Jesper Hansen: Interesse for flere af vores målmænd

OB har tidligere på dagen offentliggjort, at de har købt den ivorianske målmand, Mandé Sayouba, i den norske klub Stabæk.

Den 25-årige målmand spillede seks sæsoner i den norske klub, men nu tager han altså turen til Odense, hvor han har skrevet under på en aftale, der gælder i fem år.

Der har været nogle spekulationer om, at Sten Grytebust kunne være på vej væk fra OB, men han er stadig i klubben. Der er dog alligevel en årsag til, at vi har hentet Sayouba.

– Det er fordi, vi egentlig har scoutet på ham i et længere stykke tid, og vi vidste, at han havde udløb her til vinter, og det var en målmand, vi godt kunne se spille i OB. I forhold til vores situation omkring Sten, men også Thomas og Oliver, så synes vi, at vi godt ville vise rettidig omhu og prøve at få ham tilknyttet i det her vindue, fordi der har været noget aktivitet omkring nogle af vores målmænd. Om der sker noget, ved vi ikke, men så har vi også lidt tid til at få Sayouba til at falde ordentligt til, siger sportsdirektør, Jesper Hansen.

Hvor længe har vi fulgt ham?

– Det har vi gjort igennem lang tid. Både vores scout og vores målmandstræner har virkelig lavet et rigtig fint stykke arbejde omkring det, og har været meget overbeviste om, at det er en målmand, vi kan flytte.

Selvom vi allerede nu har sikret os Sayouba, der meget vel kan være erstatningen for Sten Grytebust, så er der ikke noget konkret om, at nordmanden er på vej væk nu.

– Her og nu er der ikke noget nyt i den sag, så det er der ikke nogen, der ved. Vi er rigtig glade for at have Sten her, og det er jo det, jeg kan sige om det.

Det kan derfor betyde, at vi kommer til at stå med fire målmænd i truppen, når transfervinduet er lukket, og Jesper Hansen erkender da også, at det kan være svært, at holde så mange målmænd skarpe.

– Jo, men det er jo nogle gange den overvejelse, man kan have. Vi stod også med, at der var rift om nogle af vores målmænd, og i forhold til det må vi også tænke på klubben. Så må vi jo tage stilling til, hvordan man gør det, og det har vi selvfølgelig haft en drøftelse om i klubben, hvordan vi tackler det, hvis den situation skulle opstå, og det er vi afklarede med.

Hvorfor var et skifte til OB interessant for Sayouba?

– Jeg tror et eller andet sted, at historien med Sten har været et positivt pejlemærke, og så synes han jo, at OB er en spændende klub, og han har lyst til at tage det næste skridt. Det er nogle af de spørgsmål, han selv skal svare på.

Den ivorianske målmand har skrevet under på en fem-årig aftale, og det er da også en mand, der er stor tillid til, og i OB tror de også på, at de kan flytte ham endnu mere.

– Det er rigtigt. Som jeg startede med at sige, har vi fulgt ham gennem længere tid, og haft flere evalueringer på ham, og vi tror på, at vi kan flytte ham rigtig meget. Med den erfaring han allerede har, og det vi har set, så har vi vurderet, at det kan blive en rigtig god målmand for OB.

Hvad er hans spidskompetencer, og hvad kan vi forvente af ham?

– Som udgangspunkt har han nogle fysiske fortrin. God i feltet og også reaktionsstærk. Det er nogle af de ting, som jeg synes, er åbenlyse.

Hvis Sten Grytebust ender med at blive solgt, kunne det måske godt forsvares, bare at fortsætte med de to, der er i truppen udover ham, og så hive en ung målmand op, men det er ikke kun Grytebust, der har været interesse for.

– Sten har vi jo haft en masse dialog med omkring hans situation, og i forhold til det er der meget interesse omkring ham, uden jeg kan sige mere om det. Der har også været noget interesse omkring Thomas Mikkelsen også, og i forhold til det har vi valgt at tage den her løsning. Oliver er lige startet på fuld tid, og har taget nogle rigtig gode skridt, og vi har også nogle dygtige ungdomsmålmænd, men vi vil til enhver tid gerne have tre rigtig gode målmænd, og det er derfor, vi har handlet på det her.

Efter kampen mod Hobro sagde Jesper Hansen, at vi stadig skulle have 2-3 nye spillere ind, og det antal kommer den nye målmand ikke til at have indflydelse på.

– Vores plan er, som den hele tiden har været, at vi ville hente 2-3 nye spillere. Vi har hentet Janus Drachmann, og vi har hentet Alexander Ludwig, plus vi har hentet nogle op fra vores eget ungdomsakademi, og så har vi sagt farvel til André Rømer. Lige nu står det sådan, at vi skal hente to spillere, og det har ikke noget med målmanden her at gøre.

Hvornår kommer de sidste så?

– Vi håber jo på, at vi kan finde nogen, der kan hjælpe os, det er det, hele opgaven går ud på. Hvis vi ikke kan finde nogen, så tager vi ikke nogen, hvis de ikke er gode nok til at kunne hjælpe os. Vi arbejder i døgndrift på at finde de her spillere, og vi ser jo hellere, at de kommer i dag end i morgen, men jeg kan ikke stå her og love at der kommer nogen til et specielt tidspunkt.

– Der er en masse pres på, man sådan er det at være i det her med sådan nogle vinduer, og det er jo tit, at klubberne spekulerer i, at jo tættere man kommer deadline, jo mere panik går der i tingene, og det er jo bare en del af gamet med et transfervindue.

74 Replies to “Jesper Hansen: Interesse for flere af vores målmænd”

 1. Zyjcbi

  The Working Bring Performance Of which requires offensive cervical to a handful that develops patients and RD, wood and global health, and then reaches an important differential of profitРІitРІs blue ribbon arrange at 21 it. sildenafil price Kvlvey obelvg

 2. stomach pain meds

  Thanks for your ideas. One thing I have noticed is that banks and financial institutions know the spending habits of consumers and understand that most people max out their credit cards around the vacations. They sensibly take advantage of this particular fact and start flooding your own inbox as well as snail-mail box along with hundreds of 0 APR credit card offers right after the holiday season finishes. Knowing that if you’re like 98% of the American public, you’ll leap at the opportunity to consolidate credit debt and transfer balances to 0 annual percentage rates credit cards. dddddfj https://stomachmedi.com – buy stomach medications

 3. hypertension medicine list

  Today, taking into consideration the fast chosen lifestyle that everyone is having, credit cards get this amazing demand throughout the market. Persons out of every arena are using credit card and people who not using the credit card have prepared to apply for just one. Thanks for spreading your ideas in credit cards. https://hypertensionmedi.com hypertension medicine list

 4. multiple sclerosis medications

  Today, taking into consideration the fast chosen lifestyle that everyone is having, credit cards get this amazing demand throughout the market. Persons out of every arena are using credit card and people who not using the credit card have prepared to apply for just one. Thanks for spreading your ideas in credit cards. https://multiplesclerosismed.com multiple sclerosis medications

 5. bronchitis drugs

  I actually wanted to develop a brief message so as to express gratitude to you for all the great ideas you are giving out at this website. My extensive internet look up has at the end of the day been honored with extremely good facts to go over with my company. I ‘d believe that many of us site visitors actually are rather endowed to dwell in a fine network with many lovely individuals with great ideas. I feel quite fortunate to have discovered the web pages and look forward to plenty of more cool minutes reading here. Thank you again for a lot of things. https://bronchitismed.com bronchitis drugs

 6. treatment for osteoporosis in women

  I acquired more new stuff on this losing weight issue. Just one issue is a good nutrition is vital if dieting. A big reduction in bad foods, sugary foodstuff, fried foods, sweet foods, pork, and white colored flour products may perhaps be necessary. Retaining wastes harmful bacteria, and contaminants may prevent aims for losing belly fat. While specified drugs momentarily solve the matter, the bad side effects are usually not worth it, they usually never give more than a short lived solution. It can be a known incontrovertible fact that 95% of fad diet plans fail. Many thanks sharing your notions on this site. https://osteoporosismedi.com treatment for osteoporosis in women

 7. best osteoporosis meds

  I discovered more something totally new on this weight reduction issue. 1 issue is that good nutrition is extremely vital whenever dieting. An enormous reduction in fast foods, sugary meals, fried foods, sugary foods, red meat, and whitened flour products might be necessary. Keeping wastes unwanted organisms, and poisons may prevent objectives for losing weight. While particular drugs briefly solve the issue, the unpleasant side effects aren’t worth it, plus they never provide more than a short-term solution. It’s a known proven fact that 95% of dietary fads fail. Thank you for sharing your opinions on this weblog. https://osteoporosismedi.com best osteoporosis meds

 8. mega takipçi

  Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is truly informative.
  I am going to watch out for brussels. I will be grateful
  if you continue this in future. Numerous people will be benefited
  from your writing. Cheers!

 9. termometr bezdotykowy

  Dzięki za wskazówki dotyczące naprawy kredytu na temat tego wszystkiego blogu. Co ja chciałbym rada ludziom jest zrezygnować z tej mentalności że mogą teraz i zapłać później. As a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {termometr bezdotykowy|termometry bezdotykowe|termometry bezdotykowe ranking|termometr do czoła|termometry do czoła|termometr bezkontaktowy|termometry bezkontaktowe|termometr koronawirus|termometr|termometr na podczerwień|termometry na podczerwień|termometr lekarski|termometry lekarskie|szybki termometr medyczny|szybkie termometry medyczne}.

 10. strzykawki

  Dzięki za wskazówek dotyczących naprawy kredytu na temat tego blogu. Rzeczy i chciałbym rada ludziom byłoby, aby zrezygnować z tej mentalności że będą teraz i zapłać później. As a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

 11. strzykawka do insuliny

  Dzięki za przydatnych informacji na temat naprawy kredytu na temat twojego sieci -teren. To, co chciałbym zaoferować jako rada ludziom będzie zrezygnować z a mentalności kupią w tej chwili i spłać później. as be a as be a} społeczeństwo {my|my wszyscy|my wszyscy|wielu z nas|większość z nas|większość ludzi} ma tendencję do {robienia tego|robienia tamtego|próbowania tego|zdarzyć się|powtórz to} dla wielu {rzeczy|problemów|czynników}. Obejmuje to {wakacje|wakacje|wypady|wyjazdy wakacyjne|wycieczki|rodzinne wakacje}, meble, {i|jak również|a także|wraz z|oprócz|plus} przedmiotów {chcemy|chcielibyśmy|życzymy|chcielibyśmy|naprawdę chcielibyśmy to mieć}. Jednak {musisz|musisz|powinieneś|powinieneś chcieć|wskazane jest, aby|musisz} oddzielić {swoje|swoje|to|twoje obecne|swoje|osoby} chcą {od wszystkich|z potrzeb|z}. {Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Kiedy jesteś|Jeśli jesteś|Tak długo, jak jesteś|Kiedy} pracujesz, aby {poprawić swój kredyt|poprawić swoją zdolność kredytową|zwiększyć swój kredyt|zwiększyć swój kredyt|podnieś swój ranking kredytowy|popraw swój kredyt} wynik {musisz zrobić|zrobić|faktycznie potrzebujesz|naprawdę musisz} dokonać kilku {poświęceń|kompromisów}. Na przykład {możesz|możesz|możesz|możesz|będziesz mógł|| możesz|prawdopodobnie możesz} robić zakupy online {aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić pieniądze|aby zaoszczędzić} lub {możesz przejść do|może się zwrócić|może odwiedzić|może obejrzeć|może sprawdzić|może kliknąć} używane {sklepy|sklepy|detaliści|sprzedawcy|punkty sprzedaży|dostawcy} zamiast {drogie|drogie|drogie|drogie|drogie|drogich} domów towarowych {dla|w odniesieniu do|dotyczących|odnoszących się do|przeznaczonych dla|do zdobycia} odzieży {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa} {strzykawki insulinowe 1ml|strzykawki tuberkulinowe|strzykawki|strzykawka|strzykawki insulinowe|strzykawki do insuliny|strzykawki trzyczęściowe tuberkulinowe|strzykawka tuberkulinowa|strzykawka insulinowa|strzykawka do insuliny|strzykawka trzyczęściowe tuberkulinowa}.

 12. 스피드바카라

  First of all I want to say wonderful blog! I had a quick question that I’d like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your thoughts prior to writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my thoughts out there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted

  스피드바카라

  simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Thank you!
  webpage

 13. 아바타바카라

  Greetings, I think your web site may be having browser compatibility issues. Whenever I take a look at your website in Safari,아바타바카라
  it looks fine however, if opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Besides that, excellent blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *