OB havde ingen problemer med Lyngby

Der var høj solskin over Odense Stadion, da OB tog imod Lyngby søndag eftermiddag i den næstsidste kamp i gruppespillet.

Gæsterne fra Lyngby havde seks spillere på højst 20 år med fra start, mens Julius Eskesen for første gang var i startopstillingen for OB i Superligaen.

Mathias Greve og Jeppe Tverskov måtte tage plads på bænken, ligesom Rasmus Festersen også var med på bænken fra start, efter han havde siddet ude med en skade i halvanden måned.

Allerede fra kampens start tog OB taktstokken, og satte sig på spillet, og der gik ikke længe, før Oskar Snorre i Lyngbys mål viste sig som usikker for første gang.

Da der var spillet seks minutter, fik de 3753 tilskuere for første gang noget at glæde sig over, da Marco Lund steg til vejrs efter et hjørnespark, og pandede OB foran med 1-0 efter et stort drop af Snorre. Den unge målmand virkede meget meget usikker og nervøs i flere situationer, især i første halvleg.

OB dominerede kampen, mens Lyngby havde svært ved at sætte noget sammen, og det var tydeligt at mærke på tilskuerne, at Julius Eskesen er en fanfavorit, da der var klapsalve, stort set lige meget hvad han gjorde.

Efter 20 minutter begyndte chancerne at blive større og større til hjemmeholdet. Anders K. brændte en pænt stor chance, hvor han også havde muligheden for at spille på tværs til Helenius, men efter 35 minutter gav slidet endnu en gang pote, da Eskesen sendte Helenius afsted helt alene med målmanden, og han var iskold foran kassen, da han gjorde det til 2-0. Den store angriber spillede en rigtig god kamp, og havde nogle rigtig gode situationer, og afleveringerne sad lige i skabet.

Det var også resultatet ved pausen, og det var fuldt fortjent. Det var måske endda et mål eller to for lidt.

Efter pausen skulle der ikke gå lang tid, før kampen blev lukket og slukket. Efter tre minutters spil af anden halvleg fik vi frispark ude i siden, som Jens Jakob Thomasen lagde ind i feltet, og den endte for fødderne af Anders K., der udbyggede føringen til 3-0.

Herefter var tingene sat på plads, og først et kvarter senere kom den næste store chance, hvor Helenius lagde en fremragende aflevering ind i feltet til Anders K., der dog satte bolden lige på målmanden.

Med 20 minutter tilbage blev AK skiftet ud, og erstattet af Rasmus Festersen, der kom ind, og gjorde comeback. Han gjorde det fornuftigt, og ligner ikke en, der mangler noget ovenpå den skadespause, han har haft.

Mod kampens slutning var der ikke mange store chancer, og det var ikke noget problem for OB at køre sejren sikkert i hus og vinde med 3-0.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *