OB leverede stærkt comeback mod FC Nordsjælland

Langfredag skulle OB forsøge at spille sig tilbage på tredjepladsen i Superligaen hjemme på Odense Stadion, hvor FC Nordsjælland kom på besøg.

Den helt store overraskelse var, at da startopstillingen blev præsenteret, stod Ramon Leeuwin på, men under opvarmningen måtte han dog alligevel give op, hvilket betød, at Janus Drachmann måtte ned og spille i det centrale forsvar fra kampens start.

Jakob Michelsen havde i optakten til kampen sagt, at han håbede på, man ville se et OB-hold, der kom meget aggressivt ud fra start, ligesom man har set flere gange her i foråret, men det var ikke helt det udtryk, hjemmeholdet kom ud med.

Starten af kampen var meget frem og tilbage, og der var ikke rigtig nogen af holdene, der fik sat noget brugbart sammen. Det var dog gæsterne fra FC Nordsjælland, der kom frem til et par løse chancer i indledningen, der ikke var farlige for alvor.

Efter ca. 20 minutters spil kom gæsterne dog frem til en pænt stor chance på et hovedstød tæt under mål, men heldigvis sad den lige på Sten Grytebust i målet.

Da uret rundede 26 minutter, kom OB frem til den første rigtige målchance, da et indlæg havnede i panden på Anders K. Jacobsen, men hans hovedstød ramte overliggeren, og gik til hjørnespark.

Resten af halvlegen var der ikke den store dramatik. Nordsjælland var mest på bolden, men de formåede dog ikke at udnytte deres overtag. De kom frem til et par mindre chancer men ikke noget rigtig farligt. Derfor stod der 0-0 ved pausen.

OB kom noget bedre ud til anden halvleg, og satte sig på spillet med det samme. Efter få minutter kom Alexander Ludwig frem til en mulighed, da han får fat i bolden inde i Nordsjællands felt, men hans afslutning går over mål.

Et par minutter senere var det Bashkim Kadrii, der kom frem til et par afslutninger, der begge blev blokeret, og bedst som man troede, OB havde styr på sagerne, gik det galt for fynboerne.

10 minutter inde i anden halvleg var det nemlig gæsterne, der kunne juble. Efter et flot angreb, hvor OB-forsvaret nærmest blev gjort til statister, endte bolden for fødderne af Mikkel Damsgaard, der uden de store problemer kunne gøre det til 1-0 til FC Nordsjælland.

Fem minutter senere skulle Bashkim Kadrii have bragt balance i regnskabet, da han kom fri, og var nærmest alene med målmanden, men hans afslutning var dog også lige på keeperen.

OB fik bedre fat, men de formåede dog ikke at udnytte deres overtag. Der var ingen store chancer, og med ti minutter tilbage, var det Nordsjælland der havde en afslutning på stolpen.

Med fire minutter tilbage blev Andreas Skov Olsen sendt afsted, og han fik meget mere plads, end han burde, og så gjorde han det til 2-0.

Bedst som man troede, kampen var afgjort, blev Rasmus Festersen sendt på banen, og på hans første boldberøring kunne han sende bolden i kassen til 1-2, og så var kampen levende igen.

I kampens afslutning var der masser af tjubang, og OB havde et hovedstød på overliggeren, og i kampens absolut sidste sekund fik hjemmeholdet straffespark efter en forseelse med hånd på. Bashkim Kadrii gik til bolden, og sparkede den ind til 2-2, og efterfølgende blev kampen fløjtet af.

5 Replies to “OB leverede stærkt comeback mod FC Nordsjælland”

  1. cheap flights

    Asking questions are actually good thing if you are not understanding something entirely, except this piece of writing provides good understanding even.

  2. tinyurl.com

    I’ve learn several excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting.
    I surprise how much attempt you put to make this type of wonderful informative site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *