Gammel kending skal hjælpe OB mod U19 mesterskab

OB har været flyvende i U19-ligaen i denne sæson, og har toppet tabellen fra start, og til der blev lukket ned pga. corona.

Efter U19-ligaen blev lukket ned, var der længe tvivl om, hvad der skulle ske, og til at starte med blev der meldt ud, at sæsonen ville blive annulleret, så der ikke skulle kåres en mester, men der ville blive spillet videre, så man kunne afgøre, hvem der skulle ud og spille i UEFA Youth League, og hvem der skulle med i Baltic Sea Cup.

Det blev dog lavet om til, at sæsonen bliver genoptaget med de syv bedste hold, hvor alle kommer til at spille fire kampe, og så kåres der også en mester.

OB skal bare vinde tre af de fire kampe, før et meget tiltrængt U19-mesterskab er i hus, men der er nogle spørgsmålstegn ved holdet. Flere af de spillere, der har været bærende kræfter, er nu oppe og spille en rolle på Superligaholdet

For en måneds tid siden valgte OB også at ophæve kontrakten med Jonathan Harboe et år før tid, så han kunne se sig om efter noget andet. Den unge midtbanespiller var ikke rigtig i nærheden af spilletid på førsteholdet, men han var en vigtig del af det U19-hold, der gjorde det så godt.

Nu er der dog en god nyhed. Harboe har nemlig ikke fundet noget nyt, siden han fik sin kontrakt ophævet med OB, så han spiller de sidste fire kampe for U19-holdet, og prøver at hjælpe dem mod det danske mesterskab.

OB lægger ud med en kamp mod Brøndby lørdag eftermiddag, og så skal der spilles fire kampe de kommende tre uger. Hvis det går efter planen, kan mesterskabet fejres hjemme i Ådalen den 4. juli efter kampen mod FC Nordsjælland.

11 Replies to “Gammel kending skal hjælpe OB mod U19 mesterskab”

 1. Nathan

  Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Ie, it looks fine but when opening
  in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 2. Kathleen

  Hello just wanted to give you a quick heads up and
  let you know a few of the images aren’t loading correctly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and
  both show the same outcome.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *