Kløve: Jeg scorer mål i stimer

Mandag aften var OB en tur i Lyngby, og det blev en god oplevelse for gæsterne, der kunne tage alle tre point med hjem med en sejr på 2-1.

Det var fynboernes anden sejr i træk i Superligaen i rigtig lang tid, og også første gang i lang tid, de vandt en kamp efter at have været bagud. Troels Kløve er glad for, at det gik, som det gik.

– Det var en spand koldt vand i hovedet, at vi kom bagud tidligt i kampen, men vi har fået noget selvtillid ind i holdet, og vi har fået noget energi ind i holdet, som gør, at vi kan komme tilbage i sådan nogle kampe. Jeg er bare glad for, at det endte, som det gjorde.

Hvad siger det om os som hold, at vi kommer tilbage med to sejre efter snitteren i Silkeborg?

– Det viser selvfølgelig, at der er noget kvalitet i truppen, og der er nogle ting, som vi gør rigtigt. Selvfølgelig trådte vi helt ved siden af i Silkeborg, men vi arbejder videre, og vi ved, at vi har gang i noget af det rigtige. At vi kan hive to sejre hjem med en 12-13 Superliga-spillere og en håndfuld unge, det synes jeg, er stærkt.

– Selvfølgelig skal der lyde en stor ros til de unge, der er kommet ind. De er sgu lavet af noget godt materiale. Dem er vi glade for.

Troels Kløve scorede selv OB’s første mål i kampen, og det var anden kamp i træk, han scorede, da han også gjorde det i kampen mod SønderjyskE.

– Når jeg scorer mål, kommer det tit i stimer. De tre første jeg lavede, var på to kampe, og så holdt jeg en lille pause, og så er jeg tilbage igen nu.

Hvornår stopper den stime?

– Når vi går på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *