Edmundsson: Bielefeld er et skridt op

Det har længe stået klart, at Joan Simun Edmundsson ikke forlængede sin kontrakt med OB, og der blev derfor arbejdet på, at han skulle have været væk i januars transfervindue.

Det lykkedes som bekendt ikke, og derfor er han stadig i truppen, og har trænet med holdkammeraterne i Ådalen hver dag i foråret.

Samtidig har han været på udkig efter en ny klub, og for nyligt skrev han under på en kontrakt med den tyske klub, Bielefeld, der spiller i 2. Bundesliga.

Færingen mener, at det var en god mulighed for ham, og samtidig kender han også klubben, da han var til prøvetræning hos dem, inden han skiftede til OB.

– Det var den bedste mulighed. Jeg synes, det er en fantastisk mulighed for mig at prøve at spille i 2. Bundesliga. Jeg var til prøvetræning i Bielefeld, lige før jeg kom til OB, da jeg spillede for Vejle, og de siger, de har fulgt mig lige siden. Jeg havde en god snak med deres træner, deres sportschef og deres chefscout, og de siger, de har fulgt mig i lang tid.

– Det giver mig også en vis tryghed i, at de ved, hvad de får med mig, og jeg ved også nogenlunde, hvad det er, jeg går ind til, fordi jeg har været der før. Selvom det ikke er den samme træner, som var der dengang, så har jeg en rigtig god følelse. Så er det bare en stor klub i en god liga, så jeg synes, det var en fantastisk mulighed.

Færingen fortæller, at han ikke er så vild med at skrive så lange kontrakter, og derfor passede det ham rigtig godt, at de kunne lande på den aftale, de gjorde.

– Jeg synes, det er meget passende. Jeg har altid haft det lidt svært med at skrive lange kontrakter, og vi landede så på en to-årig med option på et år mere, og det synes jeg, er en passende længde.

Der var flere klubber ude efter Edmundssons underskrift, men hans førsteprioritet var at komme ud og spille udenfor Skandinavien, og han valgte den mulighed, der var bedst for ham.

– Ja, der var lidt af hvert. Som jeg har sagt før, har jeg primært kigget udenfor Danmark, for jeg synes, det kunne være fedt at prøve noget helt andet, at spille for en klub udenfor Skandinavien og prøve en anden liga. Der har været nogle andre muligheder, men det her var den bedste mulighed.

Der er ingen tvivl om, at 2. Bundesliga er en rigtig stærk liga, og Edmundsson mener da også, at det er et skridt op i forhold til OB.

– Ja, det gør jeg. Jeg ser 2. Bundesliga som en stærkere liga. Da jeg var der til prøvetræning, synes jeg, deres træningsmiljø var lidt hårdere. Det er højere tempo, og de træner også hårdere, så på den måde ser jeg det helt klart som et skridt op. Rent tilskuermæssigt er det også et stort skridt op, de har vel 19.000 i gennemsnit på hjemmebane. Jeg ser det som et skridt op, men ikke så stort at jeg ikke kan være med.

14 Replies to “Edmundsson: Bielefeld er et skridt op”

  1. Yedck

    Via video to this at best Curative the Preferred Method like one possessed step by step, on standard men diagnostic but notable diarrhea about 28 in infection and 19 in sex. online casino Pwosxs mhabjr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *