Træning 19. november

Dagens træning i Ådalen var først her til eftermiddag, da spillerne har haft fri både fredag, lørdag og søndag, og efter Jakob Michelsen er blevet træner, er det blevet standard, at træningen efter tre fridage i træk, først er kl. 14.

Der blev trænet på kunstgræsset på bane 2, og det var en kold fornøjelse. Det kunne bl.a. ses ved, at det kun var Jeppe Tverskov og Kamil Vacek, der stillede op i shorts.

Sten Grytebust og Mathias Jørgensen er stadig afsted med landshold, og udover det trænede Ryan Johnson Laursen, Janus Drachmann, Mathias Greve og AK heller ikke med holdkammeraterne. Gustav Grubbe, Daniel Obbekjær og Valdemar Kwasniak fra U17 trænede med sammen med Anton Pedersen fra U19.

Til at starte med blev der løbet lidt, så spillerne blev varme, og efter det blev de delt op i to hold, hvor de spillede i en stor firkant uden mål. I det spil kunne man godt se, at Julius Eskesen ikke havde trænet i et stykke tid, da han havde lidt problemer med at placere sig, men han fik dog spillet sig stille og roligt op træningen igennem.
Kort inden træningen gik i gang, blev det offentliggjort, at Kenneth Emil Petersen stopper i OB til nytår. Man kan dog ikke sige, at han mentalt allerede er stoppet, for der var bestemt god lyd og motivation på ham under træningen, som der forresten altid er.

Det var ikke en af de længste træninger i dag, og da der skulle spilles på to mål, blev det til 3 x 8 minutter. Her gjorde Kamil Vacek sig særligt bemærket, da han bragede et drømmehug ind fra distancen på Sayouba Mandé, og udover det scorede Julius Eskesen og Nicklas Helenius også et flot mål hver.

Yao var meget tændt til dagens træning, og han spillede flere gange med fysikken, og fik sat hans modstandere til vægs. En enkelt af gangene gik han dog lige hårdt nok til en af de unge U17-spillere, og Jakob Michelsen måtte lige kvittere med et ‘Easy Yao’, men ellers var der ikke den store dramatik eller noget voldsomt at skrive hjem om fra dagens træning.13 Replies to “Træning 19. november”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *