Casper Nielsen: Håber den snart triller ind

OB havde søndag eftermiddag ikke nogle problemer med at vinde hjemme på Odense Stadion mod Lyngby, der måtte tage hjem med et nederlag på 3-0.

Der var aldrig rigtig spænding om resultatet, da Marco Lund og Nicklas Helenius sørgede for en pauseføring på 2-0, mens Anders K. Jacobsen lukkede og slukkede til 3-0 et par minutter inde i anden halvleg.

Det var dog midtbaneslideren, Casper Nielsen, der blev kåret som Man of the Match på stadion, og han var da også fint tilfreds med sin egen præstation, selvom sejren var det vigtigste.

– Jeg synes, det var fint i dag. Jeg fik erobret en masse bolde, og var med i en masse omstillinger, så alt i alt er jeg tilfreds med min egen præstation. Men frem for alt er jeg bare glad på holdets vegne over, at vi vandt, det var det, der var det vigtigste, og så kommer det andet bagefter. Men det var selvfølgelig dejligt, det er helt sikkert, siger Nielsen til OBstruktion.

Casper Nielsen havde en håndfuld afslutninger i løbet af kampen, der dog ikke ramte målet, og han kan godt være lidt enig i, at målene på Odense Stadion er for små.

– Haha.. Det kan man jo godt sige lige nu. Det ville selvfølgelig være rart at lave en kasse, og hvis man ikke sparker, så scorer man heller ikke. Lige pludselig kan de komme i stimer, sådan er fodbold. Nogle gange går de ind, andre gange gør de ikke, og jeg tror på, det nok skal komme. Det er selvfølgelig noget, jeg er klar over, men det er ikke det, der er mit fokuspunkt. Det er ikke det, der er mit første job. Der er en masse andre ting, der skal sidde i skabet først, og så må vi tage det andet til den tid. Men forhåbentlig triller den snart ind.

Midtbanespilleren vil ikke fremhæve kampen mod Lyngby som den bedste i sæsonen, men han mener, at holdet leverede en professionel indsats.

– Jeg synes hverken, det var vores bedste eller dårligste kamp. Alt i alt var det en professionel indsats, og vi var på ingen måde tæt på at tabe den her kamp, og det synes jeg, er stærkt, og viser også den her stabilitet, vi har fået omkring holdet.

Med et kvarters tid tilbage af kampen fik Casper Nielsen det gule kort. Det betyder, at han har karantæne i den kommende kamp mod SønderjyskE, der er den sidste i gruppespillet. Det var dog ikke en bevidst handling fra hans side at trække advarslen, så han afsoner karantæne i det opgør.

– Jeg vil ikke sige, det var bevidst. Det var ikke lige det, der var tanken i den situation. Jeg gik efter at vinde bolden, og det gjorde jeg ikke, fordi han prikkede den, og så fik jeg et gult. Sådan er det, og det var ikke noget, jeg tænkte over.

Med sejren over Lyngby, og Randers’ sejr over SønderjyskE, betyder det, at OB er sikre på at slutte som nummer et i gruppen. Der venter to playoff-kampe mod enten AGF eller Hobro, og Nielsen mener, vi står godt forud for det.

– Jeg synes, vi står godt. Som jeg sagde før, har vi fået en rigtig god stabilitet på holdet, og vi får lukket godt af nede i den anden ende. Vi ved, at vi nok skal skabe chancer, og på den måde synes jeg, vi har udviklet os som hold. Umiddelbart synes jeg, vi står stærkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *