Lidt nyt på OBstruktion

Den nye sæson er godt i gang, og det betyder også, at vi er ved at vågne op her på OBstruktion, hvor vi selvfølgelig gerne vil have gang i nogle interessante ting.

Vores ambition er ikke, at vi skal skrive så mange nyheder om OB som muligt, vores ambition er i stedet, at det vi skal lave, det er noget, der ikke kan findes andre steder.

Vi vil selvfølgelig blive ved med at lave rapporter fra træningen i Ådalen. Desværre kan vi ikke være på plads til hver træning, men vi gør det så tit, vi kan.

Vi vil også gerne kunne bringe nogle interviews med nuværende og tidligere spillere/trænere og forskellige blogs.

Vi har dog et par konkrete tiltag, der er på vej.

Transfer Deadline Day:

Torsdag den 31. august er Transfer Deadline Day ( Den sidste dag i transfervinduet ), og den vil vi selvfølgelig følge helt til dørs. Alt hvad der vil være af rygter, evt. handler og små pip der har noget med OB at gøre, vil vi bringe her, så man er fri for at sidde på 30 forskellige hjemmesider og slide sin F5 knap op. Vi vil være med fra morgenstunden og helt frem til transfervinduet lukker for at se, om der skulle ske noget i Ådalen.

Månedens spiller:

Et andet nyt tiltag er, at vi vil kåre månedens spiller i OB. I resten af denne sæson vil OBstruktion hver måned beslutte sig for, hvem vi synes, har været den bedste spiller i OB. Så når måneden er gået, vil vi tage i Ådalen og overrække prisen som månedens spiller, og selvfølgelig få en kommentar fra vinderen.

Twitter:

Som noget nyt er OBstruktion også kommet på Twitter. Vi kan findes her:  https://twitter.com/OBstruktionDK

Vi kommenterer på det meste af det, der sker i OB, og vi går aldrig af vejen for en god og saglig debat/diskussion.

Udover det vil der garanteret komme flere tiltag i løbet af året, så det er bare med at have et øje på www.obstruktion.dk, så man ikke går glip af noget!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *