OB fik perfekt udgangspunkt til mesterskabsspillet

Inden dagens kamp mod Randers havde OB allerede sikret sig en plads i det kommende mesterskabsspil, men der stod alligevel vigtige point på spil for hjemmeholdet, der skulle forsøge at sikre sig det bedst mulige udgangspunkt, når mesterskabsspillet går i gang.

Mens OB allerede var sikre på at slutte grundspillet som nummer tre, var Randers’ skæbne stadig uvis, og de kom til Odense for at skulle sikre sig en plads blandt de seks bedste.

Ligesom i den seneste kamp mod AGF kom OB buldrende ud, og pressede Randers i bund fra første fløjt, men det døde stille og roligt ud efter de første 4-5 minutter.

Det regnvejr der havde været op til kampen, havde sat sit præg på banen. Spillerne havde til tider problemer med at stå fast, og derfor var det heller ikke den mest velspillede kamp.

Kampen bølgede lidt frem og tilbage, men det var OB, der havde bedst styr på tingene. De holdt Randers væk fra de store chancer, men fynboerne skabte dog heller ikke selv det store.

I størstedelen af første halvleg var det mest dramatiske, når der kom ´Dong´, fordi der blev scoret i en af rundens andre kampe.

Fordi det var sidste runde i grundspillet, blev alle kampe spillet samtidig, og der er altså bare noget over det, når man kan høre i højtalerne, at der er scoret i en anden kamp.

Det var en kold fornøjelse på Odense Stadion her til aften, og da hjemmepublikummet var begyndt at indstille sig på at gå til pause, fik de alligevel noget at varme sig på.

Da der manglede to minutter af første halvleg, brød Ryan Johnson Laursen fri i højre side, og efter en flot aktion kunne han finde en fri Jacob Barrett, der uden problemer kunne sparke OB foran med 1-0, der også var stillingen ved pausen, og de to wingbacks viste igen, at de er en stor offensiv trussel.

Fra starten af anden halvleg kom Randers ud som lyn og torden, og pressede på omkring OB’s felt, og de kom i de første minutter også frem til et par chancer, der dog ikke for alvor blev farlige.

Gæsterne overtog styringen, og fik presset OB længere og længere tilbage. Mere og mere af spillet foregik nede omkring OB’s felt, og vi viste kun i glimt farlighed efter et par omstillinger.

De 6336 tilskuere så ikke noget pragteksemplar på en flot fodboldkamp i anden halvleg, men på RMN-tribunen sørgede de for at holde sig selv varme ved at bakke op om holdet kampen igennem.

Gæsterne skulle bruge tre point for at sikre sig en plads i top seks, og i kampens sidste minutter smed de alt frem i jagten på mål. De lagde et godt pres på OB, men samtidig gav det også mere plads på deres egen halvdel, så hjemmeholdet kunne køre omstillinger.

Der var dog ingen af holdene, der fik bolden i nettet igen, og derfor kunne OB sætte tre point ind på kontoen, og går nu ind til mesterskabsspillet på tredjepladsen og et forspring på fire point ned til Brøndby på fjerdepladsen. Randers må se langt efter mesterskabsspillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *