Greve vil blive ved med at score mål

Næste sæson i Superligaen blev definitivt sikret her til eftermiddag, da OB havde besøg af Randers, og sendte dem hjem med et nederlag på 3-0.

Vores sidste mål blev scoret af Mathias Greve, der nu har scoret i to kampe i træk, og han har da heller ingen planer om at stoppe med at lave mål.

– Jamen, man kan sige, hvis jeg bliver ved med at kigge ned på snørebåndene, som jeg har lært at to utrolig kloge herrer, så skal det nok gå godt, så ser jeg ikke nogle grænser for, hvor det kan ende henne. Jeg ser kun én vej, siger Greve til OBstruktion.

Greve spillede igen i dag en god kamp på midtbanen, og han mener da også, han har fået mere selvtillid af de mål, han har fået scoret.

– Ja, det er klart, at det giver noget mere selvtillid at score mål. Det er det, vi offensive spillere lever af, og skal levere. Det giver da en del.

I den sidste kamp i grundspillet tabte vi med 4-1 ude mod Randers. I dag vinder vi så 3-0, og der er meget stor forskel på de to kampe.

– Det er rigtigt. Jeg synes, vi er lidt mere koncentrerede i den defensive del i dag. Randers har jo chancer, bl.a. en rigtig stor en lige i starten af anden halvleg, men så har vi de her gyldne to minutter, hvor vi får scoret yderligere to mål, og får lukket kampen. Men det er klart, at der er nogle kombinationer på den sidste tredjedel af banen, der sidder lige i skabet, og som gør, at vi får scoret de her tre mål, der gør, at vi får afgjort kampen.

Med 20 minutter tilbage af kampen blev Greve skiftet ud. Han så umiddelbart ikke ud til at være træ, og det var han da heller ikke.

– Det skal i spørge træneren om. Jeg var i hvert fald ikke træt. Sådan er det en gang imellem, og det må man leve med. Det er træneren, der tager beslutningen. Jeg kan ikke gøre så meget ved det, jeg forsøger bare på at levere det bedste, jeg kan, når jeg er på banen.

Allerede på onsdag spiller vi mod Randers igen, denne gang på udebane, og Greve har det rigtig godt med, at der er en ny kamp lige om hjørnet.

– Det har jeg det fint med. Det er dejligt at spille kampe, det er det, vi fodboldspillere lever og ånder for, at komme ud og vise hvad vi kan hver eneste weekend, og den her gang er der så også kamp i løbet af midtugen, og det synes jeg, er super fedt. Så må vi prøve at se, om vi ikke kan få kigget ned på de snørebånd igen og få lavet en kasse mere.

15 Replies to “Greve vil blive ved med at score mål”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *