OB hentede 3 sikre point mod Hobro

Allerede inden dagens kamp mod Hobro havde OB fået en gylden mulighed for at komme tilbage i top 6, da Horsens havde fået bank af FC Nordsjælland med hele 6-0, hvilket betød, at vi kunne overhale dem med en sejr.

4088 tilskuere havde trodset kulden for at komme på stadion og se, om det var en mission, der kunne lykkedes, og det viste sig, at det kunne det godt.

I starten af kampen gik det lidt langsomt, og der var ikke rigtig nogle af holdene, der kom frem til det store. Vi skulle et kvarter ind i kampen, før vi kom til vores første rigtig store chance, og det endte da også med en scoring, da Joan fik bolden i nettet fra hans position inde i det lille felt.

Efter en halv times spil var vi tæt på at komme på 2-0 ved AK, og fem minutter før pausen havde KEP et hovedstød på overliggeren, og så lignede det ikke, at der skulle scores mere inden pausen.

Det skulle dog være anderledes, og da vi nåede ind i dommerens tillægstid, fik vi en omstilling, og her lagde Jens Jakob en god bold ind i hovedet på AK, som kunne heade den over Hobros målmand fra kanten af feltet til 2-0, som var resultatet ved pausen.

2. halvleg startede som 1., hvor der ikke var så meget tempo i begyndelsen, men begge hold fik mere og mere fat. Den første store mulighed i 2. halvleg kom, da der var spillet en lille time, hvor Hobro var i angreb, og Antipas endte med at sende en afslutning på overliggeren.

Efterfølgende var der en lille periode, hvor Hobro var spilstyrende, og kom frem til et par gode afslutninger, som der dog ikke kom noget ud af.

Med 25 minutter tilbage af kampen blev Festersen sendt på banen i stedet for AK, og han skulle kun bruge fem minutter, før han kom på måltavlen. Joan havde sendt en afslutning på stolpen, og Festersen var hurtig til at sende returbolden i kassen til 3-0.

I resten af kampen var vi spilstyrende, og kørte bolden lidt rundt, uden Hobro blev farlige. Vi havde et par chancer, som der dog ikke kom noget ud af, og det endte altså 3-0. En ganske fortjent sejr, og vi er dermed tilbage i top 6.

18 Replies to “OB hentede 3 sikre point mod Hobro”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *