Helenius: Hjemmebane er en fordel i pokalturneringen

I sidste uge vandt OB 3-2 på udebane mod Fremad Amager i pokalturneringen, og i mandags blev der så trukket lod til den kommende fjerde runde.

Her blev det klart, at vi skal op imod FC Midtjylland på hjemmebane, og Nicklas Helenius er ikke i tvivl om, hvordan han ser på den opgave.

– Svær. Midtjylland er et godt hold, men vi har hjemmebanen, og vi får brug for, der kommer nogle tilskuere, og støtter os. Brøndby og  FCK har også hinanden, så hvis vi slår Midtjylland, så er der to gode hold ude, og så har vi en lidt lettere vej til finalen, som vi går efter, siger Helenius til OBstruktion.

Det er efterhånden nogle år siden, vi sidst har været hjemmehold i pokalturneringen, og Helenius mener da også, det bliver en fordel for os. Det kræver dog lige, at der kommer nogle folk på stadion.

– Ja, det synes jeg. Jeg synes, vi har set godt ud på hjemmebane de sidste gange. Selvfølgelig er det en fordel, hvis der kommer nogle tilskuere. Kommer der ikke så mange tilskuere, så går det nok lige op. Jeg synes, det er en fordel, for Midtjylland har en stær hjemmebane, så det er godt, vi møder dem hjemme.

Den store angriber kom selv på måltavlen i seneste runde mod Fremad Amager, og han håber også på, at han kan gøre det igen mod Midtjylland. Hans fokus er dog ikke på den kamp endnu.

– Det håber jeg. Jeg prøver at score i hver eneste kamp. Jeg er ikke helt fremme ved Midtjylland-kampen endnu, vi har en kamp på lørdag, som jeg har fokus på og så må vi se , slutter Helenius.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *