Træning 17. september

Reserveholdet skulle en tur til Brøndby og spille i dag, og det betød, at det var en noget amputeret træning i Ådalen her til formiddag.

Den eneste målmand der var til stede, var Hans Christian Bernat, da Oliver Christensen skulle stå for reserverne. Grytebust var til stede i Ådalen, men han havde nogle problemer, der gjorde, at han ikke kunne træne, og Mandé træner stadig ikke.

Træningen startede ca. 25 minutter før, den plejer, da de skulle ind og se noget video kl. 11. På samme tidspunkt mødde de spillere ind, der skulle til Brøndby, så de kunne være med til det.

Der var kun ti markspillere med til træningen, og de startede med den sædvanlige opvarmning med Janus Blond, inden de blev delt op i to grupper med fem, hvor de øvede afleveringer af forskellig slags.

Efterfølgende blev der øvet angrebsspil, hvor de fem offensive spillere skulle forsøge at spille sig igennem fe dem defensivespillere og selvfølgelig score på HC. Den offensive del bestod af Drachmann, Greve, Eskesen, Helenius og Kadrii, mens de defensive var Leeuwin, Tverskov, Ludwig, Kløve og Barrett.

Den øvelse kørte i noget tid, hvor bolden hver gang blev sat i gang hos Drachmann på midtbanen, og blev så spillet frem. Bolden skulle helst spilles ud på kanterne og så ind i feltet af den vej, men det var ikke mange mål, der blev scoret.

På dette tidspunkt var Ryan Johnson Laursen også kommet ud med fodboldstøvler på. Han trænede dog alene sammen med fysioterapeuten. Han fortalte, at han kommer til at træne lidt med i morgen, og så er meningen, at han skal træne fuldt med fra på onsdag.

Til sidst skulle der spilles på to mål på en meget kort bane, og her måtte målmandstræner, Lars Bjerring, tage det ene mål, mens HC klarede det andet.

Det var stadig de defensive mod de offensive, men det var kun fire mod fire, da to spillere stod i hver sin side, og skulle lave indlæg. Det skiftede lidt, hvem de to spillere var, men twisten ved øvelsen var, at der kun måtte laves mål efter indlæg.

Lidt video fra den øvelse her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *