Festersen håber at bidrage mod Lyngby

For halvanden måned siden spillede OB på hjemmebane mod AGF, og udover at hjemmeholdet tabte kampen, måtte de også se den rutinerede angriber, Rasmus Festersen, udgå med en skade.

Festersen har ikke været i kamp siden, men han har været tilbage i træning i en lille periode, og han er udtaget til lørdagens hjemmekamp mod Lyngby.

Angriberen er glad for at have lagt sin skade bag sig, og han mener, at han er kommet tilbage i en helt fin form, nu når han er i træning igen.

– Det går da fremad. Det er dejligt at være på banen igen og få lov til at spille noget fodbold. Det har jeg savnet rigtig meget, mens jeg har løbet og arbejdet rigtig hårdt sammen med vores fysioterapeut. Jeg synes, jeg er kommet tilbage i god fysisk form uden at miste for meget, og så skal vi bygge på, når jeg kan være på banen det næste stykke tid, siger Festersen til OBstruktion.

Festersen fortalte selv i starten af foråret, at han var kommet i rigtig god form, og derfor var det da også et meget ærgerligt tidspunkt, han blev skadet på.

– Ja, det var jeg også bitter over. At jeg havde brugt så lang tid i julepausen og i januar, på at bygge en rigtig god form op og træne rigtig hård. At det så skal rives væk med sådan en irriterende skade, hvor man bliver sat lidt tilbage, og skal bruge lang tid på at komme op i omdrejninger, det er jeg selvfølgelig forbandet over, men det er der ikke noget at gøre ved nu. Det er måske den præmis, der er, når man har en lidt aldrende krop.

Når OB spiller mod Lyngby søndag eftermiddag, er det første gang siden skaden, at Festersen er udtaget til truppen, og han håber selv på, at han kan bidrage med noget i kampen.

– Det regner jeg da med, at jeg allerede kan i morgen. Jeg føler mig frisk og klar til at bidrage med alt det, jeg kan. Hvor længe og hvordan og hvorledes det bliver, det vil Kent jo beslutte, og det vil tiden vise. Men jeg er i hvert fald klar.

Udover Festersen har OB også Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius i truppen, og han mener, at hans to angrebskollegaer har gjort det godt i hans fravær.

– De har gjort det rigtig godt. Jeg synes især, Helenius har gjort det over al forventning, i forhold til at han også har siddet ude i mange kampe. Jeg ved også selv, hvor svært det er, når man ikke er inde i et kontinuerligt kampforløb, at komme ind og score mål og bidrage med det, som en angriber skal bidrage med, så det synes jeg, har været imponerende, og det virker også til, at han har fået hul på bylden efter en svær start.

OB har sikret sig overlevelse i Superligaen, og der er derfor ikke så meget på spil i kampen mod Lyngby, men der er kun én ting, der tæller for Festersen.

– Jeg ser det da som en kamp, vi skal ud og vinde, ligesom vi skal i de sidste kampe. Det bliver en kamp, hvor der på papiret ikke er så meget på spil, men som vi også har sagt til nogle af de andre kampe, så handler det om at bygge den her vinderkultur, og uanset om du spiller seriefodbold eller Superliga, så er det meget sjovere at vinde, uanset om der er noget på spil eller ej. Uanset om det er om et mesterskab, eller om det er en sommerkamp, så vil vi gå ud og prøve at vinde, og det vil du også se i morgen.

Kampen mellem OB og Lyngby bliver sparket i gang søndag den. 22 april kl. 14.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *