Jesper Hansen: Lykkedes med det vi ville

Det er tre dage siden, sommerens transfervindue lukkede, og det er ikke for meget at sige, at der er sket en del i OB i løbet af sommeren.

Tidligt på sommeren var der en del spillere, der forlod klubben på en fri transfer, og der er kommet en del nye spillere ind. Sportsdirektør, Jesper Hansen, er generelt rigtig godt tilfreds med transfervinduet.

– Det har været rigtig fint. Vi er meget tilfredse med det her vindue, og de spillere vi har fået ind. Vi ser ud til at få en rigtig god trup.

Er vi lykkedes med alt det, vi havde håbet på?

– Ja, det vil jeg sige. Det er jo sådan, at der har været mange spekulationer omkring Sten Grytebust, om vi skulle sælge ham nu her, men der har været meget stille omkring ham. Vi valgte jo på et forholdsvis tidligt tidspunkt at gardere os imod, at vi kunne miste en målmand. Det kunne være Sten, eller det kunne være Thomas Mikkelsen, som også har haft et tilbud. I forhold til det var der egentlig stille omkring Sten. Nu har vi Sten videre, og det er vi rigtig glade for, fordi han er en rigtig god målmand, som vi er rigtig glade ved. At vi så lige kort inden transfervinduet lukkede, fik lejet Thomas ud, var den bedste løsning i den givne situation, for fire målmænd i en førsteholdstrup er en målmand for meget, og Oliver har gjort det rigtig godt, og nu får Sayouba så et halvt år, hvor han lige kan vænne sig til det, uden han skal konkurrere om at blive førstemålmand. Det skal han selvfølgelig, ligesom Oliver skal, men nu er der ikke så meget stres på, at det var Oliver og Sayouba, der skulle tage over fra dag ét.

Der er kommet tre unge op fra egne rækker, og seks nye udefra. Var det hele tiden meningen, der skulle hentes så mange nye?

– Der er faktisk kommet fire, for vi kan jo godt sige, at Yao er kommet tilbage. Der var jo syv spillere, der stoppede i sommers, og i forhold til det kan man sige, at vi har solgt Rømer til Randers, og Thomas Mikkelsen er røget ud, så det er faktisk ni spillere, der er stoppet, og ti spillere der er kommet ind. Der kan man så sige, at noget af forklaringen er, at tre af dem stadig kan spille U19-fodbold, så tre af de unge er stadigvæk ‘unge’ spillere. Det har egentlig været planen, og når det så er sagt, så var Bashkim noget ekstraordinært, og det er også en beslutning, der er truffet på bestyrelsesniveau i forhold til, der skulle ydes noget ekstra økonomi.

De fleste af de spillere der er blevet hentet denne sommer, er erfarne og rutinerede, og der har været en klar plan over det, der er blevet hentet ind.

– Tankerne har jo været, at jeg synes vi har en rigtig god trup, og har haft det hele tiden, og vi har nogle gode unge spillere, men vi må jo også erkende, at der er noget pres på. Vores start har også båret præg af, at der har været noget pres på. Med Ludwig og Drachman som var nogle af de første, vi skrev med, der valgte vi at tage nogle lidt mere robuste spillere ind, i forhold til den linje der også er i Superligaen, hvor vi i nogle kampe har været lidt for pæne.

– Efterfølgende, også med de resultater der har været, der har vi valgt at sige, at vi skal finde nogen, der kan spille fodbold, og er gode på kuglen, men vi skal også finde nogen, som har noget robusthed, og også har noget erfaring, fordi at vi har mange unge spillere, som også kan have brug for nogen at læne sig op af, og derfor har vi valgt at tage Ramon og Kamil ind.

Jesper Hansen udtalte til sidst i transfervinduet, at det skulle være noget ekstraordinært, hvis der skulle mere ind. Han fortæller da også, at det var en ekstraordinær mulighed, bestyrelsen gav, da man hentede Bashkim Kadrii på transfervinduets sidste dag.

– Det var i hvert fald en ekstraordinær ting. Vi havde dialog med Bashkim i et stykke tid, men var ikke sikre på, at vi kunne lande det, og det er også det, jeg siger i forhold til den økonomiske linje, vi havde lagt, så var det noget ekstraordinært. I forhold til det så fik bestyrelsen også besluttet, at de også mente, det kunne være en rigtig god ide, og det er vi i den sportslige sektor selvfølgelig rigtig glade for, at vi fik den her mulighed for at forstærke os yderligere.

Der blev smækket lidt med døren, da Kadrii forlod OB. Skulle der sluges nogle kameler for at få skiftet i hus?

– Nej, det skulle der ikke. Bashkim er en super professionel og dedikeret fyr, og han havde måske den værste skade, man kan have som fodboldspiller, og i forhold til det kunne han måske se, der var sket nogle andre ting end det, der var sket, men det er lagt bag os for lang tid siden, og det har slet ikke været noget tema i alt det her. Bashkim har jo været rigtig glad for den mulighed, han fik i FCK, og han har også scoret nogle rigtig vigtige mål for FCK, selvom han også igen røg ind i den her skade. Det er noget af det værste, man kan som fodboldspiller. Han var også rigtig glad for at få aftalen med OB og komme tilbage til OB, og man kan også se på omgivelserne, at de var glade for at få Bashkim tilbage, og jeg tror, han bliver rigtig god for OB.

For mange er det en overraskelse, at Sten Grytebust stadig er i OB, men alt tyder da også på, at han er væk senest næste sommer, da han ikke er interesseret i at forlænge sin aftale.

– Alle de der ting, det er sådan nogen, der foregår løbende, og vi har haft en masse dialog i forhold til det her. På nuværende tidspunkt ønsker Sten ikke, og det har han ikke gjort i et stykke tid, at forlænge sin aftale eller snakke om en ny kontrakt, så det må vi jo forholde os til. Det er også derfor, at situationen har været sådan, at hvis nogen var interesseret i Sten, så måtte vi jo kigge på det, i og med at han ikke har ønsket at forlænge sin aftale.

I sidste time af transfervinduet blev Thomas Mikkelsen lejet ud til Lyngby. Aftalen gælder frem til nytår, og hvad der skal ske til den tid, er usikkert. Hele målmandssituationen skal drøftes igen.

– Det var et eller andet sted det, vi sådan lige kunne blive enige om i første omgang. Det giver så den mulighed, at han kommer tilbage til nytår, hvis den ikke bliver forlænget, eller der sker noget andet. Så har vi i hvert fald muligheden for at få Thomas tilbage, og vi synes stadig, han er en rigtig god målmand, og der var også andre Superligaklubber, der var ude efter ham i det her vindue. Vi er glade for, at Thomas er taget til Lyngby nu for at komme tættere på spilletid, og vi håber også, han får spilletid. Så må vi tage hele vores målmandssituation op til revision til vinter igen.

Der er flere, der mener, det har været dit bedste transfervindue i OB. Synes du også selv det?

– Jeg synes, det har været et rigtig godt vindue. Om det har været det bedste, ved jeg ikke. Vi vælger altid at tage vores trænere meget med på råd, og i forhold til det så ansatte vi en træner, og vi kom rigtig godt i gang med vores træningskampe, og så var det ét billede. Så trænede vi i nogle måneder, og fik noget modgang, og i forhold til det er der hele tiden en løbende dialog, og så er der kommet nogle justeringer af spillertruppen derfra. I bund og grund handler det om for OB altid at have så stærk en trup som muligt ud fra den økonomi, vi har stillet til rådighed. I det her vindue blev der lavet den her ekstraordinære ting med Bashkim, så vi har også haft lidt flere penge at arbejde med, end vi normalt har.

Nu hvor transfervinduet er lukket, hvad er så vores målsætning for resten af sæsonen?

– Det er vi ikke kommet til endnu.

42 Replies to “Jesper Hansen: Lykkedes med det vi ville”

  1. medication to stop hair loss

    Thanks for your advice on this blog. One particular thing I would choose to say is the fact purchasing gadgets items over the Internet is certainly not new. In truth, in the past few years alone, the marketplace for online gadgets has grown drastically. Today, you could find practically virtually any electronic tool and product on the Internet, including cameras in addition to camcorders to computer pieces and games consoles. https://hairlossbimedi.com – medication to stop hair loss

  2. buy hair loss drugs for men

    Thanks for your information on this blog. Just one thing I would wish to say is that often purchasing electronic products items in the Internet is not new. The fact is, in the past decades alone, the marketplace for online electronic products has grown a great deal. Today, you can get practically any specific electronic unit and tools on the Internet, which include cameras plus camcorders to computer spare parts and video games consoles. https://hairlossbimedi.com – buy hair loss drugs for men

  3. buy varicose veins threatment

    Today, considering the fast life-style that everyone leads, credit cards have a big demand throughout the economy. Persons throughout every area of life are using the credit card and people who aren’t using the credit cards have made up their minds to apply for even one. Thanks for revealing your ideas about credit cards. https://varicoseveinsmedi.com buy varicose veins threatment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *