Det lysner på skadesfronten hos OB

Superligaen har ligget stille noget tid, da der ikke blev spillet kampe i sidste weekend grundet landskampspause, og denne gang kom den på en måde på et godt tidspunkt for OB.

I dag trænede Superligaholdet igen i Ådalen, efter der de sidste to dage var lukket træning på Røde Stjerne, men den kommende kamp mod Silkeborg skal spilles på kunstgræs, og derfor skal der trænes på det op til kampen.

Den eneste der manglede ude på banen til dagens træning var Ryan Johnson Laursen, der sidder ude i noget tid, mens andre der har siddet ude, er kommet tilbage på træningsbanen.

Jacob Barrett Laursen har døjet med en lille skade, men han var på banen i dag, og selvom han gik ind lidt før de andre, sammen med Alexander Juel Andersen, melder han sig klar til kamp på mandag, hvilket Juel Andersen for øvrigt også gør.

Barrett var med fra start i de fire første kampe i sæsonen, men siden han måtte gå ud med en skade mod Esbjerg, har han ikke været i startopstillingen. Hvis han starter ude mod Silkeborg på mandag, er det i hvert fald ikke fordi, han ikke er kampklar.

Jens Jakob Thomasen spillede også en rolle på holdet i starten af sæsonen, men han har også været skadet, og har ikke været med i de to seneste kampe. Han deltog i det meste af træningen i dag, hvor han dog brugte de sidste 10-15 minutter sammen med Janus Blond.

Midtbanespilleren fortalte os efter træningen, at han også er helt klar til at spille på mandag, hvis Jakob Michelsen skulle få brug for ham.

Selvom Ryan Johnson sidder ude, har Jakob Michelsen flere måder at blande kortene på til den kommende kamp mod Silkeborg, og der er selvfølgelig et par dage endnu, så han kan nå at få nye gode idéer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *