Tirsdagstræning i Ådalen

I dag er det en uge siden, at vi var til den første træning i opstarten, og vi var igen i dag på plads i Ådalen for at overvære formiddagstræningen, som foregik uden Kent Nielsen, Casper Nielsen, Jens Jakob Thomasen og Jacob Buus.

Kent var fraværende grundet festivitas i anledning af 25 års jubilæet for EM-triumfen, Casper Nielsen har fået ekstra ferie, fordi han har været med U21-landsholdet, og JJ og Buus trænede for sig selv.

JJ har ondt, efter et vrid i anklen, men Jesper Hansen fortalte, at det kun drejer sig om få dage, før han er klar til at træne med igen.

I den først store del af træningen var spillerne delt op i fire grupper, hvor målmændene selvfølgelig trænede for sig selv, og derudover havde John Bredahl, Janus Blond og Tonny Hermansen en gruppe hver, hvor de primært lavede nogle forskellige afleveringsøvelser.

Det foregik ikke i et særligt højt tempo, og generelt var der ikke meget intensitet over formiddagstræningen i dag.

Efterfølgende stod den på noget skudtræning, og flere af spillerne virkede mildest talt meget uskarpe. Helenius hamrede bolden helt ud af Bane 1 to gange i træk, og AK havde generelt svært ved at ramme målet. Helenius lavede et enkelt flot mål, men den skarpeste angriber til træningen var faktisk Thomas Mikkelsen.

Til slut blev der spillet på 2 mål, og her var der heller ikke meget tempo på. Der blev ikke scoret ret mange mål, og generelt var der ikke ret mange afslutninger. Grytebust havde et par enkelte flotte redninger, den ene var dog med hovedet, hvor han var nede og ligge i et minuts tid, inden han kom op igen. Der var dog godt med lyd på den norske målmand gennem hele træningen, hvilket var en fornøjelse at se.

Træningen varede i ca. halvanden time, og vi nåede lige en hurtig snak med Jesper Hansen, der fortalte, at det stod lidt trægt til ang. nye spillere. Der er ikke noget på vej lige nu og her, og han er tilfreds med truppens størrelse. Det lød dog lidt som om, at han var enig i, at der godt kunne mangle lidt kvalitet på visse pladser, men som han sagde, ‘Nu er det de her 26, vi har’. Så det lød som om, at der skal nogen ud, hvis der skal nogen ind.

17 Replies to “Tirsdagstræning i Ådalen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *