Lund: Sjovt at to tidligere Esbjerg-drenge scorer

Tilbage i januar hented OB forsvarsspilleren Marco Lund i Esbjerg, og han stødte altså til Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen, der også tidligere var blevet hentet i den vestjyske klub.

Marco Lund fik nogle kampe i løbet af foråret, men han formåede ikke for alvor at bide sig fast som fast mand på holdet, og det har han heller ikke for alvor gjort i starten af denne sæson.

På det seneste har han dog slået Alexander Ludwig af holdet, og han har været med fra start i de sidste tre kampe, to gange mod Hobro og i den seneste kamp mod Esbjerg, og det har han selv været godt tilfreds med.

– Det har været dejligt. Det er derfor, man går på træningsbanen hver eneste dag, for at kunne starte inde og spille for den her klub. Så det har været rart.

Hvordan føler du selv, at du er faldet ind i relationerne til de to andre bagerste?

– Jeg kender jo Jeppe fra foråret, hvor jeg også spillede ti kampe, så det har egentlig været nemt nok. På midtbanen er der jo Drachmann, og i foråret spillede jeg jo også ved siden af Barrett, så det har sgu været nemt nok. Det har der ikke været nogen ben i.
Kampen mod Esbjerg blev spillet søndag aften, og forsvarsspilleren mener, det blev en hektisk affære, hvor fynboerne dog var bedst.

– Jeg synes, den var hektisk. Der kom også en strømafbrydelse, men det var en fed kamp, der var tænding på, og det var en kamp, hvor vi ret beset spiller bedst i første halvleg, og det bliver lidt rodet i det meste af anden halvleg. Det var også en kamp, hvor jeg synes, vi var det bedste hold.

Hvad betød det for os, at vi kom bagud så tidligt?

– Det er klart, at når man kommer hurtigt bagud, og jeg tror, det er første gang, de kommer over midten, og de får så et hjørnespark, som de scorer på, så er det jo en hammer i hovedet, og så er det med at rejse sig derfra. Kæmpe cadeau til holdet for at komme tilbage på den måde, det var stærkt, og det viser, at der er noget rygrad på holdet.

Efter en halv times spil blev Marco Lund ramt af en albue i hovedet efter en duel, og efter en tur i græsset måtte han forlade banen, så han kunne blive lappet sammen.

– Jeg er i en duel med angriberen, og jeg skal ikke kunne sige, om det er bevidst eller ubevidst, så svinger han en albue, og rammer mig på læben. Så må jeg ud, og syes, og lige umiddelbart påvirker det mig ikke, men jeg kan godt mærke i anden halvleg, at det begynder at sortne lidt for øjnene af mig, så der har alligevel været godt knald på. Så måtte jeg ud og sidde resten af kampen over, men det er, hvad der sker, og det skal man kunne kapere.

Ikke så mange minutter efter, han var kommet på banen igen, steg Marco Lund til vejrs ved et hjørnespark, og fik udlignet til 1-1. I situationen var han ikke nervøs for sit hoved, selvom han kort forinden havde fået et ordentligt slag.

– Nej, det var jeg ikke. Vi havde øvet nogle hjørnespark dagen inden kamp, og folk de udførte deres opgaver til perfektion på det hjørnespark. Jeg kommer fri, og header den ind, og det er altid dejligt at score. Så jeg var ikke påvirket af det på den måde, det var bare rart at score.Var det ekstra sjovt at score mod Esbjerg?

– Ja, det er det jo, det skal der ikke være nogen tvivl om. Det er selvfølgelig ekstra sjovt at score mod sin gamle klub, men man må også tage hatten af for, at de har leveret en god sæsonstart. Så det er også rart, at vi kan gå ud og bide skeer med et tophold, som de nu en gang er. Når alt kommer til alt, er det sjovt at score mod sin gamle klub, men det er bare generelt altid sjovt at score mål.

Kort inde i anden halvleg beder du om at blive skiftet ud. Hvad var årsagen til det?

– Det var fordi, det begyndte at sortne lidt for øjnene af mig, og jeg kunne ikke rigtig fokusere. Så det var derfor.

Sejrsmålet fra Casper Nielsen kom et godt stykke inde i dommerens overtid efter et stort drop af Esbjergs målmand, Jeppe Højbjerg, men Marco Lund mener, det var helt fortjent.

– Ja, det synes jeg. Jeg synes ikke, de havde så meget at komme med. Vi sidder på stort set hele første halvleg, hvor det bliver lidt mere rodet i anden halvleg. Overordnet set synes jeg, det er fortjent, at vi vinder kampen. At det så sker på nogle tilfældigheder, det er så sådan, det er, men hvis man kigger på resultatet, så synes jeg isoleret set, at det er okay.

– Det er jo meget sjovt, at det er to tidligere Esbjerg-drenge, der scorede. Så manglede vi bare, at Ryan var klar til at spille, han har jo også scoret nogle mål i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *