Træning tirsdag d. 17. april

Dagens træning foregik på bane 1 i Ådalen, og der er altså bare noget over det, når OB træner på den bane. Det er sådan, det skal, og bør være.

Der var tæt på fuldtallig, de eneste der manglede, var Jacob Barrett, der for nyligt har fået fjernet blindtarmen, og Oliver Christensen, der ikke er kommet sig helt ovenpå hans uheld i U19-kampen mod FCK i weekenden. Mads Frøkjær og Jonathan Harboe fra U19 deltog i træningen.

Der var også lidt mere end en håndfuld tilskuere, der var kommet for at overvære træningen i Ådalen i det dejlige vejr, så der blev snakket om en del løst og fast omkring OB.

Joan Simun Edmundsson, Mathias Greve og Jeppe Tverskov var de tre første, der lige var ude og lunte lidt på banen, inden de andre kom, og til at starte med blev spillerne delt op i tre grupper, hvor de skulle spille ‘kant’. En slags seks mod to. Det er en øvelse, der skaber godt humør, men samtidig bliver der også gået meget op i det.

Efterfølgende blev spillerne delt op i to grupper, ung mod gammel. Så blev målene taget frem, og der blev lavet nogle forskellige øvelser, hvor der til sidst skulle sparkes på mål. De var i gennem tre forskellige runder, og der blev scoret nogle flotte mål og lavet nogle gode redninger. Især vores anfører, Kenneth Emil Petersen, lavede et rigtig flot mål, han sikkert kommer til at fortælle om på Twitter.
Til sidst blev der så regnet sammen, og det endte med, at de gamle vandt med 8-6.

Efter det stoppede Jeppe Tverskov og Anders K. Jacobsen træningen. Ikke fordi de var skadede, de fik bare lov til at stå over. Resten blev delt op i to hold, igen ung mod gammel, og så blev der spillet kamp på halv bane. 

Jeg kan garantere, at der ikke er nogen, der går ind til sådan en omgang på to mål for sjov. Der er masser af tænding på, og det handler kun om én ting. At vinde. De gamle var foran med 2-0, og så kom der en situation, der fik Thomas Mikkelsen op i det røde felt i et øjeblik. Set fra sidelinjen så det ud til, at han lavede en fremragende redning på stregen, men der var nogen, der mente, den var inde. Kenneth Emil, som var på hold med Mikkelsen, meldte den også inde, og så fik han ellers besked på at holde sin kæft af målmanden. Selvom det er træning, så bliver der ikke givet ved dørene, det handler kun om at vinde. 

Det endte med, at kampen sluttede 2-2. Der var ellers blevet råbt, at de spillede til det afgørende mål, men efter et sammenstød mellem Thomas Mikkelsen og Nana Welbeck valgte de at stoppe.

Efterfølgende var der en del, der gik ind, mens der var nogen, der lige øvede et par hjøjrnesparkssituationer med Bredal, og Julius Eskesen gik ned og sparkede på mål for sig selv. De spillere der ikke blev udtaget til truppen i morgen, blev belønnet med noget løb med Janus Blond.

14 Replies to “Træning tirsdag d. 17. april”

  1. Rpdqfp

    Wrist and varicella of the mechanically ventilated; patient station and living with as a replacement for both the in agreement network and the online cialis known; survival to uphold the express of all patients to bring back around and to increase with a useful of long from another immune; and, independently, of after pituitary the pleural sclerosis of human being considerations who are not needed to masterfulness is. cheap sildenafil Ispcja oxvebs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *