Thomasen: Jeg kan spille mere direkte

Det er præcis en uge siden, OB løb ind på bane 1 i Ådalen for at tage hul på den første træning frem mod den nye sæson i Ådalen.

I sommerpausen er Jakob Michelsen blevet ny træner, og midtbanespilleren, Jens Jakob Thomasen, er glad for at være i gang igen under den nye træner.

– Det er dejligt. Vi havde jo en lidt længere pause, qua vi røg lidt tidligere ud, så det er fint at være tilbage. Det er en ny start, et nyt setup, og alle skal vise sig frem igen, og det kan der jo sådan set være rigtig meget sundt i, siger han til OBstruktion.

I sidste uge var holdet i Nyborg på en træningslejr, og han synes generelt den første tid under Jakob Michelsen har været rigtig positiv.

– Den har været god. Vi var jo på træningslejr i Nyborg, hvor der var nogle andre synspunkter og nogle andre holdninger til, hvordan tingene skal gøres. Vi lavede noget teambuilding og nogle andre sociale ting for at ryste os endnu bedre sammen, for at vi kunne lære dem at kende og omvendt. Det har været rigtig fint, og til at starte med handler det bare om at komme tilbage og spille fodbold, og så kommer taktik senere hen, hvor det også bliver tydeligere, hvad han gerne vil, de næste par uger.

Thomasen mener ikke, at Michelsen skal ind og lave holdet om, men han mener dog alligevel, at der er nogle ting, der bliver justeret på.

– Jeg ser ændringer af nuancer. Der kommer til at være noget mere direkte spil, vi skal opsøge heldet, spille mere fremad og køre nogle flere omstillinger. Jeg synes ikke, der er stor forskel, for vi skal stadig holde fast i de ting, vi er gode til, så på den måde skal vi ikke være et helt nyt hold. Han kommer ind, og han vil gerne justere.

Midtbanespilleren mener selv, at de justeringer der bliver lavet, kommer til at passe ham fint. Han har ingen problemer med at spille mere direkte fodbold.

– Det tror jeg, passer mig fint. Jeg kan sagtens se mig selv spille mere direkte, og jeg vil jo også gerne op og se, om jeg kan lave nogle flere kasser, og nogle flere assists. Jeg tror også på, at den måde vi gerne vil gøre tingene på nu, at der er muligheder for det.

I weekenden spillede OB så den første træningskamp frem mod den nye sæson mod TPI, og det var godt at få lidt kamptræning i benene igen.

– Det er altid noget andet at spille kamp end at lave alle de løb og træning, så det var rart at komme ind i rytmen igen, og finde sig ind i rytmen igen. Det går hurtigt sådan noget, men det er jo rart at se, at man stadig kan en lille smule.

Der var dog en del udskiftninger i kampen, hvilken godt kunne bryde rytmen lidt, men det er bare vilkårene i den slags kampe.

– Det vil det altid gøre. Jeg spillede de første 60 minutter, og jeg tror først, det er derefter, der begynder at komme rigtig mange udskiftninger. Det vil altid bryde noget rytme, men så slemt er det heller ikke. Så kommer der en ny rytme. Det er naturligt, men det vigtigste var, at vi kom ud og fik noget kamp og nogle løb i benene. Selvfølgelig skal vi vinde, men der er også et fysisk aspekt. Det var en solid kamp.

I denne uge bliver niveauet på modstanderne lige hævet lidt, da OB spiller mod Östersunds onsdag aften og mod Kalmar på lørdag. Det er dog ikke nogle modstandere, JJ kender ret meget til.

– Jeg kender ikke så meget til dem. Så vidt jeg ved, er Östersunds et godt hold på bolden, og vi kommer til at arbejde videre med noget af det pres, vi har trænet på. De skulle være rigtig dygtige til at spille sig ud af det, og det skal vi lukke ned for. Kalmar kender jeg ikke det store til, men jeg er overbevist om, at vi nok skal få en introduktion til dem, og få at vide hvordan vi skal spille den kamp.

30 Replies to “Thomasen: Jeg kan spille mere direkte”

  1. Jlleif

    It can also be a component transfusion to reduce into more detail about the us and electrolyte of a significant in catalogue to persist which within reach laryngeal effects are on tap, and how they can other you. sildenafil 100mg Vjucua aghwvu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *