Desler: Den sidste skarphed manglede

Mikkel Desler har siddet ude for OB i de sidste kampe, da han har været gennem en operation, hvor han fik fjernet sin blindtarm, og han var egentlig meldt ude resten af året.

Det gik dog lidt hurtigere end forventet, og han var derfor med i startopstillingen i dag, da Silkeborg var på besøg i årets sidste kamp.

Da vi spurgte ham, hvordan det var at være med igen, svarede han bare kort og kontant, – Det var dejligt.

Selvom Desler var tilbage i kamp hurtigere, end man havde regnet med i starten, så slår han fast, at han var 100% klar til at spille kampen.

– Ja, det synes jeg. Man kan jo aldrig vide det, før man står i kampen, men jeg havde ikke mødt nogle forhindringer til træning, så jeg kunne ikke se nogen grund til ikke at hoppe ud i det. Jeg synes egentlig, det gik fint, og i første halvleg var jeg helt klar, og jeg får så et spark i maven i anden halvleg, og kunne godt mærke, det lige trykkede lidt. Men generelt mener jeg, at jeg var på 100%.

Desler mener selv, at han var på et okay niveau i kampen, men ligesom resten af holdet mener han også selv, at han lige manglede den sidste skarphed.

– Nu er det jo sjældent, man kommer tilbage, og så bare rammer sit top niveau, men omstændighederne taget i betragtning synes jeg egentlig, jeg rammer et okay niveau. Den sidste skarphed manglede, men det tror jeg, er generelt for alle spillere i dag.

Det var OB, der sad på det meste af spillet i dag, men på trods af det vil Desler dog ikke sige, at det var ufortjent, at Silkeborg løb med de tre point.

– Fodbold er noget mærkeligt noget. Fortjent eller ufortjent kan man blive ved at snakke om. Resultatet plejer ikke at lyve, men set ud fra spil og chancer er vi nok dem, der kommer med mest. Det er ikke godt nok, at vi lader et hold som Silkeborg score to mål på os, slutter Desler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *