Thrane: Meget glad for at være i OB

OB trænede i dag for første gang i det nye år, og da træningen var slut, fik vi en snak med midtbanespilleren, Mathias Thrane.

Hvordan er det at være tilbage efter ferien?

– Det er dejligt. Dejligt at komme i gang igen, og god intensitet til træning i dag. Vi har haft en løbetest, så har vi haft en frokost herhjemme i klubben, og nu har vi været ovre og spille 3 x 16 minutter, og det endte med en sejr til mit hold, så det var en dejlig 1. dag.

Du scorede jo også..

– Jeg scorede lige til sidst, og det var dejligt at se den gå i mål.

Ramte du den forkert?

– Ja, det gjorde jeg, så det var perfekt at se den gå ind.

Havde du regnet med, at der var to spillere fra startopstillingen, der var væk allerede nu?

– Nej, altså vi ved jo, at der altid kan ske noget, og vi har haft nogle spillere, der har præsteret et flot efterår, og så ved man, at det kan ske, når vi rammer januar. Frederik har været i stand til det, fordi han har præsteret, som han har, men at det skulle være allerede den 3. januar, det er jo hurtigt, men det er måske også okay at få det på plads hurtigt, så man kan finde en erstatning for ham måske. Izunna kom lidt som en overraskelse for mig, men han ville prøve noget andet, og det skal man også respektere.

Tror du selv, du er kommet tættere på startopstillingen, nu når Izunna er væk?

– Det er svært at sige. Jeg tror, Kent var meget tilfreds med klubbens balance, så jeg kunne måske godt forestille mig, at der kommer en midtbanespiller ind, men det er klart, at Izunna har siddet stærkt på den centrale, og nu kommer der måske en ny ind, som skal gøre et indtryk, og det kan da godt være, at jeg kan konkurrere lidt med ham om en plads i startopstillingen, så det håber jeg selvfølgelig på.

Du har kontraktudløb efter denne sæson, har du selv lyst til at blive i OB?

– Det er svært at sige, for fodbold handler meget om at spille. Jeg er meget glad for at være her, det er nogle dejlige drenge, og vi har et super godt hold, som lige mangler de sidste procenter for at få udløst det fulde potentiale. Det afhænger meget af det næste halve år, men klubben og jeg snakker sammen, og har en god dialog, og der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg er stolt og glad for at være OB’er, og så må vi se, hvad der sker efter sæsonen.

20 Replies to “Thrane: Meget glad for at være i OB”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *