Rømer: Fint at spille back

André Rømer var med fra start i dagens træningskamp mod Hvidovre, og han var samtidig også en af dem, der spillede hele kampen.

I sidste sæson blev han brugt på midtbanen, i de fleste af de kampe, han fik, men i dagens kamp spillede han højre back i 1. halvleg og venstra back i 2. halvleg, og det er fint med ham.

– Jeg spillede meget back i Midtjylland, så det falder mig meget naturligt. Det er der, jeg har spillet det meste af min seniorkarriere, jeg har i hvert fald spillet flere kampe der end på midtbanen, så det er fint nok, siger Rømer til OBstruktion.

OB endte med at vinde kampen med 3-0, og Rømer er godt tilfreds med resultatet, men samtidig mener han også, at der er plads til forbedringer i spillet.

– Jeg er tilfreds med, at vi vinder 3-0. Det er okay, det er trods alt et 1. divisionshold, vi møder. Der er mange med, der ikke har fået forfærdeligt mange minutter, så der mangler selvfølgelig lige det sidste. Præstationen var meget blandet, det var ikke lige poleret hele vejen igennem, og i 2. halvleg giver vi for mange chancer væk med vores egne uprovokerede fejl, hvor vi bare ikke er koncentrerede nok, eller om pulsen er for højt oppe. Vi skal være bedre til at tage tempoet ud, og også smække en lang bold, og når vi mister den så bare stille os ned. Det var en blandet omgang i dag, synes jeg. Det var nogle fine mål, men også lidt for ladt spil engang imellem.

Det var første gang i træningskampene, at Rømer spillede en hel kamp, og han er glad for, at han kunne sætte sit præg på kampen, hvilket har været svært for ham i de andre kampe, han har spillet.

– Nu er det første gang, jeg fik mere end en halv time, og det er lidt begrænset, hvad man kan nå på en halv time. Man kan godt gøre det fint nok, men det er ikke mange aktioner, man når at komme i på en halv time. Jeg har spillet en halv time på backen og en halv time på midtbanen, så det var noget andet i dag, hvor man fik lov til at sætte sit præg. Det var okay uden at være prangende, der var nogle dumme fejl her og der, En blandet pose bolsjer må man sige.

Han har svært ved at sige, om han er tæt på holdet, men han slår fast, at han arbejder hårdt for at byde sig til overfor trænerteamet.

– Det er desværre ikke mig, der bestemmer det, ellers var jeg i hvert fald. Det er op til Jakob og Henrik, når de sætter holdet. Jeg gør mit arbejde, og så må vi se, hvor det bærer hen til på søndag.

Rømer fortæller også, at formen er fin forud for den første kamp i sæsonen, og det var vigtigt for ham at spille en hel kamp.

– Den er fin. Jeg kunne godt mærke, det var noget tid siden, jeg havde spillet 90 minutter. Der er okay med overskud generelt til træning, men de sidste 20 minutter i dag var lidt hårde, men så er de ude af benene, og man er klar til 90 minutter nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *