Casper Nielsen: Glæder mig til at spille KMD Cup

Sidste år blev KMD Cup afholdt for første gang, og her gjorde OB et flot væsen af sig, da de kom hele vejen til finalen, hvor de dog tabte til AGF.

Dette års KMD Cup afvikles i Århus på fredag, og en af dem der er med for OB, er Casper Nielsen, og han glæder sig til at spille turneringen.

– Det bliver forhåbentlig sjovt. Vi spillede det også sidste år, og vi gjorde det rigtig godt. Det er skide sjovt, og jeg synes bare, det er en fed måde at spille fodbold på. Det er piv hårdt, men samtidig er det sjovt, så det glæder jeg mig til.

Turneringen ligger allerede i den første uge af opstarten, og det kan da også godt komme til at få en betydning fysisk for spillerne.

– Ja, det er klart. Alt efter hvad vi lige skal lave i morgen, så er det klart, at med de to tests vi har været igennem, og de to træningspas vi har i dag også, så er man jo ikke 100% frisk, så man kommer nok ikke med friske ben, men forhåbentlig glemmer man det, når man er i gang.

Har du nogle erfaringer i indendørs fodbold?

– Ja, det har jeg. Det er faktisk noget, jeg er rigtig god til. Jeg har altid spillet det, og jeg spiller det også i min ferie, så jo det har jeg.

Hvor meget kommer man til at tænke på, at man skal undgå at blive skadet ved sådan en turnering?

– Det gør man ikke. Jeg har det sådan, at jeg kan ikke se, at der er større chance for at blive skadet i en indendørskamp end i en udendørs træningskamp. For mig er de to ting det samme. Jeg synes, indendørs er en god ting, og jeg synes, det er noget, man bør lave noget mere af. Man får en god føling med bolden, og det er meget teknisk præget. Det er også hårdt fysisk. Der er nogle, der er modstandere af det, men det er jeg ikke. Jeg kan kun sige gode ting om det.

Der er altså ingen tvivl om, at Casper Nielsen synes, det er sjovt at spille indendørs fodbold, men han tager ikke kun til Århus for at have det sjovt.

– Vi skal selvfølgelig vinde. Sådan er det altid, når man spiller. Det der var så fedt ved det sidste år, var, at vi havde det skide sjovt sammen, og det var måske også det, der gjorde, at vi endte med at stå i finalen. Vi slog et rigtig godt Brøndby-hold ud i semifinalen, og spillede generelt god fodbold.

– Vi nød det bare, og der var plads til at lave nogle lækre ting, og det er sådan, det skal være indendørs. Det skal ikke være så taktisk præget, det er bare med at komme ud over stepperne og spille noget god fodbold, og have det sjovt med drengene.

Kan man bruge sådan en turnering til noget som helst i forbindelse med forberedelserne?

– Personligt kan vi, for som jeg sagde, er det fuldstændigt sindssygt fysisk hårdt. Det er vidst en lidt mindre bane i år i Århus, men jeg kan huske sidste år i Brøndby Hallen, det var voldsomt hårdt. Hvis du er på banen i mere end halvandet minut, så er du helt smadret, så fysisk kan vi virkelig tage noget med.

– I forhold til det tekniske og røre bolden, der er det en virkelig god måde at få det tilbage på, eller i hvert fald skærpe det, så man kommer derhen, hvor man gerne vil hen. Jeg ser kun fordele for os, der skal deltage. Jeg regner med, det giver os noget.

– Jeg har aldrig været stor tilhænger af at løbe rundt, det kan jeg ikke se meningen i, når man kan træne sig i form. På den måde undgår man også at blive overbelastet, føler jeg, så det er bl.a. derfor, jeg har sagt, at jeg gerne vil deltage i den her turnering, fordi det er en god måde at komme i god fysisk form på, plus du rør bolden, og samtidig er det sjovt. Det er meget det mentale i det. Hvis du bare bliver sendt på en løbetur, så synes man ikke mentalt, det er fedt, og derfor bliver det automatisk hårdere. Hvis du laver noget, du faktisk gerne vil, f.eks. en indendørsturnering, så på en eller anden måde glemmer du det hårde i det, og på den måde gør du det nemmere og sjovere.

Du vil måske også kunne lide...