Henrik H: Tager til KMD Cup for at vinde

Fredag aften tager OB til Århus for at spille KMD Cup, hvor der i år kun er fem hold, og de skal spille mod AGF, Brøndby, AaB og Vejle.

Jakob Michelsen og Henrik Hansen skal stå i spidsen for holdet sammen, og assistenttræneren regner med, at det bliver en sjov oplevelse for holdet.

– Det bliver forhåbentlig en sjov og god oplevelse. Vi skal have en god og sjov oplevelse på en anden måde, end vi er vant til, og så skal vi give de mennesker, der kommer og ser det, noget at hygge sig over.

Holdet består af Oliver Christensen, Casper Nielsen, Julius Eskesen, Mathias Greve, Mads Frøkjær og fire spillere fra U19, og Henrik Hansen fortæller lidt om tankerne bag den sammensætning.

– Vi har været rundt og lave stikprøver på, hvem der havde lyst til at spille. Så vurderer man den enkelte i forhold til det samlede hensyn, for det vigtigste er selvfølgelig, at vi kan træne herude på mandag igen. Vi har kigget på, hvem der er i stand til at spille, og så har vi valgt ud fra, hvem vi tror, kan gøre det bedst muligt for os.

Tager vi derover for at have det sjovt eller for at vinde?

– Vi tager derover for at vinde, og hvis man vinder, har man det også sjovt.

Banen i Århus er mindre end den, man spillede på i Brøndby sidste år, og det betyder, at det nok bliver lidt anderledes spil, end det var i Brøndby.

– Det er jo lidt anderledes end sidste år. Det er en mindre bane, og vi er en spiller færre. Det bliver lidt andet spil, men i og med banen er mindre, tror jeg, det bliver mere mandsorienteret. Hvis man tager målmanden med frem i bagspillet, så er der åbent hus jo. Det kan være, vi gør det nogle gange, det må vi se. Jeg tror, det bliver et tempofyldt spil, i og med du skal afslutte indenfor 30 sekunder. Jeg tror, det kommer til at gå en del frem og tilbage, og at der kommer en del mål.

Der bliver tit snakket om, at indendørs fodbold kan give skader, men det er ikke noget, Hansen vil bruge så meget tid på at tænke over.

– Vi vil jo altid gerne undgå skader. Vi har som sagt valgt dem, vi forventer, kan gennemføre det uden problemer, men derfor kan der jo godt ske noget. Det kan der jo også herude. Det er ikke noget, vi kan være herre over, ud over de forholdsregler vi har taget ved udvælgelsen af spillere.

– Selvfølgelig er det en anden belastning. Jeg var selv ude og spille indendørs i sidste weekend, og det tog mig lige et par dage, før jeg kunne bevæge mig normalt igen. Det er også noget andet, for jeg er jo ikke lige så veltrænet som spillerne. Det er jeg slet ikke bekymret for, og de har også to fridage bagefter, så det skal nok blive godt.

Hvem af vores spillere skal især træde i karakter ved sådan et stævne?

– Vi forventer, at spillerne fra vores Superligatrup går forrest, Julius, Frøkjær, Greve, Casper og Oliver. Det er dem, der kommer til at trække det store læs, og så har vi nogle spændende spillere fra U19, nogle forskellige spillere, der alle har et godt niveau teknisk. Vi har også taget to stoppere med fra U19, for jeg tror, at i indendørs fodbold, hvis du dækker godt op, så har du bedst chancer for at vinde. Det kan godt være, at det ikke er så romantisk eller underholdende, men hvis du forsvarer dig godt, har du langt større chancer for at vinde. Vi har forsøgt at sætte et hold, hvor vi kan forsvare os godt, men samtidig spille underholdende, når vi er på bolden. Jeg tror på, at vores Superligaspillere kan lave nogle ting, der kan få folk op af stolene.

Hvis det kniber helt, er du så selv på holdkortet?

– Nej, det er jeg faktisk ikke. Det kan da godt være, jeg skulle overveje det. Ej, det er jeg ikke, jeg stoler 100% på de unge drenge.

 

18 Replies to “Henrik H: Tager til KMD Cup for at vinde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *