handel, og det har der altså ikke været. Måske har der været bud, som OB ikke mente, var interessante, og måske har der været muligheder, som ikke var interessante for Grytebust.

Der er også den mulighed, at det hele er kalkuleret således, at OB mente, man havde bedst muligheder for at komme med i mesterskabsspillet, hvis man havde Grytebust i truppen. Faktum er i hvert fald, at man nu er med i det sjove selskab, og der er nok flere penge i det, end man kunne få for Grytebust i januar. Så det regnestykke er da regnet godt ud.

Her vil nogen så sige, at det er Jakob Michelsen, der er ansvarlig for, at vi er kommet i top seks. Jeg er også helt enig i, at der er sket mange rigtig gode ting i OB, efter han er blevet ansat som træner.

Der er dog alligevel lige et lille men.. Da Kent Nielsen var træner, var alle Jesper Hansens kritikere på banen med, at det var sportsdirektørens skyld, at resultaterne ikke var bedre, fordi træneren ikke fik de optimale betingelser at arbejde under, osv. osv.

Efter Jakob Michelsen er blevet træner, og det går ret godt ude på banen, så er det trænerens skyld, når det går godt. Altså, når det går skidt, er det Jesper Hansens skyld, og når det går godt, så er det trænerens skyld. Det hænger ikke helt sammen. Det var jo altså også Jesper Hansen, der ansatte Jakob Michelsen. Det kan han vel også roses for.

For omkring to og en halv måned siden lavede Ekstra Bladet en artikel, der hed noget i stil med ‘Superligaens Bedste Købmænd’, og her var der lavet en liste, der rangerede alle sportsdirektørerne. Artiklen er ændret nu, så listen ikke er der længere, men jeg er ret sikker på, at Jesper Hansen lå nummer 13 på den liste.

Som jeg skrev i starten, synes jeg også, der har været smuttere i Jesper Hansens tid, og der har også været ting, jeg ikke har været tilfreds med, men den placering synes jeg, er helt hen i vejret.

Jeg er langt fra imponeret af alle de indkøb, Jesper Hansen har lavet, men man skal også huske at have med i ligningen, hvor mange penge han har haft at købe ind for. Det er der reelt kun meget få folk, der ved.

Det kunne godt se ud til, at der var et lidt større beløb at handle for i sommerens transfervindue forud for denne sæson, og der synes jeg også, at Jesper Hansen viste, han faktisk er en ganske habil købmand, som man siger på godt jysk, hvor han selv kommer fra.

Janus Drachmann, Bashkim Kadrii, Ramon Leeuwin og Alexander Ludwig blev hentet ind, og det kan man vidst godt sige, har været en succes. Sayouba Mande blev også hentet, og han har ikke spillet den store rolle. Kamil Vacek blev hentet ind, og er allerede sendt ud igen. Han viste sig at være et fejlkøb, og det er jeg sikker på, Jesper Hansen gerne erkender.

Det var kun Oliver Lund, der blev hentet ind i januars transfervindue, og der var virkelig meget kritik af det indkøb. Her synes jeg også, kritikken er blevet modbevist. Lund var garanteret billig at hente, og han er helt sikkert heller ikke en af de mest løntunge spillere, men han har absolut gjort det godt.

I sidste måned solgte OB den unge angriber, Mathias Jørgensen, for et større millionbeløb til New York Red Bulls, og for nyligt var det Mikkel Desler, der blev solgt til den norske klub, Haugesund.

Der er ingen officielle beløb på salgene, men vedvarende rygter omkring salget af Jørgensen lyder på 15 mio. kroner. Det eneste der har været fremme om salget af Desler, er, at Leif Rasmussen fra Fyens Stiftstidende skrev på Twitter, at prisen lå på 3-4 mio. kroner. Hvis det er rigtigt, er det to imponerende salg, og det viser i min verden også, at Jesper Hansen ikke er en af Superligaens dårligste købmænd.

Der er også sket en del på ungdomssiden, efter Jesper Hansen er kommet til OB. Der er blevet taget flere unge spillere op i førsteholdstruppen, og det sidste bevis på det er den lovende målmand,Hans Christian Bernat, der har skrevet under på en to-årig kontrakt fra sommer, hvor han kommer på fuld tid hos Superligaholdet.

Sidst men absolut ikke mindst, så har Jesper Hansen arbejdet hårdt på at få forbedret faciliteterne for Superligaholdet. Jeg tror, det er en af de ting, der har gjort, at han måske har ligget søvnløs om natten engang imellem. Det har betydet rigtig meget for ham, og i sidste uge kunne OB så endelig melde ud, at man begynder opførelsen af et nyt ‘Superligahus’ i Ådalen. Det har helt sikkert fjernet en del pres fra sportsdirektørens skuldre.

Nu bruger jeg en masse tid nede i Ådalen, og jeg støder på Jesper Hansen af og til, så jeg er også så heldig at opleve ham på en anden måde end dem, der kun oplever ham ‘gennem pressen’.

Min oplevelse er, at han går ind i alt med liv og sjæl. Han er utrolig arbejdsom, og OB betyder virkelig noget for ham. Jeg oplevede ham til en reserveholdskamp på Odense Stadion, og han levede sig så meget ind i den kamp, at man skulle tro, det var en finale i Champions League.

Han har altid tid til at stoppe op og tage en snak om løst og fast. Han har altid en sjov bemærkning i ærmet, og han stiller generelt altid bare op, når man spørger efter ham.

Når jeg har set, der har været kritik af Jesper Hansen, har jeg af og til siddet og kigget på, hvem der er sportsdirektør i de andre klubber i Superligaen, og tænkt på, hvem jeg gerne ville bytte med. Jeg kan ikke komme frem til mange.

Jeg skylder ikke Jesper Hansen noget, men jeg kan rigtig godt lide ham. Jeg synes, han er en god sportsdirektør for OB. Jeg siger ikke, at alle andre skal have det samme syn på ham som mig, men jeg synes, manden skal have kredit, når han fortjener det, og det gør han!

253 Replies to “Blog: Giv Jesper Hansen noget kredit!”

 1. willywoozle

  For Blogger Blogs – how to bypass “This blog is open to invited readers only.”? It sounds like the blog creator has decided to limit his readership to a selected few. You might attempt to email him and request that he grant you access. Maybe you can ask him for read access only.

 2. photography

  Forensic Photography– For against the law scene photographer, consideration to detail is the
  most desirable ability. Some concepts embrace subscribing to a great magazine related to the photographic trade corresponding to Professional Photographer, Camera Arts and Photo District News.
  10. Photo-editing software via which particular results and complete modifications to a
  photo are attainable and also can often save the need for a re shoot.
  There are also the schools that may be neglectful too. 15. Most of the
  cameras are suitable with computer systems and printers and furthermore,
  as a result of we now use reminiscence sticks, we’re actually free to operate unencumbered.
  Also there are free advertising sources online and getting sales 24
  hours/day is now customary apply. I also have a free Grand
  Canyon rafting guide that I can email you upon request.

  Everything that can make wedding ceremonies extra special and really unforgettable in the eyes of new couples in Jamaica is
  always obtainable in the record of all companies that this
  company can supply to all its shoppers. It is extremely necessary that an individual who is dealing in this trade on day
  by day foundation must stay updated so that he can present best
  of his companies in shortest interval of time.

 3. traduttore moldavo italiano

  I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and
  visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?

  Great work!

 4. pros and cons of hemp oil

  Awesome website you have here but I was curious about if you knew of any forums that cover the
  same topics discussed here? I’d really like to be a part of community where I
  can get opinions from other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

 5. system wsparcia najmu długoterminowego

  I was just searching for this information for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative websites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

 6. deguisement paris

  I am really loving the theme/design of your web site.
  Do you ever run into any web browser compatibility issues?
  A couple of my blog visitors have complained about my website
  not operating correctly in Explorer but looks
  great in Firefox. Do you have any tips to help fix this issue?

  My blog post – deguisement paris

 7. Pingback: Mac RDP
 8. Pingback: Uploaded
 9. Pingback: MKsOrb
 10. Heidi

  Etwa haben Mitglieder des schottischen Parlaments, Ratsmitglieder der Eingeborenenbehörde und Mitglieder
  unserer öffentlichen Körperschaften alle die Aufgabe, eine
  Auswahl zu treffen, die die Unzufriedenen vielleicht verschwinden lässt.

  my website – Heidi

 11. 바카라

  Spot on with this write-up, I actually believe that this site needs far more attention. I’ll probably
  be back again to read through more, thanks for the info!

 12. Ahjqtd

  To ringlets decontamination between my living up in the lid on the urinary side blocking my lung, and in the in days gone by I was habituated to in red them by transfusion replacement them make headway unrecognized and cardiac the omission of as chest. cialis price costco Ijpehb mtwcxo

 13. Pingback: 메리트카지노
 14. Pingback: eskort fatih
 15. Pingback: Hindu Kush Strain
 16. Pingback: Pure Kush Strain
 17. Pingback: Kevin David
 18. Pingback: Kevin David Videos
 19. Pingback: Kevin David Scam
 20. Pingback: Click Here
 21. Pingback: Kevin David Course
 22. Pingback: Kevin David
 23. Pingback: Kevin David Course
 24. Pingback: Coast Mushroom
 25. Pingback: mushrooms for sale
 26. Pingback: Coast Cubensis
 27. Pingback: Coast Mushrooms
 28. Pingback: Kings Bread Strain
 29. Pingback: Zeta Strain
 30. Pingback: Yogi Diesel Strain
 31. Pingback: Red Congo Strain
 32. Pingback: Drizella Strain
 33. Pingback: relics for sale
 34. Pingback: Sour Lope Strain
 35. Pingback: Do Si Dos Thc Oil
 36. Pingback: Rick Simpson Oil
 37. Pingback: Pound Of Weed
 38. Pingback: Og Kush Strain
 39. Pingback: Gelato Thc Oil
 40. Pingback: Indica vs Sativa
 41. Pingback: Dispensary Near Me
 42. Pingback: digital signature
 43. Pingback: Afghan Kush Strain
 44. Pingback: Batman Og Strain
 45. Pingback: Aloha Strain
 46. Pingback: Ocd Strain
 47. Pingback: ip camera
 48. Pingback: 18650 battery
 49. Pingback: Og Kush Thc Oil
 50. Pingback: Amnesia Thc Oil
 51. Pingback: cctv
 52. Pingback: Ak47 Thc Oil
 53. Pingback: Chemdawg Thc Oil
 54. Pingback: Pax 3 Party Mode
 55. Pingback: Joker
 56. Pingback: Joker
 57. Pingback: Joker
 58. Pingback: Joker
 59. Pingback: Diario Que!
 60. hair transplant istanbul

  Having read this I thought it was very informative.
  I appreciate you spending some time and energy to put this article together.

  I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 61. Pingback: MKsOrb
 62. Pingback: trainwreck kratom
 63. Pingback: green malay kratom
 64. Pingback: Premium
 65. Pingback: Buy Vyvanse online
 66. sex

  I’m not sure where you’re getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.

  Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

 67. Pingback: buy phentermine
 68. Pingback: fentanyl Patches
 69. Pingback: dpboss guru
 70. Binary Options

  It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly
  donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group.
  Chat soon!

 71. 로렉스출장마사지click here

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you
  wrote the book in it or something. I think that you could do
  with some pics to drive the message home a little bit,
  but other than that, this is wonderful blog. A fantastic read.
  I’ll certainly be back.

 72. Info Domino Online

  We stumbled over here coming from a different web address and thought I might check
  things out. I like what I see so now i’m following you.

  Look forward to looking at your web page yet again.

 73. dewapoker

  I want to to thank you for this fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it.

  I have you saved as a favorite to check out new things you
  post…

 74. 操脸

  Hi there, You’ve done a great job. I will certainly digg it and personally suggest to
  my friends. I’m confident they will be benefited from this website.

 75. agen game slot pragmatic play

  Greate post. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by your blog.
  Hi there, You’ve performed an incredible job. I will definitely digg it and in my view
  suggest to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this site.

 76. Gegensprechanlagen

  hey there and thank you for your info – I’ve certainly picked up something new
  from right here. I did however expertise several technical points using this website, since I experienced to reload the website a lot
  of times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your web hosting is OK?
  Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my email and could look
  out for a lot more of your respective fascinating content.
  Make sure you update this again soon.

 77. Pingback: Emergency Survival
 78. Pingback: Eco Septic
 79. pokerace

  I’m really impressed together with your writing talents and also with the layout on your blog. Is that this a paid subject matter or did you modify it your self? Either way stay up the nice quality writing, it is

 80. Earphones

  Good day! I could have sworn I’ve been to this site before
  but after browsing through some of the post I realized it’s
  new to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking
  back often!

 81. forex

  I am now not certain where you’re getting your information, but good topic.
  I must spend some time studying much more or working out more.
  Thank you for fantastic info I used to be looking for this information for my mission.

 82. Fancy Text Generator

  I’m not sure why but this blog is loading incredibly slow for
  me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end?

  I’ll check back later on and see if the problem still
  exists.

 83. galaxyplay.org

  it’s really nice and meanful. it’s really cool blog. Linking is very useful thing.you have really helped lots of people who visit blog and provide them usefull information.

 84. website

  Hey, this day is too much good for me, since this time I am reading this enormous informative article here at my home. Thanks a lot for massive hard work.

 85. website

  it’s really nice and meanful. it’s really cool blog. Linking is very useful thing.you have really helped lots of people who visit blog and provide them usefull information.

 86. link

  Took me time to read all the comments, but I really enjoyed the article. It proved to be Very helpful to me and I am sure to all the commenters here! It’s always nice when you can not only be informed, but also entertained!

 87. Pingback: 3D Concerts
 88. ACeTPNibbY

  Hi! I could have sworn I’ve visited your blog
  before but after browsing through many of the posts I
  realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely
  delighted I came across it and I’ll be book-marking it and checking back frequently!

 89. dominobet

  I really take pleasure in this wonderful post that an individual have provided for all of us. I assure this would certainly be necessary for most associated with the people.

 90. 온라인바카라

  May I simply just say what a relief to discover someone who really knows what they are
  talking about online. You certainly realize how
  to bring an issue to light and make it important. A lot more people have
  to check this out and understand this side of the story.

  I can’t believe you’re not more popular given that you most certainly possess the gift.

 91. situs judi bola asia

  Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it
  to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to
  her ear and screamed. There was a hermit crab inside and
  it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic
  but I had to tell someone!

 92. Pingback: CBD Oil For Dogs
 93. joker 123

  you’re truly a good webmaster. The website loading
  speed is incredible. It seems that you are doing
  any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork.
  you’ve done a magnificent task in this matter!

 94. whats cbd

  Hello there! Would you mind iif I shazre your blog wiith my twitter group?
  There’s a lot of fols that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thank you

 95. financing companies

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this
  post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

 96. blogtalkradio.com

  I am constantly amazed by the amount associated with information available within this subject matter. What you presented has been well researched and well authored in order for you to get your remain on this across to most your readers.

 97. site

  This is normally very academic information and even written well starting now. Really nice to see the fact that some people still fully grasp how you can write a good excellent article.!

 98. Pingback: salmon caviar
 99. Telemarketing

  Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you
  a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

 100. https://www.shine900.com

  “With continued attempts to organize events against the outcome of the US presidential election that can lead to violence, and use of the term by those involved in Wednesday’s violence in DC, we’re taking this additional step in the lead up to the inauguration,” Guy Rosen, Facebook’s VP of integrity, wrote in a post about the company’s preparation for Inauguration Day.
  메리트카지노

 101. https://www.gain777.com

  On Election Day, the slogan “stop the steal” quickly became a rallying cry among President Donald Trump’s supporters, many of whom were egged on by Trump himself and his allies with false claims of election fraud. As a hashtag, its origins date back years, according to Facebook’s CrowdTangle analysis tool, but it became wildly popular in recent months as a gathering place for conspiracy theories about the election outcome.
  카지노사이트

 102. https://www.kkr789.com

  Jan. 7. Rosen said Facebook rolled out new “emergency measures” last week — for example, Rosen said, group administrators will increasingly be required to review posts before they can be published, and comments that contain hate speech or incitement may be removed from group posts entirely.
  메리트카지노

 103. clickteam.jp

  This is usually very instructional content material in addition to written well starting now. They have nice to see of which some people still realize tips on how to write a good quality blog post.!

 104. marina caraguatatuba - sp

  Whats up this is somewhat of off topic but I was wanting to know if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to
  manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding know-how
  so I wanted to get advice from someone with experience.

  Any help would be greatly appreciated!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *