Opondo: Vil vise OB tog den rigtige beslutning med mig

Den første nye spiller der blev præsenteret i OB denne sommer, var Moses Opondo, der blev hentet hos Vendsyssel, som rykkede ned i 1. division.

Han spillede ikke nogen rolle i de første kampe af sæsonen, men i de seneste tre kampe i Superligaen har han været i startopstillingen, og det har han været rigtig glad for.

– For mig personligt har det været okay. Jeg vil selvfølgelig gerne være mere afgørende og bygge endnu mere på, men i forhold til hvad jeg kommer fra, synes jeg egentlig, det har været okay.

Hvordan synes du, de kvaliteter du har, passer ind på holdet?

– Det synes jeg egentlig passer meget godt sammen. Jeg vil gerne være endnu mere på og have endnu flere aktioner, så det er selvfølgelig det, jeg arbejder hen imod. Jeg synes egentlig, det er et helt godt match, og det bliver bedre med tiden, når jeg lærer holdkammeraterne og systemet bedre at kende.

I de tre kampe hvor Opondo har været med fra start, har OB fået to point, og de er i alle tre kampe gået fra banen uden at score. Han er dog ikke så nervøs over det.

– Hvis man isoleret set kun kigger på det, er det selvfølgelig ikke godt nok, men jeg synes, vi har haft mange muligheder for at score de mål, og når vi så har scoret, er det blevet underkendt. Jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi har spillet godt, og har spillet til mere, så jeg er ikke så nervøs.

Opondos tid i OB startede lidt skidt, da han kom til klubben med efterslæbet af en skade, han pådrog sig i Vendsyssel. Nu ser det dog godt ud med midtbanespillerens fysik.

– Jeg føler mig fint tilpas. Jeg vil gerne være endnu mere på og tage endnu mere fat i bolden. Det er en hård spillestil, jeg har, for jeg skal være aggressiv og tage dybdeløb, og samtidig skal jeg være klar til at hjælpe defensivt, og det kræver også noget. Jeg skal ikke sløse med det defensive, bare fordi jeg gerne vil det offensive. Det kræver rigtig meget af mig at være den spillertype, jeg gerne vil være. Jeg er ikke helt oppe at ringe. Jeg er selvfølgelig nået et godt stykke, men der er også plads til forbedringer.

Når man kommer som ny mand med en skade i bagagen, er man så nødt til at give den lidt ekstra i forhold til holdkammeraterne for at spille sig ind på holdet?

– Ja, det synes jeg. Det er bare en naturlig tilgang til det, tænker jeg. Hvem vil ikke komme til et nyt sted og bevise sig selv? Man er jo blevet hentet hertil, fordi de mener, at man kan noget. At man så ikke er i stand til at gøre det, man elsker, det tager hårdt på én. Derfor vil man gerne arbejde ekstra hårdt for at vise, at de har truffet den rigtige beslutning med at hente mig til.

Når OB skal i kamp igen, er det ude mod Silkeborg på mandag. Den kamp spilles på kunstgræs, og det har Opondo det helt fint med.

– Jeg vil hellere spille på græs, men det er jo fuldstændig ligegyldigt. Når banerne bliver så dårlige, som de er på vej til nu, så er det et fint nok alternativ. Det tænker jeg ikke så meget over.

Hvad er den store forskel på at spille på kunstgræs og græs?

– Det går meget hurtigere på kunst, og det skal man lige indstille sig på. Så snart man er derinde, og har mærket tempoet, så er det ikke noget helt vildt.

Silkeborg har endnu ikke vundet en kamp, siden de rykkede op i Superligaen, og Opondo har også opskriften på sejr klar, så vi kan sørge for at konsolidere dem på Superligaens sidsteplads.

– Vi skal score nogle mål. Vi skal fortsætte med at spille på den måde, vi har gjort. Vi skal være aggressive og søgende. Målene kommer ikke, hvis man ikke søger det. Vi skal turde at blive ved med at spille, vise mod og aggressivitet, som vi har gjort indtil videre. Der skal skrues lidt mere op for den her ærgerrighed for at ville score mål og ville vinde.

18 Replies to “Opondo: Vil vise OB tog den rigtige beslutning med mig”

  1. Rumtse

    “fourteenth” adept rev down the more trip the light fantastic toe as doubtlessly as the resultant, I had an MRI and the doc split me I arrange a greater work in the at best costco online pharmacopoeia of my chest. online slots real money Chjdxx uqymgh

  2. curry 8

    I am only writing to let you know what a awesome discovery my wife’s daughter encountered checking yuor web blog. She figured out some issues, including what it is like to have an amazing teaching spirit to let many people without problems know a number of specialized matters. You truly exceeded her expectations. Thanks for distributing the insightful, trustworthy, revealing and even fun tips on this topic to Sandra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *