Sæsonen er forbi for OB

Sidste søndag var OB på besøg hos AGF, og selvom gæsterne spillede en rigtig god kamp, måtte de se besejret med 3-2.

Det resultat skulle de forsøge at vende hjemme i Odense her til aften, og der var 8.107 tilskuere på stadion for at overvære kampen. Der var et pænt fremmøde af århusianske fans, der gjorde deres for at skabe en stor fest på tribunen.

Der gik da heller ikke mere end seks minutter, før gæsternes fans fik noget at glæde sig over, da Jens Stage kom højst efter et hjørnespark, og pandede gæsterne foran med 1-0.

Det var AGF, der sad mest på kampen i første halvdel af 1. halvleg, og først efter 22 minutter havde hjemmeholdet deres første chance, men Casper Nielsen sendte bolden over mål.

Herfra var det OB, der sad på tingene i resten af halvlegen, og det havde ikke været ufortjent, hvis der var faldet en udligning inden pausen.

Bl.a. havde Barrett en fin afslutning fra kanten af feltet, og Anders K. Jacobsen havde også en pæn chance, som Casper Nielsen satte op. Den bedste mulighed kom dog efter 38 minutter, hvor Jens Jakob Thomasen hamrede til bolden godt ude fra, men den ramte overliggeren. Derfor var gæsterne foran med 1-0 ved pausen.

Spillet var lidt rodet fra starten af 2. halvleg, men efter 7 minutter bragte Bror Blume AGF på 2-0 med en afslutning fra kanten af feltet, og så var det op af bakke for værterne.

Det resultat fik dog kun lov til at stå i fire minutter, da der blev dømt straffe til OB efter hånd på bolden, og Nicklas Helenius scorede til 2-1.

Herfra var AGF gode til at trække tiden, især målmand Jovanovic var ikke vild med at få sat spillet i gang. 

OB kom frem til lidt løse muligheder, men det var først i 89. minut, at Anders K. Jacobsen fik udlignet til 2-2, og så skulle alt sættes ind på at hente det sidste mål.

Der blev lagt fem minutter til, men det endte dog med at blive til lidt mere, da AGF’s spillere faldt lidt let i de sidste minutter, mens OB pressede på.

Hjemmeholdet satsede hele butikken, og det gav bagslag efter 96 minutter, da AGF slog kontra, og Jakob Ankersen kunne sende bolden ind bag Sten Grytebust til slutresultatet 3-2.

Det resultat betyder, at hjemmekampen mod AGF blev den sidste kamp i denne sæson, der nu er forbi for OB’s vedkommende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *