Edmundsson: Følger stadig OB tæt

Joan Simun Edmundsson havde kontraktudløb hos OB tidligere på sommeren, og han skiftede som bekendt til Bielefeld i den tyske 2. Bundesliga.

Han har nu været i gang i den tyske klub i noget tid, og han erkender også, at det skifte har været noget af en omvæltning for ham.

– Jeg vil da sige at det har været en forholdsvis stor omvæltning for mig at komme til Bielefeld. I forhold til sproget har det været en udfordring. Og så har jeg også følt mig trættere end normalt pga. den øgede træningsmængde, siger Edmundsson til OBstruktion.

Hvordan har dine nye holdkammerater taget imod dig?

– De har taget godt imod mig. De er nogen gode gutter, og jeg synes også bare generelt at der er et godt sammenhold her i truppen. Et par stykker har også været så venlige at hjælpe mig med nogen praktiske ting.

Den færøske landsholdsspiller er startet godt ud med to mål i to kampe, og han mener da også, at hans første tid i klubben har været god, selvom han startede ud med en skade.

– Den første tid har været god. Selv om en skade holdt mig ude i de sidste træningskampene vi havde her, så var jeg meget glad for den tillid træneren gav mig med at vælge mig i startopstillingen til den første kamp i sæsonen. Og jeg føler at jeg har fået vist mig fint frem i de to første kampe, og to mål giver selvfølgelig et ekstra selvtillidsboost.

Hvor stor en klub er Bielefeld i forhold til OB?

– Jeg vil vurdere at Arminia er en lidt større klub på de fleste parametre. Men når det er sagt, er OB en stor klub i Danmark med stolte traditioner.

Hvordan er træningskulturen, i forhold til det du var vant til i OB?

– I forhold til træningskulturen synes jeg ikke, at der er så store forskelle på træningskulturen her i forhold til det, jeg oplevede i Odense. Der bliver gået til den her, ligesom jeg også oplevede i OB. Men tingene bliver gjort på en anden måde her. Blandt andet har jeg ikke oplevet at træne så meget i en opstart nogen steder jeg har været, som vi har gjort her. 

Hvor stor er 2. Bundesliga i forhold til Superligaen? Kan man sammenligne de to ligaer?

– Det er nok lidt for tidligt for mig at sammenligne de to ligaer allerede. Men ingen tvivl om at det er ekstra fedt at spille foran lidt flere tilskuere, end jeg var vant til i Superligaen. Selv om det var en fornøjelse at spille på Odense Stadion og mærke opbakningen fra publikum, selv når det gik skidt for holdet, som det gjorde lidt for ofte i min tid i klubben.

Er der noget, du savner fra OB?

– Det ærlige korte svar vil være nej. Jeg må indrømme at det sidste halve år i klubben var en stor mental udfordring for mig. Jeg kunne også mærke på mig selv, at det ikke altid var lige nemt at holde humøret oppe og at møde ind til træning velvidende om at man ikke ville starte om søndagen eller for den sags skyld være med i truppen. Derfor er det et eller andet sted en lettelse for mig at være et sted nu, hvor jeg føler mig værdsat og ønsket, og hvor jeg kan mærke at folk virkelig vil mig det bedste. Når det er sagt er der en masse flinke mennesker, der er ansat i klubben, som jeg håber at møde igen, og som jeg kun ønsker alt det bedste.

Følger du stadig med i, hvordan det går med OB?

– Ja, jeg følger stadig klubben tæt, og det kommer jeg nok også til at gøre i fremtiden. Men jeg har ikke set nogen af deres første fem kampe indtil videre. Men da er det godt, at man kan gå ind på fanforummet og få analyseret kampene ned til mindste detalje. Men jeg håber selvfølgelig at de får vendt skuden hurtigst muligt, og jeg ved at der er så meget kvalitet i den nuværende trup, at det skal de nok klare.

 

14 Replies to “Edmundsson: Følger stadig OB tæt”

 1. asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that
  I get in fact enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
  0mniartist asmr

 2. asmr https://0mniartist.tumblr.com

  Superb website you have here but I was curious if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about
  in this article? I’d really like to be a part of online community where I
  can get feed-back from other experienced people that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know.
  Cheers! asmr 0mniartist

 3. 0mniartist

  These are really enormous ideas in concerning blogging.
  You have touched some good things here. Any way keep up wrinting.
  0mniartist asmr

 4. j.mp

  Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this subject?
  I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more.
  Appreciate it! 0mniartist asmr

 5. http://j.mp/3ggaR7J

  Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the
  web the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely
  get annoyed while people consider worries that they just don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing
  without having side effect , people could take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks 0mniartist asmr

 6. gamefly and

  Great blog here! Additionally your website loads up fast!

  What host are you the use of? Can I get your associate link to
  your host? I desire my site loaded up as
  quickly as yours lol

 7. asmr on

  Simply want to say your article is as amazing. The clarity in your post is just great
  and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 8. with asmr

  Hi, i feel that i saw you visited my website so
  i got here to go back the prefer?.I am trying to in finding things to improve my web site!I suppose its adequate to make use of a few of your concepts!!

 9. asmr an

  I seriously love your site.. Very nice colors & theme.
  Did you develop this site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website and
  would love to learn where you got this from or just what the theme is called.
  Kudos!

 10. is gamefly

  Outstanding post however , I was wanting to know if you could write a
  litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little
  bit further. Many thanks!

 11. asmr that

  Spot on with this write-up, I seriously feel this amazing site
  needs a lot more attention. I’ll probably be back again to read
  through more, thanks for the advice!

 12. http://bit.ly/

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed
  to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would be greatly appreciated.
  Thanks

 13. asmr their

  My relatives always say that I am wasting my time
  here at web, except I know I am getting knowledge everyday
  by reading thes fastidious articles or reviews.

 14. an asmr

  Excellent beat ! I would like to apprentice at the same time as you
  amend your web site, how can i subscribe for a
  weblog website? The account aided me a applicable deal.
  I have been a little bit familiar of this your broadcast offered vivid
  transparent idea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *