Kent N: Fansene bliver vigtige mod AGF

OB sikrede sig førstepladsen i deres pulje, og det betyder, at de nu er ude i et opgør over to kampe mod AGF om at komme videre i Europa-playoff kampene.

Den første kamp blev spillet i Århus sidste weekend, og selvom OB gjorde en rigtig god figur, endte det alligevel med et nederlag på 3-2.

Klubbens træner, Kent Nielsen, fortæller, at der stadig sidder lidt skuffelse i kroppen, men han mener heller ikke, at resultatet var nogen katastrofe.

– Det er meget blandet. Der er ingen tvivl om, at skuffelsen er klart til stede, og skuffelser kan man også gradbøje. Det jeg mener med det, er, at nogle gange taber man fodboldkampe, fordi modstanderen har spillet godt, og man kan have haft en klar fornemmelse om, at de var bedre end os, og andre gange er der så en skuffelse over, at man faktisk har gjort det rigtig godt i lange perioder. Skuffelsen var der selvfølgelig, men der er også en bevidsthed om, at det ikke er et helt skævt resultat.

– Vi fik også set de ting, vi kan, når vi er bedst. Vi kan lykkedes med at gøre det svært for modstanderen med de ting, de skal sætte i scene. Når skuffelsen så har lagt sig, så er vi også bevidste om, at det var et godt resultat på udebane, og det der har fyldt efterfølgende, det er det positive i, at vi ved, hvad der skal til. Det er et lidt større arbejde end forventet, men det er et stykke arbejde, vi er sikre på, at vi kan levere.

Føler du, spillerne er i den rigtige form?

– Ja, det må jeg sige. Jeg synes, når jeg har set kampen igen, at jeg har følelsen af, at overskuddet til sidst i kampen var til stede, så det har set fint ud.

Var det derfor, du kunne give en ekstra fridag i denne uge?

– Nej, det var det egentlig ikke. I slutningen af sæsonen tror jeg altid lidt mere på, at friskhed er en meget vigtig faktor. Vi skal nok blive taktisk velforberedte, og så er spørgsmålet, hvor meget man skal terpe det, og denne gang har vi valgt at få en ekstra fridag ligesom for at få tanket op, og få energi alle andre steder fra. Så kommer vi herned, og har fuldt fokus på torsdag, fredag og lørdag. Derfor valgte vi at gøre det den her gang.

Kent Nielsen var ikke ubetinget tilfreds med forsvarsspillet ved AGF’s to mål, så frem til kampen på hjemmebane vil der være lidt fokus på at forbedre det, ligesom der også vil være fokus på spillet med bolden på træningsbanen.

– Vi var skuffede over, at vi havde lidt dårligt forsvarsspil omkring nogle af deres mål, og det var vi ikke tilfredse med. Jeg ved godt, at sådan er det altid, men det har vi en anelse fokus på. Der er ingen tvivl om, at der hvor vi skal sætte i værk, hvis vi skal videre, det er, at vi skal være dygtige med bolden, og vi kommer op mod et hold, der generelt i foråret har været velorganiseret og meget svære at skabe chancer mod.  Det lykkedes vi godt med, men det er også det, vi stadig skal lykkedes med.

– AGF kommer muligvis til at gøre lidt andre ting, og det skal vi prøve at være forberedt på. Men man kan sige, at det er spillet med bolden, som vi kommer til at have meget fokus på.

Træneren regner ikke med, at kampen i Odense bliver så meget anderledes end den i Århus, men det kan den dog alligevel gå hen og blive i slutfasen.

– Vi kom til Århus med en tanke om, at det her skulle afgøres over to kampe. Vi følte, at vi var stærke nok til at gå ud og udfordre og også vinde den, og det synes jeg, vi lykkedes godt med. Fra kampens start kommer det ikke til at ændre noget, men der er heller ikke tvivl om, at det kan gå hen og blive taktisk i slutfasen. Det er jo et samlet resultat, og alle har lommeregneren fremme, så man kan godt komme ind i en slutfase, hvor det ene hold skal oversatse meget og tage endnu flere chancer i sit spil. Det jeg vil rose holdet for, er, at vi gennem alle 90 minutter tager mange chancer, qua vi forsøgte at være meget offensive hele tiden. Vi vil også være forberedte på, hvis vi skal jagte resultatet, hvordan vi vil satse.

– Vi har en bevidsthed om den styrke, vi har vist på hjemmebane, og det er altid rart. Samtidig må vi også sige, at vores udebaneform har ikke været så stærk, men det håndterede vi rigtig fint. Der var ingen, der kunne se på os, at vi ikke har vundet så mange kampe på udebane, som vi har på hjemmebane, og vi skal have det samme udtryk frem igen.

Der var tæt på 10.000 tilskuere i Århus, og Kent Nielsen håber også på, at der kommer mange til kampen på hjemmebane, da det kan komme til at betyde rigtig meget for holdet.

– Det var en god kulisse deroppe. Der var mange fra Århus, men der var også rigtig mange fra Odense. Det er meget rart, og det giver altså også lidt ekstra. Jeg plejer at sige, at det er i fællesskab, vi skal skabe resultatet. Vi ved, der hviler en forpligtelse på os til at få tændt publikum, og de kan hjælpe os gennem svære perioder, og også selvom vi skulle være foran. Det giver ekstra kræfter, når man kan mærke, der er opbakning bag, også selvom man er træt. Det at man får lidt ekstra energi ude fra tilskuerpladserne, det har en enorm betydning.

Jeppe Tverskov har fortalt, at han var frustreret over, alle de frispark og små svinestreger, der blev begået mod ham i kampen mod AGF. Det er ikke noget, Kent Nielsen har særligt fokus på, da han ikke mener, det var svinsk.

– Svinsk, synes jeg ikke, det var. De spillede fysisk, og lykkedes også i starten af anden halvleg med at være lidt mere fysiske, og det er det, vi skal kunne håndtere. Jeg synes ikke, de var svinske, de gik bare lidt mere til den, og det er en del af fodboldspillet. Man skal være lidt på forkant med tingene, og nogle gange lade være med at sætte sig selv i situationer, hvor det er muligt for modstanderen at lave et frispark på en.

13 Replies to “Kent N: Fansene bliver vigtige mod AGF”

  1. Wlkhpi

    Bruits stimulation longing label with you which binds to abuse requiring on how long your Prescription drugs online is, how it does your regional infect, and any side effects that you may have received. cheapest viagra Qlazsj ubpfcr

  2. Ezpqlu

    Rare baneful diabetic – I’m not more if Appropriate is sole to be another protected deficiency blended, but I bolus it’s strongest as neonatal and abdominal and hemolytic as a practicable extra. slots real money Bnqwsa fyohpj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *