Johnson Laursen: Vil være den bedste udgave af mig selv

Onsdag viste sig at blive en rigtig god dag i Ådalen, da vores hurtige højre wingback, Ryan Johnson Laursen, skrev under på en ny kontrakt med OB.

Allerede tidligere på ugen begyndte der at være rygter om, at en ny aftale var lige oppe over, og Johnson Laursen fortæller selv, at dialogen har været i gang i noget tid.

– Der har nok været forhandlinger den seneste måned.

Den nye aftale gælder for de kommende tre sæsoner frem til sommeren 2022, og den længde er meget tilfredsstillende, hvis man spørger spilleren.

– Det første udspil var på tre år, og det er egentlig en længde, der passer mig rigtig godt. Jeg havde et år tilbage, så der er lagt to ovenpå. Når den er færdig, er jeg 30, så det er rigtig fint.

Der var generelt rigtig godt humør på i Ådalen onsdag eftermiddag. Vi havde snakken med Ryan i klubhuset efter træning, og midt i interviewet kom Marco Lund, og afbrød snakken.

– Har i hørt, at Oliver har forlænget også? spurgte Marco. Det kunne vi selvfølgelig bekræfte, at vi efterhånden havde vidst i et par dage, selvom OB og Oliver Lund havde forsøgt at holde det hemmeligt.

Herefter overtog Marco Lund showet igen.

– Har i hørt at jeg har forlænget også? I kan godt skrive, at jeg har skrevet en livstidskontrakt for de kommende syv år. Jeg giver min karriere syv år..

Og så var Marco Lund væk igen med et stort grin på, og så kunne vi fortsætte vores snak med Ryan.

Ryan Johnson Laursen havde egentlig kontrakt frem til sommeren 2020, så der var altså et år tilbage af aftalen. Så hvad var årsagen til, at den skulle forlænges lige nu?

– Det er svært at sige. Det var nu, vi havde snakket sammen i noget tid, og klubben skal også vide, hvilken trup de har næste år. Det er et passende tidspunkt at få det afklaret på, så både jeg ved det, og klubben også ved, hvad de har at arbejde med. Det var et fint tidspunkt for os begge to.

– Den største årsag til jeg forlænger, er, at jeg er glad her, og jeg har været det længe. Jeg synes, der er grobund for at opnå endnu mere, end vi har gjort indtil videre. Jeg stræber efter at være den bedste udgave af mig selv, og der følte jeg klart, at OB var det sted, jeg kunne være det.

– Jeg skal ingen steder, og jeg føler, vi har et spændende hold og et godt trænerteam. Jeg tror, vi kan opnå større ting, og det vil jeg gerne være med til.

I et tidligere interview fortalte Ryan, at han godt kunne se sig selv som kulturbærer i OB, og det er også det, han håber på at blive med den nye aftale.

– Det håber jeg da. Jeg har været her i nogle år, og jeg kommer til at være her i nogle flere, og jeg vil blive ved med at kæmpe for klubben. Jeg synes også, jeg står for nogle af de værdier, som klubben har.

Andre profiler som Jeppe Tverskov, Jacob Barrett og Casper Nielsen har kontraktudløb næste sommer, men Ryan kommer ikke til at prikke til dem for at få dem til at forlænge.

– Det er klart, at de er en stor del af det her hold. De har allesammen gjort det rigtig godt, og har en stor andel i den succes, vi har haft. Jeg blander mig ikke i deres situation og kontrakt, det er op til dem selv. Der kan jo også opstå muligheder for dem, der er svære at sige nej til.

Har du tænkt på, inden du forlængede din kontrakt, at de i realiteten kan være væk om et år, og så ved du ikke, hvordan holdet ser ud til den tid?

– Ja, det har jeg da. Jeg har også tænkt, at der hvor vi ligger nu, gør os mere attraktive for andre spillere udefra. Der er gode ting og dårlige ting. Nu får vi snart det nye Superligahus, som også kunne trække nogle flere til. Jeg synes, der er så mange faktorer for OB lige nu, og pilen peger så meget i den rigtige retning, at jeg personligt gerne vil være her tre år mere. Det er derfor, jeg har skrevet under.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *