Træning torsdag d. 17. august.

Vi var i dag på plads i Ådalen klokken 10.00, og spillerne kom ud på Bane 1 lidt efter lidt, og træningen startede derfor først ca. 10.10, hvor der lige blev løbet en omgang.

Ryan Johnson Laursen trænede ikke med resten af holdet, og det gjorde Jeppe Tverskov af gode grunde heller ikke, han gik i stedet rundt om banen for sig selv.

Udover de to var resten af truppen samlet, inkl. Seejou King, der stadig træner med, og efter en kort løbetur blev de delt op i to grupper, hvor den ene trænede med Bredahl og den anden med Kent.

Vi stod og kiggede på øvelsen ovre hos Kent, og her skulle de øve i at spille bolden op fra forsvaret til angriberne, hvor der var nogle ‘Dukker’, der skulle spille FC Midtjylland.

Det var lidt svært at bedømme, om øvelsen var vellykket, for de fleste af gangene kom bolden da forbi dukkerne, men om den ville have gjort det i en rigtig kamp, var lidt svært at se.

Efter det blev der spillet på to mål, og umiddelbart så det ikke ud til, at der var noget ‘Førstehold’. Der blev byttet lidt rundt på trøjerne i løbet af træningen, så det var ikke sådan lige at danne sig et billede over, hvem der spiller på søndag, og hvem der ikke gør.

Efter det blev spillerne igen delt i to grupper, hvor Kent tog de offensive spillere med ned til en omgang skudtræning, og Bredahl tog de defensive spillere med sig for at øve opdækning på dødbolde, hvor Izunna var med for at spille Paul Onuachu.

Vores tidligere specialist på dødbolde, Viggo Jensen, der var til stede i Ådalen i dag, overværede selvfølgelig den del af træningen, men han fik ikke meget for pengene, da den kun varede 7-8 minutter. Han fik sig dog en længere samtale med Jesper Hansen, der var synlig ved Bane 1 under meget af dagens træning.

Så skulle der igen spilles på to mål, og også her var det svært at konkludere noget som helst ud fra de to hold. Dog kunne vi konkludere, at det faktisk er ganske få mål, der bliver scoret til sådan en træning.

Til slut blev spillerne sat til at lave en løbeøvelse med Janus Blond, og mens nogle af dem hurtigt så trætte ud, så var det helt anderledes med Jacob Barrett. Han lignede en, der kunne løbe et par timer efter træning, og generelt så han meget tændt ud til dagens træning.

Han virkede på ingen måde hæmmet af noget som helst, og han ligner en, der er 100% klar til at gå ind på holdet, og umiddelbart vil jeg også mene, det ville være en forstærkning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *