OB tog tredjepladsen efter sejr

Inden dagens kamp mod Vendsyssel havde OB vundet deres seneste tre kampe i Superligaen, og hvis de kunne udbygge den stime, ville fynboerne placere sig på ligaens tredjeplads.

Det var meningen, at Jens Jakob Thomasen skulle starte inde på midtbanen, men han blev skadet under opvarmningen, og så måtte Julius Eskesen hurtigt indstille sig på, at han skulle spille i stedet for at sidde på bænken.

De 4246 tilskuere så en meget afventende start på kampen fra OB’s side. Vendsyssel satte sig på spillet, og hjemmeholdet havde svært ved at sætte noget sammen.

Da der var spillet 18 minutter, var det dog alligevel OB, der kom foran på det, der vel egentlig var deres første rigtige chance. Ryan Johnson Laursen fik bolden på kanten af feltet i højre side, og så sparkede han den hårdt ind foran målet langs jorden, og så kunne Bashkim Kadrii gøre det til 1-0.

Resten af 1. halvleg var decideret kedelig, og der var ikke nogle væsentlige højdepunkter. Vendsyssel var bedst på bolden, men de kom dog ikke rigtig frem til nogle chancer, og det var også meget småt med, hvad vi producerede.

2. halvleg startede som 1., da det var os, der kom til at løbe efter gæsterne i de første minutter. Da uret rundede 52 minutter, kom vi dog frem til en pænt stor chance, da Julius Eskesen spillede Bashkim Kadrii fri i dybden, men hans afslutning sad lige på gæsternes målmand.

Det var heller ikke mange chancer, der blev skabt i de sidste 45 minutter, men efter 66 minutter kom der dog endnu et mål. Igen var det Kadrii, der var målscoreren, da han modtog bolden udenfor feltet, og han hamrede bolden langs jorden ind bag keeperen.

Efter 70 minutter kunne Ryan Johnson Laursen ikke spille mere, og blev skiftet ud med Mikkel Desler. Fire minutter senere måtte Bashkim Kadrii også forlade banen, da han blev tacklet i forbindelse med en afslutning, og måtte hjælpes fra banen. Det betød, at Anders K. også skulle ind og spille.

Med otte minutter tilbage kom Kamil Vacek også på banen i stedet for Julius Eskesen, og den tjekkiske midtbanespiller var tæt på at score med et par minutter tilbage. Anders K. kom fri af forsvaret, og havde muligheden for at afslutte selv, men han valgte at spille Vacek fri, men hans afslutning blev dog reddet af en forsvarsspiller lige foran målet.

Generelt spillede OB ikke nogen god kamp, men når man kan vinde 2-0, selvom man ikke spiller godt, så skal man absolut tage det med. Værd at tage med er selvfølgelig også, at vi nu er nummer tre i Superligaen.

15 Replies to “OB tog tredjepladsen efter sejr”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *