OB slagtede Horsens til sidst

Det var en kold fornøjelse at gå til fodbold i Odense mandag aften, men alligevel havde 4365 tilskuere fundet vej, da OB spillede på hjemmebane mod Horsens.

Inden kampen havde der været banko i Fanzonen, og dele af kampen var da også noget nær lige så kedelig som et spil banko i en pensionistklub.

Kampen kom lidt sløjt i gang, og der var ikke de store højdepunkter før efter ti minutter, hvor Bashkim Kadrii, der i øvrigt spillede sin første kamp på Odense Stadion efter comebacket, bragte hjemmeholdet på 1-0 efter en flot scoring, hvor han efter en flot aflevering fra Julius Eskesen, hamrede bolden resolut i kassen.

Allerede efter et kvarter kom kampens første udskiftning, da Troels Kløve måtte forlade banen med noget, der kunne ligne en forstrækning, og ind i stedet for ham kom Jens Jakob Thomasen.

Resten af 1. halvleg var en meget uskøn affære, hvor der ikke blev sat mange angreb sammen, hverken fra det ene eller det andet hold, og her faldt OB lidt tilbage på banen, og der blev sparket nogle lange bolde frem.

Lige inden pausen fik Horsens dog en pæn chance, men Grytebust reddede bolden, der efterfølgende røg forbi stolpen, og derfor kunne OB gå til pause med en føring på 1-0.

I starten af 2. halvleg var det Horsens, der sad på det meste. Det var gæsterne, der havde bolden mest, og det meste af spillet foregik på vores halvdel. Der var dog ikke så mange reelle chancer.

Da der var 20 minutter tilbage, lavede vi vores anden udskiftning, da Bashkim Kadrii blev taget ud, og Nicklas Helenius blev sat på banen. Det skulle senere vise sig at være en god ide.

Spillet bølgede lidt frem og tilbage i den sidste del af 2. halvleg, og da der var spillet 83 minutter, blev kampen så godt som lukket, da Jens Jakob Thomasen kom på bolden i Horsens’ felt, og hamrede den i kassen til 2-0.

Selvom Horsens lagde et hurtigt pres efter scoringen, gik det hurtigt herfra. Da der manglede tre minutter af den ordinære spilletid, var det indskiftede Helenius, der efter en flot assist af Janus Drachmann, køligt kunne sende bolden i kassen til 3-0.

Efter den scoring var stemningen rigtig god på Odense Stadion, men tilskuerne havde ikke fået deres sidste mål endnu. Et minut inde i den forlængede spilletid tog Jacob Barrett turen ovre i venstresiden, og da han kom til kanten af feltet, hamrede han til bolden, og via undersiden af overliggeren scorede han kampens sidste mål til 4-0.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *