Så er træningen i gang igen

Frederik Tingager og Izunna er væk fra OB, og i dag startede træningen så for de spillere, der stadig er tilbage. Dagen startede kl. 10, hvor der skulle løbes på Atletikstadion, og efter en frokost skulle der trænes på kunstgræsset i Ådalen kl. 14.

På vej derned frygtede vi lidt, at Sten Grytebust ikke ville være til træning, men vi faldt hurtigt til ro, da han var en af de første spillere vi så nede i Ådalen.

Den eneste spiller der ikke var med til eftermiddagstræningen, var vores unge 3. målmand, Oliver Christensen, og vi fik ikke opklaret, hvorfor han ikke var der.

Der var 3 U19-spillere med til træningen, der bød på en kort opvarmning, og efterfølgende en intern træningskamp på 3 x et kvarter. Det var lidt blandet kvalitet vi så i den træningskamp, dog var der nogle rigtig gode aktioner fra Thomas Mikkelsen i det ene mål.

Der var ikke de store målchancer udover de mål, der blev scoret. Kampen sluttede 3-1, og for det vindende hold scorede Helenius to og Thrane en, mens AK tegnede sig for det tabende holds mål.

Jacob Barrett er i træning igen, efter han brækkede sin hånd til slut i efterårrssæsonen, men han skal dog spille med en skinne, der skal godkendes, inden turneringen starter igen.

Vi kunne ligeledes sige tillykke til Mathias Greve med hans nye kontrakt, der blev offentliggjort, kort før træningen gik i gang, og han virkede til, at han var ganske glad for den nye aftale.

Alt i alt virkede det som om, at spillerne var glade for at være tilbage igen, og det var vi selvfølgelig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *