Oliver C: Pokalkampene er min chance
I OB’s første kamp i pokalturneringen var de på besøg hos AB i Gladsaxe, og her spillede fynboerne sig sikkert videre, da de hentede en sejr på 4-0.

I denne runde skal de så på besøg hos Thisted fra 1. division, og den kamp bliver afviklet onsdag aften, og her er OB svækket på målmandsposten.

Det normale førstevalg, Sten Grytebust, er nemlid skadet, og derfor skal Oliver Christensen stå. Det gjorde han også i kampen mod AB, og han ser frem til at komme i kamp igen.

– Ligesom når man spiller andre kampe, så glæder man sig selvfølgelig til at komme ud og spille. Det er selvfølgelig lidt noget andet at spille for førsteholdet, når der står noget på spil. Jeg glæder mig meget til igen at vise, hvad jeg kan, og levere en forhåbentlig god præstation.

Den unge målmand mener, at der er lidt mere pres på i de her pokalkampe, fordi man kun har én chance, og hvis man ikke gør det godt nok, så ryger man ud.

– Der er altid lidt mere pres på, fordi man ved, at man ikke får en chance igen, når man spiller de her pokalkampe. Sidst spillede vi mod AB, som er et 2. divisionshold, og nu møder vi så Thisted, som er et 1. divisionshold, der har gjort det rigtig godt. Man spiller måske lidt mere forsigtigt, når man spiller de her pokalkampe, og det er klart, at de vil komme med en masse energi og tro på tingene, og en masse glæde over at skulle spille mod os. Jeg er helt sikker på, at der kommer til at blive masser af pres på.

Hvad regner du med, det bliver for en kamp?

– Jeg tror, det bliver en kamp, hvor vi kommer til at have bolden meget, og de vil nok satse på omstillinger og standardsituationer, så der skal vi selvfølgelig være klar til at afvise det, og stå godt på banen når vi har bolden, så vi kan undgå de omstillinger mod os, som de helt sikkert vil køre lidt på.I kampen mod AB holdt Christensen buret rent, og det er ogdå det, han går efter, når kampen bliver fløjtet i gang i Thisted.

– Ja, det gør jeg forhåbentlig. Det er et lidt andet hold end AB, vi skal møde nu. De har en rigtig skarp angriber, som jeg mener, er topscorer i 1. division. Han har i hvert fald scoret en del mål, så nu må vi se, hvad der sker.

Christensen har kun fået spilletid for førsteholdet i pokalkampene, og han ser også de kampe som hans mulighed for at få vist sig lidt frem.

– Ja, det gør jeg helt klart. Det er også nogle kampe, hvor jeg kan vænne mig til at spille Superligafodbold, og jeg er sikker på, jeg bliver rigtig udfordret på fysikken mod Thisted, det er nogle store gutter, vi skal spille mod. Jeg ser det selvfølgelig både som en chance for, at bevise overfor træneren og klubben hvad jeg er i stand til, og selvfølgelig gøre det godt, så de kommer til at tro på mig. Jo mere de tror på én, jo tættere er man også på holdet.

Sten Grytebusts skade betyder også, at han er tvivlsom til kampen mod AGF på lørdag. Derfor kan Christensen også komme i spil til den kamp, og han føler selv, at han er klar til det.

– Ja, det synes jeg egentlig, at jeg gør. Det er altid anderledes at komme ind og præstere i én kamp. Det er altid nemmere i forhold til, hvis man skal præstere over 33 kampe. Det ved jeg ikke, om jeg er klar til endnu, jeg har ikke prøvet det, så det kan jeg ikke svare på. Men ja, jeg føler da, at jeg sagtens kan varetage at stå i en Superligakamp, hvis Sten ikke bliver klar.

– Det ville være kæmpe stort, men det må vi se på, på lørdag. Der er ingen grund til at sætte næsen op efter noget overhovedet, men ingen tvivl om, at det ville være fedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *