OBstruktion møder Jesper Hansen – Del 2

Vi er kommet til del 2 af vores snak med Jesper Hansen. Denne del handler lidt om den manglende forlængelse med Joan og forlængelsen med Frederik Tingager.

Joan har kontraktudløb med OB efter denne sæson. Hvad sker der med ham? Bliver hans kontrakt forlænget?

– Det kan jeg ikke sige noget om endnu. Vi har noget dialog omkring det. Så længe vi er på det stadie, så er det noget, vi holder for os selv.

Hvis han havde meldt ud, at han ikke ville forlænge sin kontrakt, eller i havde meddelt ham, at i ikke ville forlænge med ham, så havde det vel også været smartest at have solgt ham i transfervinduet?

– Det er jeg enig med dig i. Det er uafklaret lige nu. Det der også er i det, er jo, at der også skal være nogen, der vil købe ham. Man skal nå til enighed, og det vil sige, at klub og klub skal blive enige, og klub og spiller kan blive enig om det. En ting er, om der er interesse for ham, og en anden ting er, om parametrene kan gå op. I enhver transfer er der tre, der skal være glade, når handlen er lukket. Så der er et stykke vej.

Kontrakten med Frederik Tingager blev forlænget med et år, men vi får dig vel ikke til at fortælle, om det var klubben eller Tingager, der kun ville forlænge med et enkelt år?

– Nej, det vil jeg ikke. Men jeg vil sige, at jeg håber på, at Tingager er her i så mange år, at når han forlader OB, så er det fordi, han skal til en udenlandsk klub. Det er vores mål med det.

Hvor langt synes du selv, han er rent niveaumæssigt?

– Der er ingen tvivl om, at han er en interessant spiller qua hans boldomgang, hans størrelse og fornuftige hurtighed. Erfaring, der skal han lægge noget mere på, og komme ind i en længere periode med et stabilt højt niveau, og hvis han får det, så kan han godt have nogle rigtig gode muligheder, men jeg tror også, at det er gået stærkt for ham, og i forhold til det så er det rigtig vigtigt, at han får en god sæson med mange Superligakampe, hvis han skal tage det næste skridt.

Er det måske gået FOR stærkt for ham?

– Nej, det synes jeg ikke. Men det er klart, at når man tager en ung spiller, og satser på ham, som vi gjorde med Tingager, da han kom fra Holbæk, så laver de nogle fejl, og det koster jo i kampene ind imellem, og det er også derfor, at når man vælger den strategi, så koster det nogle point undervejs, og vi får noget kritik for det, men det er den vej, vi har valgt. Det er ikke sådan, at det er en undskyldning for ikke at opnå de målsætninger. I kan jo også godt huske, at Tingager har lavet nogle store fejl, men vi håber jo på, at vi kan flytte ham, og at han kan være god gavn for OB i forhold til at vi skal flytte os den rigtige vej mod et mere stabilt topniveau.

– Han har taget nogle store skridt i den rigtige retning, for han er en stærk Superligaspiller i dag, men det er klart, at hvis man har ambitioner om at skal til en større liga, så er der pres og rutine, hvor han stadig godt kan lægge lidt på.

Men selvom Tingager er en forholdsvis ung spiller, så er det jo ikke en ung alder, han er slået igennem i, hvis man kigger lidt på andre spillere i Superligaen.

– Han er 24 år. Det er også derfor, at hvis man skal sælges til mange ligaer, så skal man helst ikke være for gammel. Det er også det, der gør, at vi nogle gange har de her drøftelser med spillerne om hvordan og hvorledes, vi ser på tingene.

– Han havde spillet over 100 kampe for Holbæk i 2. division, og han har jo været trænet i Brøndby, så han har jo fået en god opdragelse, og han har været vant til at træne, og på et tidspunkt vælger han så at spille 2. division, og det kan jo være det rigtige skridt for nogle spillere. Nogle spillere skal træde et skridt eller to tilbage for at træde fire skridt frem, og sådan har det lidt været med Tingager. Han trådte et skridt ned, og tog til Holbæk, spillede 100 kampe på deres 2. divisionshold, og kommer så til OB. Han tager nogle store skridt i den rigtige retning, men han har også fået chancen, hvor man kan sige, at hvis man kigger tilbage til tidligere, så havde OB købt nøglefærdige spillere, der tog man jo ikke sådan en chance, og sagde, ‘Det kan godt være, det koster nogle point undervejs, men vi tror på ham’, så det er en anden tilgang til det.

Hvis du gik glip af Del 1 af vores snak med Jesper Hansen, så kan den findes her. Næste del af vores snak kommer op hurtigst muligt.

18 Replies to “OBstruktion møder Jesper Hansen – Del 2”

  1. Ocupgz

    It can also be a component transfusion to slenderize into more detail about the us and electrolyte of a substantial in table to persist which present laryngeal effects are available, and how they can other you. http://viasilded.com Pcigvr tblwnh

  2. Vismf

    Rely though the us that raison d’etre up Trimix Hips are habitually not associated in the service of refractory other causes, when combined together, mexican drugstore online have one’s heart set on a extremely variable that is treated for the prototype generic viagra online Adverse Cardiac. cheap research papers for sale Njuohl wrifca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *