Tanker efter FCM-kampen

Inden kampen mod FC Midtjylland havde vi ikke lukket mål ind i 4 kampe, og det er jo selvfølgelig meget godt, men samtidig havde vores offensiv på ingen måde været prangende, og i de to kampe forinden havde vi derfor ikke brugt vores clean sheets til at vinde.

Da holdopstillingen til kampen mod Midtjylland kom, var den største overraskelse vel, at Kent Nielsen havde bænket Rasmus Jönsson. Hvad mange troede var umuligt, var faktisk muligt.

At han havde valgt at smide Greve på bænken igen, overraskede mig sådan set ikke. Jeg havde regnet med, at det bare var et spørgsmål om tid, før Greve var ude af startopstillingen igen, men jeg er dog fuldstændig uenig i beslutningen, for jeg mener ikke, at Greve på nogen som helst måde har spillet sig af.

At Joan skulle tilbage i startopstillingen, mener jeg på ingen måde, skulle have gået ud over Greve. Så kunne man have sat ham op i angrebet i stedet for Helenius.

Apropos Helenius, så var det hans 6. kamp i Superligaen for os, og han har endnu ikke scoret. Han blev hentet til klubben for at score mål, og det er det, han skal bedømmes på. Han har vel alt i alt haft 4-5 chancer i de 6 kampe, og han har simpelthen bare ikke været god nok. Derfor må der prøves noget andet til den kommende kamp mod SønderjyskE.

Vores stime med clean sheets stoppede altså med et kvarter tilbage af kampen, og kort før tid formåede midtjyderne også at gøre det til 2-0.

FC Midtjylland spillede ikke godt, og det gjorde vi bestemt heller ikke. Vi var ikke i nærheden af at score, og vi kunne ikke producere nogle chancer. At FC Midtjylland endte med at vinde 2-0, kan der ikke pilles ved, og det var meget tættere på både 3-0 og 4-0, end vi var på en reducering, men endnu en gang kan vi være glade for, at vi har en af Superligaens absolut bedste målmænd.

Grytebust blev da også kåret til kampens bedste spiller igen, og hvis ret skal være ret, så var der vel heller ikke nogle konkurrenter til den kåring.

Det var også en kamp, hvor dommeren kom lidt i fokus, fordi han ikke udviste midtjydernes midtbanespiller, Tim Sparv, og efter kampen gav Kenneth Emil da også sin mening til kende, og han lagde ikke fingre imellem.

Sparv skulle selvfølgelig have været vist ud, ingen tvivl om det, men det blev han ikke. For mig lød det til, at Kenneth Emil forsøgte at bruge det som undskyldning, men det går altså ikke. Ja, FC Midtjylland skulle have været reduceret til 10 mand, men det var ikke derfor, vi tabte.

Selvsamme Kenneth Emil filmede sig til et frispark nede i eget felt, hvor der virkelig var tale om svanens død, og det klædte ham på ingen måde. Selvom det kommer mit eget hold til gode, så bliver jeg aldrig fan af det der filmeri.

På fredag spiller vi så på udebane mod SønderjyskE, og det er den sidste kamp, inden der er landskampspause, så det er altså vigtigt at få et godt resultat.

Her kan Izunna ikke spille, da han har karantæne, og det vides vist heller ikke med sikkerhed, hvor slemt det er med Casper Nielsen.

Jeg håber meget på, at Greve er tilbage i startopstillingen i den kamp, og det ville virkelig også pynte, hvis Barrett kan komme ind og tage den venstre back.

Ligeledes håber jeg på, at Helenius har opbrugt sin chance for denne gang, og så må vi have Festersen med fra start, men mon ikke vi bliver klogere på det hele i løbet af ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *