Kent Nielsen: Transfervinduet er ikke lukket

Vi har i dag haft en snak med vores træner, Kent Nielsen, om bl.a. opstarten, transfers og vores målsætning.


Er det godt at komme i gang igen efter ferien?

– Ja, det er det. Som man siger, så går ting ligesom i ring fra år til år. Forstået på den måde, at man er rigtig glad for at gå på ferie, og man nyder også ferien, men i slutningen af ferien ser man også frem til at komme i gang igen. Derfor har det været rart at komme i gang igen. Spillerne ser fine ud, og de har gjort det, de skulle gøre, så vi kan bygge videre. Nu ser vi frem til at skulle spille, og det bliver også rart.

Vi tabte de to sidste kampe i efteråret. Er du kommet dig over den skuffelse, og er klar til at komme videre?

– Vi laver i en verden, hvor skuffelser og glæder skal man være dygtige til at få børstet af sig og komme videre, så jeg er klart videre. Jeg var skuffet over i særdeleshed det sidste nederlag til Silkeborg, fordi med kampens indhold og sådan noget var vi irriterede på os selv over, at vi taber kampen, fordi vi burde have vundet den. På dage hvor man måske ikke er skarp nok offensivt, må man ikke tabe sådan en kamp. Det var vi ærgerlige over, men det er lagt til side. Vi har reflekteret over et generelt solidt efterår, men lige da vi havde tabt, var det med enorm ærgrelse.

– Vi er opdraget til, at 24 timer er det, man bruger på sejre eller nederlag og så komme videre. Det fyldte noget lige et par dage, men det har ikke ødelagt min ferie.

Hvad er vores fokus til træning her i vinter opstarten?

– Efter en velfortjent ferie er det til at starte med at bygge det fysiske op. Nu går vi så i gang med kampene, og her prøver vi at fokusere på spillemæssige ting, som at spille noget hurtigere og komme hurtigere til afslutning. Der bliver noget omkring vores indlægsspil, som vi har fokus på, og når vi kommer på træningslejr, bliver det meget taktisk, og vi begynder at indstille os på den første turneringskamp.

Er der noget, du vil have særlig fokus på?

– Vi var ikke tilfredse med antal scorede mål i efteråret, og det er først og fremmest, hvordan vi får sat det op. Vi føler, at spillerne har kvaliteterne til at have en større effektivitet, og det er det, vi prøver at få bragt i spil, så vi som sagt kan score flere mål, og så tror vi på, at vi kan få flere point.

Der har været meget snak om kontinuitet i truppen, hvordan harmonerer det med, at der er to spillere fra startopstillingen væk allerede inden første træning?

– Generelt kan man sige, at vi ikke har skiftet meget ud fra i sommers, og der var jo mange, der pegede fingre af den del af det. Spillersalg er en del af vores verden, og det kommer aldrig hensigtsmæssigt. Det lever vi med, og så ser vi muligheder. Da vi hentede Frederik Tingager, var der mange, der havde en holdning til, hvorfor OB hentede en spiller i 2. division. Det var der mange, vi fik lov at høre fra. Nu har vi så fået at høre, hvorfor vi har solgt ham.

– Det har ikke været et must at sælge ham, men som tingene er, så blev det sådan. Så ser vi på de muligheder, vi har i vores trup, sammensat med de suppleringer, der kommer til, og vi er stadig positive og optimistiske omkring at leve op til vores sæsonmål.

Som træner giver du så grønt lys til, at en spiller kan sælges?

– Det er lidt blandet. Jeg har ikke vetoret, men der bliver da hørt, hvad man synes. Man kan også vende den om og sige, jeg tror ikke, FCK synes, det var fedt, at Verbic blev solgt. Det er jo akkurat det samme, vi er udsat for, også som det er nu med timing. Vi er afklarede, og jeg er glad på Frederiks vegne, også selvom det havde passet os bedre, hvis det havde været til sommer. Nu blev det som det blev, og vi er glade på hans vegne. Vi er glade for, at på to år er han gået fra at være en 2. divisionsspiller til at blive en Superligaspiller, og en man kan sælge.

– Salg af spillere er en nødvendighed for de danske klubber, så det er også sådan vi ser det. Som jeg siger, har jeg ikke vetoret, men jeg bliver også spurgt til råds. Der er mange parametre, og i skal også regne med, at det er spillernes drøm, så den del af det er der også. Ikke at man skal tage hensyn til spilleren, men hele pakken skal vægte, hvordan man får det bedst mulige ud af det. Når det så er sagt, så skulle jeg også hele efteråret forholde mig til, hvorfor Jeppe Tverskov ikke spillede, fordi han var jo også god. Vi har to, både Jeppe og KEP, der har vist højt niveau, og nu har vi også fået tilført Marco, der også har spillet Superligae, og som er et ungt talent, så vi er fortrøstningsfulde.

Vi har hentet André Rømer i Midtjylland, er det en spiller, du har peget på?

– Det er en spiller, vi har kigget på, og han passer godt ind i den profil, forstået på den måde, at det er en spiller, som vi føler, kan flyttes videre. Han har en fin alder, og er en spiller, der er meget stabil, og som vi også føler, er et godt supplement til den trup, vi har. Der er ingen tvivl om, at André er inde for at konkurrere om pladsen, men det er ikke sådan, at han får den foræret. Det er en spiller med et fint potentiale.

I Midtjylland var Rømer kendt som en polyvant spiller. Er en af grundene til, vi hentede ham, at han kan spille flere pladser?

– Nej, det er det ikke. Det er godt, at spillere kan. De spillere der kan dække flere pladser, det kan være et plus for dem, men nogle gange kan det også være et minus, forstået på den måde at når man kommer rundt på forskellige positioner, så får man ikke udviklet de små detaljer i ens spil. André er først og fremmest hentet ind som central midtbanespiller, men vi har også en bevidsthed om, at hvis vi kommer i knibe i nogle positioner, så kan han dække det.

I forhold til efteråret har vi sagt farvel til tre spillere og hentet to nye ind. Er truppen bred nok?

– Transfervinduet er ikke lukket endnu jo, så lad os tage den diskussion senere. Vi kan både komme af med flere spillere, lige så vel som der kan komme flere tilgange, så den der status tror jeg, man skal vente med til 1. februar.

Når der forsvinder to spillere fra startopstillingen, kræver man så ikke som træner, at de erstattes 1:1?

– Det kan du jo godt sige. I forhold til de spillere, du henter, skal der ligesom være en helhed, og der skal være noget økonomi. Det er en balancegang hele tiden. Hvis folk kommer, og spørger, om jeg har fået det, jeg gerne vil have, så siger jeg nej, for jeg vil gerne have Messi. De spillere man henter ind, er jo taget i forhold til, hvad det er for en økonomi, man har til rådighed, og den balance er der hele tiden.

– Man ser det ikke sådan 1:1, jeg ser det sådan, at vi var rigtig glade for Frederik, og vi synes, han havde gjort det godt, men vi har også haft en bevidsthed om, at vi havde tre midtstoppere, der havde høj kvalitet. Når vi henter Marco Lund ind i midterforsvaret, er det fordi, at vi havde behov for en midtstopper. Vi kunne have valgt at tage en meget dyr en, hvis vi skulle have en ind til startopstillingen, men vi mener også, Jeppe holder højt niveau. Vi valgte en med potentiale, og så passer økonomien bedre til det.

Vi har seks spillere med kontraktudløb efter sæsonen, men du ved vel allerede nu, hvem du gerne vil beholde?

– Ja, det gør jeg.

Skal de så ikke forlænges snart?

– Jo, men det er jo ikke kun op til klubben, det er også op til spilleren. Hvem jeg helst vil beholde, er noget jeg tager med sportsdirektøren og spilleren.

Vi har skrevet kontrakt med Troels Kløve fra den kommende sæson. Ser du gerne, han bliver hentet nu?

– Overordnet set kan man sige, at vi har den trup, vi har lige pt. Der er spekulationer omkring Kløve, men som det er lige nu, må vi bare sige, at han kommer fra sommer, og det er vi meget afklaret med. Det vi først og fremmest kigger på er, hvordan vores trup ser ud nu, om den kan leve op til sæsonmålet. Det er det, vi kommer til at jagte, for vi mener, den er stærk nok til det, og lad os så se, om der sker noget her til sidst, det er jo der, alle spekulationerne er.

– Jeg kommer ikke til at kommentere direkte på, om man skal hente en spiller nu eller ej. Det er de spekulationer, man lever af her i transfervinduet, og vi skal nok sørge for at melde det ud, hvis noget af det bliver til realitet.

Er du stadig overbevist om, at vi indfrier vores målsætning, og slutter i top 6?

– Overbevist er sådan lidt, ‘Hvad synes du?’. De gode sælgere kan sælge sand i Sahara, og de dårlige sælgere sælger måske ikke sand i Sahara, men deres måder at arbejde på kan godt skaffe resultater alligevel. Vi kommer til at gøre alt, og vi føler også, vi er stærke nok til det. Vi føler, der er mange ting, der har peget i den rigtige retning. Jeg tror, vi har fået 5. flest point i hele 2017. Vi er ærgerlige over nederlaget til Silkeborg, men mit modspørgsmål til dem, der har været kritiske over, at vi ligger nummer otte har været, om de ville være jublende lykkeligt, hvis vi havde vundet, og lå nummer fire?

– I min verden er der stort set ikke noget forskel rent pointmæssigt, der skal stadig leveres et stort stykke arbejde. Jeg synes, vi har leveret solidt, og jeg tror også på, vi har en rigtig stærk chance for at levere det. ‘Talk is Cheap’, og vi bruger ikke tid på meget andet end, at vi er sikre på, at vi kommer til at levere resultater, og så må tiden vise det. Vi kan jo ikke garantere noget, men vi har en tro på det, og jeg synes, vi er stærke, når vi er bedst.

106 Replies to “Kent Nielsen: Transfervinduet er ikke lukket”

 1. generic stomach medicine

  Thanks for your concepts. One thing we’ve noticed is banks along with financial institutions are aware of the spending practices of consumers while also understand that most of the people max out there their real credit cards around the getaways. They properly take advantage of this specific fact and commence flooding your current inbox along with snail-mail box using hundreds of no-interest APR card offers just after the holiday season comes to an end. Knowing that should you be like 98% of American community, you’ll rush at the possiblity to consolidate card debt and shift balances for 0 apr interest rates credit cards. ihhhgjl https://stomachmedi.com – generic stomach medicine

 2. best impotence drugs

  Today, considering the fast way of life that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons throughout every area are using the credit card and people who are not using the card have arranged to apply for 1. Thanks for discussing your ideas on credit cards. https://impotencemedi.com best impotence drugs

 3. best psoriasis treatment

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have arranged to apply for 1. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://psoriasismedi.com best psoriasis treatment

 4. psoriasis medications

  Today, with all the fast life style that everyone is having, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons coming from every area of life are using credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for expressing your ideas about credit cards. https://psoriasismedi.com psoriasis medications

 5. scalp psoriasis

  Today, with the fast lifestyle that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons from every field are using the credit card and people who are not using the card have lined up to apply for one. Thanks for sharing your ideas on credit cards. https://psoriasismedi.com scalp psoriasis

 6. hemorrhoids medications

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have arranged to apply for 1. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://hemorrhoidsmedi.com hemorrhoids medications

 7. buy varicose veins threatment

  Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area of life are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://varicoseveinsmedi.com buy varicose veins threatment

 8. buy hypertension meds

  Today, with all the fast life style that everyone is having, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons coming from every discipline are using credit card and people who aren’t using the credit cards have made arrangements to apply for one in particular. Thanks for expressing your ideas about credit cards. https://hypertensionmedi.com buy hypertension meds

 9. buy hypertension medications

  Today, with all the fast life style that everyone is having, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons coming from every area of life are using credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for expressing your ideas about credit cards. https://hypertensionmedi.com buy hypertension medications

 10. multiple sclerosis drugs

  Today, taking into consideration the fast chosen lifestyle that everyone is having, credit cards get this amazing demand throughout the market. Persons out of every arena are using credit card and people who not using the credit card have prepared to apply for just one. Thanks for spreading your ideas in credit cards. https://multiplesclerosismed.com multiple sclerosis drugs

 11. over the counter bronchitis drugs

  I just wanted to post a quick note to say thanks to you for the pleasant solutions you are posting here. My prolonged internet lookup has finally been paid with professional insight to share with my friends and family. I would mention that most of us visitors are undeniably fortunate to exist in a perfect place with so many outstanding people with interesting secrets. I feel somewhat happy to have encountered your webpage and look forward to so many more excellent moments reading here. Thanks once again for all the details. https://bronchitismed.com over the counter bronchitis drugs

 12. medication for chronic bronchitis

  I truly wanted to write a small word to be able to thank you for those unique tips and tricks you are writing on this website. My time consuming internet search has now been rewarded with useful suggestions to write about with my relatives. I would suppose that we website visitors are very lucky to live in a very good website with very many wonderful professionals with very beneficial tips. I feel very much privileged to have used your entire website page and look forward to tons of more pleasurable times reading here. Thanks a lot once more for everything. https://bronchitismed.com medication for chronic bronchitis

 13. buy osteoporosis meds

  I figured out more a new challenge on this weight-loss issue. A single issue is a good nutrition is especially vital any time dieting. A massive reduction in junk food, sugary food, fried foods, sweet foods, beef, and white-colored flour products could possibly be necessary. Having wastes organisms, and harmful toxins may prevent ambitions for fat-loss. While selected drugs for the short term solve the challenge, the horrible side effects are certainly not worth it, and they also never present more than a non permanent solution. It is just a known idea that 95% of celebrity diets fail. Many thanks for sharing your thinking on this blog site. https://osteoporosismedi.com buy osteoporosis meds

 14. termometr na podczerwień

  Dzięki za porad dotyczących naprawy kredytu na temat tego wspaniałego witryny. Kilka wskazówek i chciałbym powiedzieć ludziom powinno być to zrezygnować z tej mentalności że mogą obecnie i rozwidź później. Being a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 15. termometry lekarskie

  Dzięki za sugestii dotyczących naprawy kredytu na temat tego konkretnego sieci -teren. Rzeczy i chciałbym zaoferować jako rada ludziom oznacza zwykle zrezygnować z a mentalności że w tym momencie i spłać później. as be a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 16. termometr

  Dzięki za porad dotyczących naprawy kredytu na temat tego wspaniałego witryny. Kilka wskazówek i chciałbym powiedzieć ludziom powinno być to zrezygnować z konkretnej mentalności że mogą obecnie i wypłać później. Being a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 17. strzykawki

  Dzięki za wskazówek dotyczących naprawy kredytu na temat tego blogu. Rzeczy i chciałbym rada ludziom byłoby, aby zrezygnować z tej mentalności że będą teraz i zapłać później. As a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa} {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

 18. strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa

  Dzięki za przydatnych informacji na temat naprawy kredytu na temat twojego sieci -teren. To, co chciałbym zaoferować jako rada ludziom będzie zrezygnować z a mentalności kupią w tej chwili i spłać później. as be a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *