Skadesfri Thomasen: Jeg føler mig frisk

De seneste uger har OB været i gang med at forberede sig på den kommende sæson i Superligaen, og lige om lidt kommer kulminationen så, når Superligaen går i gang.

Hvis man spørger midtbanespilleren, Jens Jakob Thomasen, så mener han også, at opstarten frem mod den kommende sæson har været god.

– Den har været fin. Den har været lidt kortere, end den plejer, og vi har ikke været på træningslejr, men det har egentlig været okay, nu når vi har fået opgraderet vores græsbane hernede. Det har været rigtig fint, og vi har fået arbejdet på nogle ting, som jeg også synes, vi har rykket os på. Det har været spændende.

Thomasen har selv oplevet flere gange at være sat tilbage af en skade frem mod en ny sæson, men det har han været fri for denne gang.

– Lad os håbe det. Indtil nu er det gået rigtig fint, og jeg har ikke noget, som jeg går, og holder mig tilbage med, eller har tanker omkring. Jeg føler mig frisk, og det er rigtig dejligt. Det giver noget overskud til noget andet, så det har været rart.

Selvom opstarten har været god, så har resultaterne i træningskampene ikke været det. OB har nemlig tabt dem alle tre til Horsens, Brøndby og AaB, men det er ikke noget, man skal være bekymret over.

– Nej, det vil jeg ikke lægge alt for meget i. Selvfølgelig vil man gerne vinde, og det er også det, vi går efter, så på den måde er det jo træls ikke at vinde træningskampene, men jeg vil heller ikke lægge for meget i dem, for der er så mange flere ting i det. Der er rigtig meget rotation på begge hold, og der er rigtig mange ting, man prøver af.

– Træningskampe er til for at prøve ting af, så man kan justere frem mod sæsonstart. Vi har prøvet nogle nye ting af mod tre forskellige typer af hold og typer af pres, så det har været for at give en helhedsvurdering af, hvordan vi vil bruge det nye pres, og hvordan det skal gøres mod forskellige typer af hold. Så det vil jeg ikke lægge for meget i. Jeg har vundet alle træningskampe og tabte den første, og omvendt, så det kan sagtens lade sig gøre.

Er vi der, hvor vi skal være nu efter opstarten?

– Det vil jo vise sig. Jeg synes, det ser fint ud. Vi er begyndt at få flere tilbage på banen, og folk ser ud til at være i god form. Vi har holdt os godt i gang i ferien, så vi har haft noget at bygge videre på, så jeg synes, det ser fint ud.

På søndag spiller OB den første kamp i den nye sæson på hjemmebane mod FCK, og Thomasen regner med, at det bliver en svær opgave.

– Jeg formoder, det bliver en kamp, hvor de vil forsøge at presse os højt, og hvor vi skal, med dygtighed og overskud, spille os ud af det, og det har vi selvfølgelig kigget på, hvordan vi kan åbne op for. Jeg tror, det bliver en lige kamp, som bliver tæt til det sidste.

Hvad skal lykkes for os, hvis vi skal have de tre point?

– Det skal bl.a. være, at vi formår at spille os ud af det pres, som vi forventer, de vil komme med, og samtidig skal vi også være skarpe i det pres, vi lægger, og vi skal være klar over, at de formentlig vil slå en masse indlæg og komme meget over siderne, og så skal vi være afklarede og gode. Man skal være gode for at slå FCK. Det er et godt hold, og det kræver en god præstation at slå dem.

One Reply to “Skadesfri Thomasen: Jeg føler mig frisk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *