Oliver Lund: Vi fandt et godt kompromis

Oliver Lund blev hentet til OB som den eneste nye spiller tilbage i januar, da han skrev under på en kontrakt, der var gældende for resten af denne sæson.

Han har dog gjort en så god figur, at han og klubben i en periode har været i dialog om en forlængelse, og han er selv meget glad for, at den nu er kommet på plads.

– Det er skønt. Det har været et rigtig godt halvår, og forhåbentlig bliver det endnu bedre her til slut på sæsonen. Det er rigtig skønt.

Lunds nye aftale med OB gælder for de kommende to sæsoner, og forsvarsspilleren er godt tilfreds med længden på den nye kontrakt.

– Det er jeg. Vi har haft nogle lange drøftelser både om kontraktlængden og det ene og det andet, så jeg synes, vi er landet et rigtig godt sted. Det er altid et kompromis i forhandlinger, og vi har fundet det bedste kompromis.

Hvordan ser du frem til de næste to år i OB?

– Jeg ser frem mod det med stor optimisme. Jeg synes, der er gang i nogle rigtig spændende projekter. Nu er maden blevet forbedret, faciliteterne er blevet forbedret, og nu kommer der et nyt klubhus. Jeg synes, der er mange spændende tiltag i gang, og jeg glæder mig sindssygt meget til at være en del af det. Jeg er super glad for at have forlænget. Det er det her, jeg gerne vil.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi tidligere på ugen godt vidste, at Oliver Lund havde skrevet under på en ny aftale, men han ville ikke selv bekræfte noget, og han synes, det har været sjovt at gå og holde det hemmeligt.

– Det har været sjovt. Især overfor jer. Vi har jo kørt et lille spil. Det har været meget sjovt. Jeg har fortalt til nogle af de nærmeste, at nu var det kommet på plads, og de var glade på mine vegne, og selvfølgelig skal den lige breakes af klubben, og det er den så blevet nu. Det er selvfølgelig glædeligt, at der nu kan komme åbenhed om det.

Den nye kontrakt betyder også, at Lund har planer om at flytte til Odense igen, og det er noget, han glæder sig rigtig meget til.

– Det glæder jeg mig til. Nu vender jeg hjem jo. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Nu skal vi lige have fundet ud af, hvad vi gør i forhold til arbejde og de ting. Men jeg glæder mig rigtig meget til det, og det ved jeg, at konen også gør. Så det er dejligt.

Oliver Lund har spillet nogle rigtig gode kampe, siden han gjorde comeback i den stribede trøje, og han har også fået scoret i kampen mod Esbjerg. Han synes også selv, det har været rigtig godt.

– Jeg bliver ved med at lægge på. Vi skal allesammen blive ved med at lægge på. Forhåbentligt kan vi slutte sæsonen godt af, det er det, der er allermest fokus på. Det er sindssygt vigtigt, at vi får sluttet sindssygt godt af.

– Det ville være fantastisk at få OB tilbage i Europa. Det er der, vi hører til. Vi skal satme slutte den her sæson godt af, så vi kan komme tilbage i Europa.

Udover Lunds forlængelse blev det også meldt ud, at Ryan Johnson Laursen har skrevet under på en ny kontralt. Der er dog stadig en række profiler med udløb næste sommer, og Lund håber på, at de også skriver under på nye aftaler.

– Det er klart, at netop det med at holde fast i en rigtig stærk stamme, er et udgangspunkt for, at vi kan nå den top, som vi gerne vil allesammen. Alle i truppen synes jo, det er sjovt at være der, hvor vi er nu, så det håber jeg da, kan avle nogle flere forlængelser. Jeg er også godt klar over, at jeg ikke er den eneste, der har gjort en god figur, der er jo mange, der har spillet på et virkelig højt niveau. Det kræver også bare noget den anden vej, og det er jo derfor, de der forhandlinger kan være svære, men jeg håber da, at vi kan holde fast i en stærk stamme. Vi har brig for kontinuitet, og vi har mange spillere i deres bedste alder, og det er vigtigt at holde på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *