Bredal: Vi går efter at vinde KMD Cup

Fredag aften spilles indendørsturneringen, KMD Cup, i Brøndby Hallen, og her skal OB være med sammen med Brøndby, AaB, AGF, Næstved og Frem.

Der er to puljer med tre hold i hver, og her skal OB spille mod Brøndby og Næstved, og de to bedste hold går videre til semifinalerne. 

Træningen i dag stod derfor på indendørs for de spillere, der skal med til turneringen i morgen, og efter træningen fik vi en snak med John Bredal, der skal stå for holdet.

Det er på papiret et ret slagkraftigt hold, OB kommer med, og Bredal slår da også fast, at vi ikke bare tager til Brøndby for at hygge os.

– Vi tager til Brøndby for at vinde. Vi vil vinde alle kampene en efter en, sådan er det jo, når det er sådan et cup-system. Helt klart, vi vil vinde det hele.

Hvad er tankerne bag den trup, der er udtaget?

– Først og fremmest kigger vi på, at indendørs fodbold er ikke helt som udendørs. Vi skeler lidt til Joan, som vi ved, er en rigtig god indendørsspiller, og som var med til at vinde for Vejle for nogle år siden, men vi er lidt bange for hans fysik, så ham lader vi egentlig stå over. Vi skeler også til, at det vigtigste er, at vi skal på træningslejr, og det skal være i orden, så vi ikke mister Joan på et indendørsstævne. Der er skelet lidt til historik, og vi ville godt have haft Joan med, fordi han er god indendørs, men vi er bange for, der kunne ske noget derinde, der kunne ødelægge en måned for ham f.eks.

Det er vel også vigtigt at undgå skader?

– Ja, det er det første, vi snakker om. Vi skal undgå skader. Vi bruger nogle, der er vant til at spille indendørs, som har prøvet det før, og som har teknikken. Vi har også spurgt spillerne selv, hvis der er nogle, der gerne vil undgå det, for så er det jo sådan, at dem der ikke er med derinde, de træner hårdt i morgen eftermiddag. Den gevinst der er ved at tage med, er, at man får lov til at repræsentere OB derinde, og det bliver pisse godt.

Hvordan bliver det så for dig at være cheftræner for en dag?

– Jeg har prøvet det før i min tidligere klub (FC Nordsjælland), hvor vi faktisk var i finalen fire år i træk. Men jeg må nok hellere sige, at vi tabte alle fire finaler. Men jeg glæder mig til i morgen.

 

14 Replies to “Bredal: Vi går efter at vinde KMD Cup”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *