Lidt fra træningen ( 16. august )

Dagens helt store samtaleemne i Ådalen var selvfølgelig den nye målmand, Mandé Sayouba, men dem der var kommet ned for at få et glimt af ham, blev skuffede.

Købet blev først offentliggjort kl. 11, og han var slet ikke at se i Ådalen. Han var taget tilbage til Norge for at få styr på nogle ting, inden han for alvor skal i gang i OB.

Rygterne har også kørt omkring et salg af Sten Grytebust, men han var til stede i Ådalen, og han trænede på livet løs sammen med de andre.

Der var to spillere, der ikke var med ved dagens træning. Jonathan Harboe går stadig med skinne efter hans uheld i reserveholdskampen mod Middelfart. Han regner med, at han kan starte genoptræningen indenfor et par uger.

Casper Nielsen er heller ikke kommet ordentligt på højkant, efter han blev skadet i kampen mod Hobro, men det går fremad med ham, og hævelsen af hans fod fortager sig.

Træningen startede med de sædvanlige øvelser med Janus Blond i spidsen, og efterfølgende blev der spillet to hold mod hinanden i en firkant.

Da den taktiske træning begyndte, blev der sat op sådan, at der på 2/3 af banen blev der spillet angreb mod forsvar på et mål, og på den sidste del af banen var der skudtræning med Henrik Hansen.

Her kom de fire angribere ned to af gangen, og Thomas Mikkelsen og Oliver Christensen skiftes til at stå på mål. De to målmænd diskede begge op med nogle flotte redninger. (Se video nederst i indlægget). Mathias Jørgensen fik lidt problemer med ryggen under øvelsen, men han kom på højkant igen, og var med i resten af træningen.

Efterfølgende blev der spillet interval på kort bane, inden taktiktavlen kom frem, og træningen sluttede efter ca. halvanden time.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *