Michelsen: Det bliver hektisk mod FCK

De seneste uger har der været godt gang i forberedelserne til den nye sæson i Ådalen, og nu nærmer kulminationen sig for alvor.

Superligaen går nemlig i gang i denne weekend, og Jakob Michelsen har set det, han havde håbet på her i opstarten.

– Ja, det synes jeg faktisk. Vi har fået trænet det, vi skulle. På mange måder ligner det en opstart som så mange andre, målt på tid. Efter en kort sommerpause har vi haft små fire ugers opstart, og så glæder vi os til at komme i gang. Den eneste forskel er vel, at det er to måneder senere, end det plejer at være.

Ligesom i sidste sæson har der også været nogle skadesproblemer her i opstarten, men det er dog begyndt at lysne lidt på den front.

– Det er jo sådan, at når man er ude med muskelskader, så er de jo ikke pist væk, fordi man holder to ugers sommerferie. Der er heldigvis fremdrift, og vi har ikke haft nogle nye store tilbagefald her i opstarten. Vi er kommet flere og flere på banen undervejs, nogle af dem på banen er dog ikke klar til at spille kamp endnu, men vi har fået flere og flere spillere på træningsbanen, så stor ros til sundhedsstaben og den fysiske afdeling for at dosere det godt efter ferien i forhold til at få folk tilbage på træningsbanen, for det er jo forudsætning nummer ét, at man kan være der og arbejde, inden man kan komme på stadion om søndagen.

– Både Alexander Juel og Aron fik minutter mod Midtjylland, og Alexander Juel gjorde det også mod AaB, så de er klar til at få en rolle, hvis det er det, vi ønsker.

Ser man bort fra den sidste træningskamp mod FC Midtjylland, som var så godt som en reserveholdskamp, så har OB tabt alle deres træningskampe. Det er dog ikke noget, der bekymrer Michelsen.

– Så skal vi ikke glemme vores magtdemonstration mod Assens med katten Victor i spidsen. Nej, jeg tror aldrig, man kan bruge træningskampe til ret meget. Alle trænere vil sige, at hvis de har vundet, så er det godt at tanke selvtillid, og hvis man taber, så er det ikke resultatet, der tæller.

– Jeg erindrer også for to år siden, hvor vi vandt alle træningskampene, og fik den dårligste start i mands minde. Det lægger vi ikke så meget i. Det har været vigtigt for os at dosere det således, at vi ikke fik tilbagefald. Den fysiske afdeling har fået lov til at diktere rigtig meget, hvor længe folk skulle spille. Vi vil altid hellere vinde, end vi vil tabe træningskampene, men det vigtigste er at komme tættere på det udtryk, vi gerne vil have, når turneringen starter.

I træningskampene er der mest blevet spillet 4-3-3, men Michelsen vil ikke svare på, om vi også skal forvente det, når vi på søndag spiller hjemme mod FCK.

– Det er jo der, hvor vi heldigvis må lukke 5000 tilskuere ind, og andre kan se den på tv. Det venter vi med at afsløre indtil på søndag, men det har været helt bevidst, at vi har valgt det system i opstarten, i forhold til at blive endnu mere fleksible og have endnu flere muligheder, fordi vi kan spille 3-5-2 og 4-4-2 uden den store forberedelse, så vi har fået flere værktøjer i værktøjskassen, og det er ikke så tosset.

Hvad bliver det for en kamp mod FCK?

– Jeg tror, det bliver hektisk. Vi skal møde et godt FCK-mandskab, men omvendt så håber jeg også, at vi kan byde dem op til dans. Det er svært at spå om, når man møder FCK, hvad det bliver for en type kamp, men traditionelt er FCK rigtig dygtige på bolden, og modsat sidste sæson er Jonas Wind tilbage, og Wilczek er kommet ind, så har de fået noget at sigte efter på indlæg. Det bliver selvfølgelig svært at skulle møde en af de to guldfavoritter.

Hvad skal vi være gode til, hvis vi skal vinde kampen?

– Vi skal lave en rigtig god præstation. Det er det, vi arbejder med hver eneste uge, at skulle lave en god præstation, for vi er sådan et hold i sådan en række, at hvis man laver en god præstation, så er man tæt på at få point, og omvendt hvis man laver en dårlig præstation, så taber man stort set også alle kampe. Det handler om præstationen, og vi skal selvfølgelig ramme en god en, hvis vi skal slå FCK.

Som noget nyt i denne sæson kan trænerne også få karantæne, hvis de får mange gule kort, men det betyder ikke, at man kommer til at se en mere afdæmpet Jakob Michelsen på sidelinjen.

– Nej, det er ikke noget, jeg tænker over. Jeg vil være, som jeg altid er. Jeg synes, det er rigtig positivt, at trænerne kan få karantæne, hvis de får 325 gule kort, for det var jo lidt en gratis omgang sidste år med de gule kort, så jeg synes, det er fint.

17 Replies to “Michelsen: Det bliver hektisk mod FCK”

  1. sildenafil 20 mg

    It can also be a component transfusion to slenderize into more count particulars about the us and electrolyte of a substantial in index to accept which on tap laryngeal effects are available, and how they can other you. viagra canada Ujfdgy cfrgjw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *