OB gør sig klar til AaB

Der har været godt humør i Ådalen i denne uge efter sejren på 4-0 over Horsens i mandags, men samtidig har der også været en erkendelse af, at spillet i kampen ikke var prangende. Hele vejen rundt er man godt klar over, at nogle ting skal forbedres, inden det går løs mod AaB på søndag.

Det er en vigtig kamp for OB, da et nederlag i Aalborg vil gøre sejren over Horsens, ikke ubrugelig, men det vil i hvert fald betyde, at holdene over os igen kan tage store skridt væk fra os.

Én ting er sikker til kampen mod AaB, og det er, at Troels Kløve ikke kommer i kamp. Han måtte lade sig skifte ud efter et kvarter i kampen mod Horsens med en forstrækning, og han fortæller selv, at han i hvert fald sidder ude i 2-3 kampe, inden han er klar igen.

Jens Jakob Thomasen er kommet sig ordentligt over sin skade, og han er i hvert fald i spil som erstatningen for Kløve i Aalborg. Det samme er Casper Nielsen og Mathias Greve også. Lige på den plads på midtbanen er der god bredde lige nu, og det går i hvert fald ud over Kamil Vacek, der lige nu ligner en, der slet ikke er tæt på holdet.

Udover Kløve så er det muligt for Jakob Michelsen at stille med de samme spillere, som i kampen mod Horsens. Spørgsmålet er dog, om han kunne finde på at lave en ændring i angrebet? AK har ikke virket skarp i kampene, og det har han heller ikke rigtig til træning, hvor han i perioder ser temmelig uskarp og lidt umotiveret ud. Det ser dog ud til, at Michelsen stadig har tiltro til ham, selvom der ikke er kommet mange mål fra hans fødder.
Hvis AK skal en tur på bænken, er alternativerne Nicklas Helenius, Mathias Jørgensen eller Rasmus Festersen. Helenius har dog døjet lidt med lidt sygdom, men det er nok for tidligt at sige, om det kan gå ud over søndagens kamp.

KEP døjede også med noget tidligere på ugen, og han gik glip af et par træninger. Han var dog med igen ved fredagens træning, men det får nok ikke den store betydning, da han nok ikke kommer i betragtning til truppen.

Hvis man skal fremhæve nogen, der har gjort sig bemærket til træningerne i denne uge, så bør det nok være Janus Drachmann og Sten Grytebust.
Janus er simpelthen en fornøjelse, og han viser sig lige så meget som en anfører til træning, som han gør i kampene. Han går forrest hver gang, og han kræver noget af hans holdkammerater, der virker til at have meget stor respekt for ham.

Grytebust er jo bare Grytebust, og det er tydeligt at se, at han er glad for at være på træningsbanen, og det er vigtigt for ham at levere 100%. Der var især en skudtræning i torsdags, som Tonny Hermansen stod for, hvor AK, Festersen og Mathias Jørgensen skulle øve afslutninger på skiftevis Grytebust og HC Bernat, og her pillede Grytebust virkelig glansen af angriberne med flere voldsomt gode redninger. Han er i hvert fald klar til kamp.

Den sidste træning inden kampen mod AaB finder sted i Ådalen lørdag kl. 13.oo, og herefter tager truppen til Aalborg.

Du vil måske også kunne lide...