OB gør sig klar til AaB

Der har været godt humør i Ådalen i denne uge efter sejren på 4-0 over Horsens i mandags, men samtidig har der også været en erkendelse af, at spillet i kampen ikke var prangende. Hele vejen rundt er man godt klar over, at nogle ting skal forbedres, inden det går løs mod AaB på søndag.

Det er en vigtig kamp for OB, da et nederlag i Aalborg vil gøre sejren over Horsens, ikke ubrugelig, men det vil i hvert fald betyde, at holdene over os igen kan tage store skridt væk fra os.

Én ting er sikker til kampen mod AaB, og det er, at Troels Kløve ikke kommer i kamp. Han måtte lade sig skifte ud efter et kvarter i kampen mod Horsens med en forstrækning, og han fortæller selv, at han i hvert fald sidder ude i 2-3 kampe, inden han er klar igen.

Jens Jakob Thomasen er kommet sig ordentligt over sin skade, og han er i hvert fald i spil som erstatningen for Kløve i Aalborg. Det samme er Casper Nielsen og Mathias Greve også. Lige på den plads på midtbanen er der god bredde lige nu, og det går i hvert fald ud over Kamil Vacek, der lige nu ligner en, der slet ikke er tæt på holdet.

Udover Kløve så er det muligt for Jakob Michelsen at stille med de samme spillere, som i kampen mod Horsens. Spørgsmålet er dog, om han kunne finde på at lave en ændring i angrebet? AK har ikke virket skarp i kampene, og det har han heller ikke rigtig til træning, hvor han i perioder ser temmelig uskarp og lidt umotiveret ud. Det ser dog ud til, at Michelsen stadig har tiltro til ham, selvom der ikke er kommet mange mål fra hans fødder.
Hvis AK skal en tur på bænken, er alternativerne Nicklas Helenius, Mathias Jørgensen eller Rasmus Festersen. Helenius har dog døjet lidt med lidt sygdom, men det er nok for tidligt at sige, om det kan gå ud over søndagens kamp.

KEP døjede også med noget tidligere på ugen, og han gik glip af et par træninger. Han var dog med igen ved fredagens træning, men det får nok ikke den store betydning, da han nok ikke kommer i betragtning til truppen.

Hvis man skal fremhæve nogen, der har gjort sig bemærket til træningerne i denne uge, så bør det nok være Janus Drachmann og Sten Grytebust.
Janus er simpelthen en fornøjelse, og han viser sig lige så meget som en anfører til træning, som han gør i kampene. Han går forrest hver gang, og han kræver noget af hans holdkammerater, der virker til at have meget stor respekt for ham.

Grytebust er jo bare Grytebust, og det er tydeligt at se, at han er glad for at være på træningsbanen, og det er vigtigt for ham at levere 100%. Der var især en skudtræning i torsdags, som Tonny Hermansen stod for, hvor AK, Festersen og Mathias Jørgensen skulle øve afslutninger på skiftevis Grytebust og HC Bernat, og her pillede Grytebust virkelig glansen af angriberne med flere voldsomt gode redninger. Han er i hvert fald klar til kamp.

Den sidste træning inden kampen mod AaB finder sted i Ådalen lørdag kl. 13.oo, og herefter tager truppen til Aalborg.

32 Replies to “OB gør sig klar til AaB”

  1. scalp psoriasis

    Today, with the fast lifestyle that everyone leads, credit cards have a huge demand in the economy. Persons from every field are using the credit card and people who are not using the card have lined up to apply for one. Thanks for sharing your ideas on credit cards. https://psoriasismedi.com scalp psoriasis

  2. buy bronchitis medication

    I definitely wanted to make a quick note so as to express gratitude to you for some of the marvelous pointers you are placing here. My long internet lookup has at the end of the day been paid with high-quality ideas to share with my family and friends. I ‘d declare that most of us site visitors actually are truly endowed to dwell in a magnificent place with so many marvellous people with insightful pointers. I feel rather grateful to have encountered your web site and look forward to really more entertaining moments reading here. Thanks once again for all the details. https://bronchitismed.com buy bronchitis medication

  3. best medicine for bronchitis

    I really wanted to post a quick note to say thanks to you for the pleasant solutions you are sharing here. My prolonged internet lookup has finally been paid with professional insight to share with my friends and family. I would point out that most of us visitors are undeniably fortunate to exist in a perfect place with so many outstanding people with interesting secrets. I feel somewhat happy to have encountered your webpage and look forward to so many more excellent moments reading here. Thanks once again for all the details. https://bronchitismed.com best medicine for bronchitis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *