Oliver C: Vigtigt at få sat en prop i

Oliver Christensen har fået chancen i OB’s mål i denne sæson, og i de to sidste kampe har han stået med en hjelm på, da han var blevet sparket i hovedet til træning, og måtte lappes sammen.

Til dagens kamp mod Esbjerg havde den unge målmand dog smidt hjelmen, og det var han på ingen måde utilfreds med.

– Mit sår er groet rigtig fint sammen, så der var ingen grund til, jeg skulle spille med hjelmen mere. Det var dejligt at slippe af med den. Den er varm at have på, og så generer den en lille smule efter en halv times tid, hvor den trykker lidt meget. Det var dejligt at slippe for den i dag.

Hvordan oplevede du kampen?

– Det var ikke en særlig køn kamp, men vi forsvarer os rigtig godt, som vi måske har forsømt lidt de første tre kampe. Det var vigtigt, vi fandt frem til den defensive base, som gjorde os rigtig stærke sidste år. Det var vigtigt, vi fandt den frem igen, for Esbjerg er et rigtig svært sted at spille. Vi beviste i sag, at vi har styrke, kynisme og noget kvalitet i vores trup, og derfor fik vi tre point.

I dagens kamp havde Christensen et par rigtig fine aktioner ude i feltet, og han så generelt ret sikker ud. Han er da også selv tilfreds med sin præstation.

– Det er den mest solide præstation, jeg har leveret. Jeg ved ikke, om det var den bedste, for det var ikke fordi, jeg havde så mange redninger. Det var meget solidt, det jeg foretog mig, og det er også vigtigt, at jeg kan bevise det på en dag som i dag, hvor der ikke er så meget at lave, at det jeg så foretager mig, det er solidt og sikkert. Det synes jeg, det var i dag. Vi føler os også bedre og bedre tilpas sammen nede bagi, og det synes jeg, man kunne se i dag.

Målmandstræner, Lars Bjerring, har flere gange sagt, at det vigtigste for ham er, at målmanden lægger på fra kamp til kamp, og det mener Christensen også selv, at han gør.

– Ja, jeg synes helt klart, jeg får lagt på med de ting, mig og Lars snakker om efter hver kamp. Jeg kan mærke, jeg har større overskud, når jeg spiller, og det er også noget, vi har snakket meget om, at vi hele tiden bygger på. Vi skal ikke tage for store skridt, men når jeg føler mig tilpas med noget, skal jeg bare gøre det, og det synes jeg, at jeg gjorde i dag.

Sejren på 1-0 over Esbjerg betyder også, at den unge målmand for første gang leverede et clean sheet i Superligaen, og det betyder en del for ham.

– Det er rigtig vigtigt for en målmand, at man får et clean sheet en gang imellem. Nu havde jeg lukket syv mål ind på tre kampe, så det var nok lidt ekstra vigtigt i dag, at der blev sat en prop i. Det var rigtig dejligt. Jeg var super glad for det efter kampen, og vi leverede en rigtig mandfolkeindsats.

Efter kampen var Oliver Christensen lige nede og runde fansene for at blive hyldet, og her fik målmanden også skreget noget glæde ud.

– Jeg elsker at vinde fodboldkampe, og jeg er altid helt oppe at køre, når vi har vundet en kamp, så det var rart lige at komme ud med lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *