Michelsen: Gudjohnsen er et godt supplement til truppen

Søndag aften var der stor jubel på Odense Stadion, da OB hentede en flot sejr på 3-2 over FCK i sæsonens første kamp i Superligaen.

Inden kampen blev der præsenteret en ny spiller, da den islandske angriber, Sveinn Aron Gudjohnsen, er blevet hentet ind på en lejeaftale for hele denne sæson.

Den 22-årige angriber er hentet i den italienske klub Spezia, og holdets træner, Jakob Michelsen, sætter her et par ord på den nye islænding.

– Uden at generalisere er han lidt en typisk islandsk angriber i forhold til, at han arbejder stinkende hårdt. Han er stor i forhold til at være en targetman, han er dygtig i hovedspillet, sparker fornuftigt med begge ben. Lidt en anden type end de andre, vi har. Det er et kort, vi kan spille og et godt supplement til truppen, hvor vi nu har et stærkt arsenal af forskellige typer angribere.

Hvis efternavnet Gudjohnsen lyder bekendt, så er det ikke helt forkert, for den nye spiller er nemlig søn af Eidur Gudjohnsen, der i hans aktive karriere spillede for store klubber som Chelsea og Barcelona.

– Hvis han bare tilnærmelsesvis er lige så god, som hans far var, så er det i hvert fald en meget flot spiller, vi får.

One Reply to “Michelsen: Gudjohnsen er et godt supplement til truppen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *