Greve: Vi var effektive

I sidste weekend spillede OB ikke nogen god kamp, da de var på besøg hos Horsens. Den kamp sluttede 0-0, og OB var heldige med at få det ene point med hjem.

Her til eftermiddag var det lidt noget andet, da Hobro var på besøg. Her var hjemmeholdet i spillehumør, og det endte med, at det blev til en sejr på 3-0 og tre meget vigtige point.

En af de spillere, der leverede en god indats, var Mathias Greve, og han glæder sig over holdets præstation og effektiviteten i kampen.

– Jeg synes, langt hen ad vejen, det var en god indsats. Vi var godt effektive i dag, og det var dejligt at se, at vi fik puttet den ind, når vi havde chancen. Vi kunne selvfølgelig godt have lavet endnu flere, men vi fik det her første mål, som er vigtigt i Superliga-kampe, og som kan være med til at definere kampen. Vi fik kapital rimelig tidligt, og i størstedelen af kampen så det fint ud, siger Greve til OBstruktion.

Greve synes også selv, at han leverede en god præstation i kampen, men han er lidt ærgerlig over, at han ikke lige fik prikket bolden i nettet.

– Jeg synes, der er dele, der er rigtig fine, men jeg er lidt træt af, at jeg ikke lige fin det sidste output på med en scoring. Jeg havde et fint tilbud med 10 minutter tilbage, hvor jeg skal score. Der var mange fine momenter i spillet, men jeg mangler lige at få prikket den ind, så havde det været en rigtig god kamp.

Sejren til OB var fuldt fortjent, og Greve mener da også, at resultatet på 3-0 afspejlede kampens forløb ganske godt, og det var et fair resultat.

– Jeg synes egentlig, 3-0 er rimelig passende. Vi kunne godt have scoret flere, men omvendt kunne de også godt have lavet en enkelt, så alt i alt er det fint.

Spillemæssigt var der ret stor forskel på dagens kamp og den seneste kamp mod Horsens, og det kan være fordi, Hobro bare lægger bedre til OB end Horsens.

– Der er noget spillemæssigt, der kan lade sig gøre, i og med vi spiller på en anden bane og mod en anden type hold. Horsens er vores modsætning på mange måder, og i sidste weekend lykkedes de med at få nedbrudt vores spil, men ja, det flød mere i dag og det afspejlede sig også i resultatet.

21 Replies to “Greve: Vi var effektive”

  1. paxil prices

    I am also commenting to let you know of the great encounter my friend’s daughter found reading through your web page. She figured out numerous issues, not to mention what it’s like to have an amazing giving mood to have men and women really easily have an understanding of selected hard to do subject areas. You really exceeded our own expectations. Many thanks for imparting the interesting, safe, explanatory and even easy thoughts on the topic to Janet.

  2. quetiapine prices

    I am only writing to make you understand what a terrific experience our princess undergone viewing yuor web blog. She picked up such a lot of things, with the inclusion of what it is like to possess an ideal teaching style to make the others without hassle thoroughly grasp specified tricky topics. You undoubtedly surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing those valuable, trustworthy, revealing not to mention unique tips on your topic to Sandra.

  3. supreme

    I have to express my appreciation to this writer just for bailing me out of this particular circumstance. Because of checking throughout the search engines and obtaining methods which are not powerful, I believed my life was over. Existing devoid of the answers to the difficulties you have solved through this website is a serious case, as well as the kind which might have negatively damaged my career if I hadn’t discovered the blog. Your own mastery and kindness in touching a lot of things was invaluable. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a stuff like this. It’s possible to at this time look forward to my future. Thanks for your time so much for your professional and amazing guide. I won’t hesitate to endorse your blog to anyone who desires support about this subject matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *